Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet. Tam günümde oldum. Yaeın aricam doktoru. Reglimin 6. Günü gitmek istiyorum haftanuna denk geliyor . Çalıştıgım için iyi oluyor. İl dışında benım doktor. Cok agrım var ama anlatamam .
Canım o şekilde haftasınlarına ayarlayabiliyormuyuz. Bende bu doktordan da umduğumu bulamazsam başka yerlerden bakıcam. Onada anca eşim evdeyken cumartesileri gidebilirim🤷🏼‍♀️
geçen ay benimde inanılmaz ağrım olmuştu kuzum bu ay p kadar olmadı bereket

Benim döndüm 30 günde bir . Tam söngümün ortası sanırım 14. Gün oluyor .
Anladım cnm Bnm de 31 günde bir oluyr acaba geç döllenme olabilirmi 2 gun önce inanılmaz sağ kasikta değişik agrım oldu düzenli aralikliklarda atma gibi bayağ hissedilir acaba o gün rahme mi tutundu şimdi lh testi yaptım belki onda belli olur diye 2. çizgi silik tam kıpkırmızı değil sanırım yok

He tamam canım bende geciktinmi acaba diye düşündüm. Düzelticem bilgisayardan girdiğinde. Progestan cidden olmayı engelliyor sanırım canım bende testler beni tatmin etmeyince bırakmıştım 2 3 gün sonrası geldi😊
canım doktor her kadının yapısı farklı dedi, bende gecikme yaptı. başkasında yapmayadabilir.

Merhaba beni de eklermisin ☺️
kullandığım ilaç femara
Kullandığım kür keten tohumu yoğur ve ıhlamur çayı
Sağlık sorunu insilün direnci
Glukofende kullanıyorum
1 buçuk yıldır istiyoruz 4 aydır tedavi görüyorum
1 mart bat tarihi

Merhaba beni de eklermisin ☺️
kullandığım ilaç femara
Kullandığım kür keten tohumu yoğur ve ıhlamur çayı
Sağlık sorunu insilün direnci
Glukofende kullanıyorum
1 buçuk yıldır istiyoruz 4 aydır tedavi görüyorum
1 mart bat tarihi
Hoşgeldin canım tabi eklerim☺️
bu ay güzel sonuc al inşallah tedavinde ☺️

Iyi aksamlar benim de bugun adet gunumdu olmadim henuz testim yoktu catlamadan hayatta kalmaya caliaiyorum dua edin bana sabaha kadar bisey olmazsa ilk kez gecikip test yapmis olcam 😂

Sizsiz keyif mi olur aşkolsun 😂😂 ya sürekli araştırma yapıyorum eşimin sonuçlarıyla ilgili canım. Aklım onda doktor yorumunu iple çekiyorum. İki gün girdi ya araya vakit geçmiyo. Bi de bi hastalık varmış damar genişlemesi mi ne. Ondan da şüpheleniyoruz. Diğer belirtileri de varmış lökosit onda da görülüyormuş. Varikosel olabilir diye korkuyorum kısaca
Canım eşinin lökosit değeri mi yüksek kaç benim eşimde de yükseklik vardı

O kadar yüksek ki sayı yazmıyor canım bol lökosit görüldü yazıyor 🙄
Anladım canım ama inşallah korkulacak birsey yoktur benim eşimin de ilk teste yüksek çıkmıştı 1milyon altı normal kabul edilirken eşimin 6 milyon çıkmıştı doktor antibiyotik verdi enfeksiyon yapabiliyormuş kullandı şimdi iyi Allaha şükür umarım sizinde öyledir

X