Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyosun canım tabi ki onların da değişiyo basit bi enfeksiyon bile olabilir hiç belli olmaz
Aynen öyle kuzum bakalım doktorda derse kafa rahatlığı açısından baktırmakta fayda olabilir

Kesinlik tabi ki söz konusu değil 1 2 gün sarkma olabilir amaaaaaa hamile de olabilirsin Test yap test

Insallah
Kullandığınız ilaç folik asit ama simdi ara verdim prowomen a basladim .
Kullandığınız kür? Aslan pencesi cayi ve caksir suyu
Varsa sağlık sorununuz?amh dusuklugu
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7 ay
Beklenen Regli tarihiniz? 6 mart

Bana yumurtlamadan sonra17. Gun test yap ancak oyle cikar demislerdi ama herkesin ki tabiki farkli olabilir eger suphen vrsa test yapabilirsin ama bence uzulmemek icin 1_2 gun sabret

6 Şubattı canım 2 hafta gecikti

Tamam canım eklicem

İğnenin 16. Gününden günaydın yine kocaman bir negatif hayır ısrarla da yapıyorum sanki çıkacak gibi negatif görmeye doyamıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 37
Ben tam bat günümde regli oldum.

Bana yumurtlamadan sonra17. Gun test yap ancak oyle cikar demislerdi ama herkesin ki tabiki farkli olabilir eger suphen vrsa test yapabilirsin ama bence uzulmemek icin 1_2 gun sabret
bekliycem bnde ama karmaşık duygular ne yapsam boş geliceksse olurum zaten ama son yarınıda bekleyeyim artık teskkur edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…