Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik olacak inşallah sonunda senle ikimiz dehşet bi ikili olduk ama seni burdan gebelik topiklerine uğurlucaz inşallah
Tatlım senin durumlar ne yanlış hatırlamıyorsam batin yaklasiyo demi sen nasıl hissediyorsun

Hayır hayır sizleri almadan gitmem hiçbiyere
Ah canım gidilmiyor bak ben her zaman okuyorum gene sizi birsey olduğu zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum yorum yapıyorum

İnşallah vardır o korkuyu çok iyi biliyorum ben ilk verdim 4 çıktı allaaah dedim nasıl yükselecek sonra 90 oldu birden 360 oldu derken takibe gerek yok dedi doktor

Allah razı olsun canım benim insan hepimiz emeğimizin karşılığını aldığını görmek istiyo hepimiz bişeyler paylaştık birbirimizle aynı yollardan geçtik. Mutluluğunuda görmek istiyoruz
İnşallah canım ama bugün çok belim karnım ağrıyo devamlı değilde böyle ara ara geziyo sanki ağrı bi karnıma bi belime bi kasıklarıma

kucağına aldığınıda görücez Allahım inşallah

Darısı bize olsun inşallah

Çok güzel bi düşünce hem moralin yükselir biraz 2 gün sonrada güzel sonucu alırız inşallah
Allah'ım canım topiğimi kendime benzettim Aynı fikirdeyim bebeğim
Bizim vefalı hamişimiz ya Bu konulara ne kadar uzağım beta'ymış yükselmeymiş Ben anca adet olayım
Tatlım senin durumlar ne yanlış hatırlamıyorsam batin yaklasiyo demi sen nasıl hissediyorsun
Ben anca yumurtluyom kuzu dün ağrı hissettim bugün uzayan akıntıyı gördüm
Hayır hayır sizleri almadan gitmem hiçbiyere
Beni beklersen daha çok beklersin kuzu topiğin anahtarını bana bırakırsın artık gençler yeni konu sahibinize merhaba diyin

Canım O bende de çok olmuştu adet sansıcı onun gibi bel ağrısı falan Biraz sürdü bu durum ve her ay adet tarihim yaklaştığında haala oluyo sanırım onunla ilgili ben ağrı olunca seviniyorum oh oh ağrı böyle diye

Çok güzel bi düşünce hem moralin yükselir biraz 2 gün sonrada güzel sonucu alırız inşallah
İnşallah canım ya hepimizden inşallah güzel haberler alıcaz
Yaa hayırr hayırr bu bir iki ay içinde senden umutluyum ben gelicek o beklenen
Yaa beni daha çok umutlandırıyosun bak şimdi

İnşallah canım ya hepimizden inşallah güzel haberler alıcaz

Yaa hayırr hayırr bu bir iki ay içinde senden umutluyum ben gelicek o beklenen

Yaa beni daha çok umutlandırıyosun bak şimdi
Düşünsene aynı zamanda geliyomuş bi de beklenenler Yıkarız burayı sevinçten

Inşallah hadi atilani yakala güveniyorum ben sana bu bayram bayram et bi

Bende sana güveniyorumm hadii baede bu bayramın kapanışınıda sen yap
Daha benim yumurtlamaya car tatlım adet çok uzun sürdü daha bugün yikandim ama degerlwndircem bakalım ben de kendimden umutluyum zaten bu ay olmazsa aşılama olcak oda olmazsa çocuk defterini kapatıyorum kendime araba alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…