Teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
Keseyi gördük canım 9 gün sonra bidaha gidicem inşallah kalp atışını da duyarız 6 haftalık olucak o zamanİğneden dolayı sonuc farklı çıkabilir diyorlar canım hiç yapma bence
Biraz daha var ama baya koyulaşmış canım
Maşallah tebrik ederim canım çok sevindimm gördünmü keseyi falan
Etiketliyorum canım
Ah canım sabrımız tükeniyo cünkü hep diyorum ben bittim dediğim anda rabbim yettim desinAy inşallah bebeğim ya içim gidiyo şuan çok kötüyüm
Gözün aydın sağlıkla kucağına al canım inşallahKeseyi gördük canım 9 gün sonra bidaha gidicem inşallah kalp atışını da duyarız 6 haftalık olucak o zaman
Şimdi köydeyiz ablam geldi benim oğlan yeni bebeği gördü bir sevdi ve bana o soruyu sordu niye benim kardeşim yok çok kötü oldum ağladım ağlıcamAh canım sabrımız tükeniyo cünkü hep diyorum ben bittim dediğim anda rabbim yettim desininşallah allahım yüzünüzü güldürsün
Gözün aydın sağlıkla kucağına al canım inşallah
Catlama olunca silik çıkması gerekiyor. Ama iğnenin içinde hcg hormonu var sanırım. Bu da ovulasyonda pik gösterebilir.
Yapmayım o zaman canımİğneden dolayı sonuc farklı çıkabilir diyorlar canım hiç yapma bence
Biraz daha var ama baya koyulaşmış canım
Maşallah tebrik ederim canım çok sevindimm gördünmü keseyi falan
Etiketliyorum canım
Evet canım çatlamıştır bence senin. Bide iğne etkisinden farklı çıkıyormuş seni yanıltıp strese sokcak bişey olmasın daha çokYapmayım o zaman canım
Ay InsaAllah yaa. Umarım hsg adet duzensizligime de iyi gelirBiraz daha var ama baya koyulaşmış canım
Hadi inşallah hemencik yumurta olurda bebişin oluşur kuzumAy InsaAllah yaa. Umarım hsg adet duzensizligime de iyi gelirtakvimde 2 hafta sonrasına gösteriyor yumurtlama
AminnnnHadi inşallah hemencik yumurta olurda bebişin oluşur kuzumAllahım ramazanın bereketinden hepimiz faydalanalım istiyorum bu ay
Hsgyi nerde cektirdin canım istanbuldamı yaşıyordunAminnnn
Yok canım. Manisada yaşıyorum. Eşim istanbulda yaşıyordu. Buraya yerleştiHsgyi nerde cektirdin canım istanbuldamı yaşıyordun
Yani bulunduğum ilçe de çektirdimHsgyi nerde cektirdin canım istanbuldamı yaşıyordun
Yok canım. Manisada yaşıyorum. Eşim istanbulda yaşıyordu. Buraya yerleşti
Hee anladımm canım tammYani bulunduğum ilçe de çektirdim
Valla ben almadım. Kendisi geldi. Istanbulda ev bakarken kendini burda buldu adamHee anladımm canım tammdamadı yanına aldın dmeek
İnşallah canım Allhım kimsenin kucağını boş bırakmasınAh canım sabrımız tükeniyo cünkü hep diyorum ben bittim dediğim anda rabbim yettim desininşallah allahım yüzünüzü güldürsün
Gözün aydın sağlıkla kucağına al canım inşallah
İstanbulda ev fiyatlarından sonra tabi en doğrusu olmuşturValla ben almadım. Kendisi geldi. Istanbulda ev bakarken kendini burda buldu adam
Aminn canım amin inşallahİnşallah canım Allhım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aynennnİstanbulda ev fiyatlarından sonra tabi en doğrusu olmuştur
Haklısın kuzum yapmayım çatlamıştır zaten değerlendirmeye bakayım benEvet canım çatlamıştır bence senin. Bide iğne etkisinden farklı çıkıyormuş seni yanıltıp strese sokcak bişey olmasın daha çok
Nerde huzurunuz varsa orda olun canımAynennn
Evet canım değerlendir bol bol hadi inşallahHaklısın kuzum yapmayım çatlamıştır zaten değerlendirmeye bakayım ben