Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha adet olmadan nasıl ayın 4une randevu veriyorlar ki? Yumurtlama v.s nasıl olcak
Canım bilmiyorum ki yada ilk görüşmemi olucak anlamadım ben öyle olursa bu adet değilde bidaki adetime kalacak ozamanda ohoo araya tatiler girecek benim adet 50 günü buluyo kalacak benim iş 7inci ayda burda değilim
morelim bozuldu valla

Inşallah asilaman tutar canım

Canım adetin 28 günü bulunca iğneyle olduruyolar asilamaya karar verilince

Canım sen adet olunca yumurtlama için ilaç v.s birseyler verirler muhakkak. O kadar uzun sürmez yani

Kuzu farkında mısın aynı sonuç çıkmış birden koyulaşacak hali yok kii Yavaş yavaş koyulaşcak bişeyler var kan ver bayramdan sonra ya da bugün gidebiliyosan
Yok canım bi testten emin olmadan kan vermek istemiyorum bekleyebilirsen bi 19una kadar beklesem diyorum ama belki yüce rabbim bana doğum günü hediyesi kopkoyu bi çizgi verir

Nasıl yok bence var canım görünüyo ama çok silik erken sanırım daha
bugün kan versen artışa bakmış olursun hemen kop koyu çıkmıyo zaten biliyosun koyulaşması da iki üç günü bulabilir yaa bence ver bugün kan bak heyecanlandım yarın bayram kutlamaları başlar

Yaa canımm varsa bile bir süre testle takip etsem 2 gebeliğimde de 2 günde bir kan vermekten çok yorulmuştum
En azından bariz bi göreyim çizgiyi şimdi verirm bide negatif cıkarsa

Yaa canımm varsa bile bir süre testle takip etsem 2 gebeliğimde de 2 günde bir kan vermekten çok yorulmuştum
En azından bariz bi göreyim çizgiyi şimdi verirm bide negatif cıkarsa
Sal gitsin ya ben olsam ben de beklerdim ama stres yapmadan mutlulukla

Sal gitsin ya ben olsam ben de beklerdim ama stres yapmadan mutlulukla
Bir hafta kendimi hamile hissedip mutlu olmayı planlıyorum sonunda şizofrenlik yoksa tabi bide adet olmazsam sanki ağrılarım var cünkü
Cok yeniyse ancak kuzum. Ay InsaAllah vardir ya. Şu mübarek günde Allah'ım dualarimizi kabul etsin
Allahım razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize versin inşallah bitanem hepimiz için hep dua ediyorum

Hamilelik olacak inşallah sonunda senle ikimiz dehşet bi ikili olduk ama seni burdan gebelik topiklerine uğurlucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…