Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha adet olmadan nasıl ayın 4une randevu veriyorlar ki? Yumurtlama v.s nasıl olcak
Canım bilmiyorum ki yada ilk görüşmemi olucak anlamadım ben öyle olursa bu adet değilde bidaki adetime kalacak ozamanda ohoo araya tatiler girecek benim adet 50 günü buluyo kalacak benim iş 7inci ayda burda değilim ☹️
morelim bozuldu valla

Benim aşılama bidaki ayın 4 ünde ondan önce bi kere daha denerim dedim ama sanırım yetişmeyecek 😒😒 çünkü şu lanet adetim daha gelmedi adet söktürücü kullanmama rağmen! Bu oruçlukta iyice dengesizleştiriyo 😞😞
Yok benim iş aşılamaya kaldı artık 🤷🏻‍♀️
Inşallah asilaman tutar canım

Canım bilmiyorum ki yada ilk görüşmemi olucak anlamadım ben öyle olursa bu adet değilde bidaki adetime kalacak ozamanda ohoo araya tatiler girecek benim adet 50 günü buluyo kalacak benim iş 7inci ayda burda değilim ☹️
morelim bozuldu valla
Canım adetin 28 günü bulunca iğneyle olduruyolar asilamaya karar verilince

Eklentiler

• 8EE3AF03-401D-40C4-A2A5-1C1C79B8F5F9.jpeg
    8EE3AF03-401D-40C4-A2A5-1C1C79B8F5F9.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 29
  • D9C101B7-8604-4082-AEDE-8082D8502091.jpeg
    D9C101B7-8604-4082-AEDE-8082D8502091.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 32
morelim bozuldu valla
Canım sen adet olunca yumurtlama için ilaç v.s birseyler verirler muhakkak. O kadar uzun sürmez yani

Kuzu farkında mısın aynı sonuç çıkmış birden koyulaşacak hali yok kii 😂 Yavaş yavaş koyulaşcak bişeyler var kan ver bayramdan sonra ya da bugün gidebiliyosan
Yok canım bi testten emin olmadan kan vermek istemiyorum🙄 bekleyebilirsen bi 19una kadar beklesem diyorum ama belki yüce rabbim bana doğum günü hediyesi kopkoyu bi çizgi verir :KK70: :KK70:

Nasıl yok bence var canım görünüyo ama çok silik erken sanırım daha
bugün kan versen artışa bakmış olursun hemen kop koyu çıkmıyo zaten biliyosun koyulaşması da iki üç günü bulabilir yaa bence ver bugün kan bak heyecanlandım yarın bayram kutlamaları başlar 😆

Nasıl yok bence var canım görünüyo ama çok silik erken sanırım daha
bugün kan versen artışa bakmış olursun hemen kop koyu çıkmıyo zaten biliyosun koyulaşması da iki üç günü bulabilir yaa bence ver bugün kan bak heyecanlandım yarın bayram kutlamaları başlar 😆
Yaa canımm varsa bile bir süre testle takip etsem 2 gebeliğimde de 2 günde bir kan vermekten çok yorulmuştum 😞
En azından bariz bi göreyim çizgiyi şimdi verirm bide negatif cıkarsa 🙄🙄

Yaa canımm varsa bile bir süre testle takip etsem 2 gebeliğimde de 2 günde bir kan vermekten çok yorulmuştum 😞
En azından bariz bi göreyim çizgiyi şimdi verirm bide negatif cıkarsa 🙄🙄
Sal gitsin ya ben olsam ben de beklerdim ama stres yapmadan mutlulukla 😂

Sal gitsin ya ben olsam ben de beklerdim ama stres yapmadan mutlulukla 😂
Bir hafta kendimi hamile hissedip mutlu olmayı planlıyorum sonunda şizofrenlik yoksa 😂😂😂 tabi bide adet olmazsam sanki ağrılarım var cünkü😂
Cok yeniyse ancak kuzum. Ay InsaAllah vardir ya. Şu mübarek günde Allah'ım dualarimizi kabul etsin🤲🏻
Allahım razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize versin inşallah bitanem hepimiz için hep dua ediyorum🤗🤲🏼🤲🏼

Bir hafta kendimi hamile hissedip mutlu olmayı planlıyorum sonunda şizofrenlik yoksa 😂😂😂 tabi bide adet olmazsam sanki ağrılarım var cünkü😂

Allahım razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize versin inşallah bitanem hepimiz için hep dua ediyorum🤗🤲🏼🤲🏼
Hamilelik olacak inşallah sonunda senle ikimiz dehşet bi ikili olduk ama seni burdan gebelik topiklerine uğurlucaz inşallah 😂😂

X