Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla eğer yanlış görüyorsam umutlandirmiyayim diye şey etmedim. Bide yoksa vicdan azabı cekerdim sen cesur çıktın valla. Senden sonra bir bir döküldük hepimiz
Kişiden kişiye değişebilir ama ben net kanda görene kadar umutlanmadığım için bu şekilde ihtimal görmek bi kaç günde olsa mutlu ediyo canım Aslında hepimizin bi salması lazım aman çok umutlandım şimdi yıkılcam kafasından çıkmak lazım. İhtimal varsa sevin adet olduysan hayata geri dön Cookiie

Ay dimi dimi gerçekten o kafayı bırakmamız lazım ben o pozitif oldu 2 gün sonra negatif yıkıntısını çok yaşıyorum

Aynen Canım kişiden kişiye değişir tabi. Ama dediğinde doğru. Varsa sevin yoksa eskisi gibi devam et

Aynen Canım kişiden kişiye değişir tabi. Ama dediğinde doğru. Varsa sevin yoksa eskisi gibi devam et
Varsa bile değil ihtimali yaşayın kızçeler negatiften bu kadar korkmayın. Umutlanmaktan korkuyosunuz mutluluğu bu kadar yasakladık kendimize. Hemen şu cümle "dur bi bakalım umutlanmayayım negatif çıkarsa üzülmeyeyim" şimdi bugün umutlanmasan üzülmüyon mu adet olunca üzülüyon. Ama bugün sevinirsen bi ihtimalle karşılaştıysan iki günlük sevinç yanına kâr kalacak bu depresif ruh halimize bi iki gün ara gibi Cookiie

Siz o evredemisiniz ben daha gelemedim de
Bende o evrede değilim. Böyle bir durum yaşasam ve sonrasında negatifi görsem çok ağlarım. Ama sev9 arkadaşımız mantıklı düşünüyor. Ağlamak hiç birseyi degistirmicek ne gerek var. Ama insan rahatlamiyorda değil hani. Ben ne zamandır ağlamadıysam( pozitif görmüyorum ya hiç testleri) hsg den sonra ayılınca baya bi ağlamışım. Kendime gelince rahatlamış hissettim

Seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım

Ben o evredeyim geçen ay gördüm herkes de hamile olduğumu düşündü arkadaşlarıma da söyledim iki gün havalarda uçtum adet olcağımı da bilerek hamileymişim gibi mutlu uyudum uyandım sonra adet oldum biraz üzüldüm yola devam ohh yanıma kar kaldı iki gün hiç pişman değilim
Seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım
Teşekkür ederim canım

Çok haklısın canım ama adet olunca hiç üzülmüyorum bu testler kadar.ama test yapmaktanda hiç gocunmuyorum

bende dün baya bi ağladım hep yerleri sildim hem mümüklerimi
Sonra rahatladım dediğin gibi bi iç boşalması çok iyi geliyor

Benim aşılama bidaki ayın 4 ünde ondan önce bi kere daha denerim dedim ama sanırım yetişmeyecek çünkü şu lanet adetim daha gelmedi adet söktürücü kullanmama rağmen! Bu oruçlukta iyice dengesizleştiriyo
Yok benim iş aşılamaya kaldı artık

Canım daha adet olmadan nasıl ayın 4une randevu veriyorlar ki? Yumurtlama v.s nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…