Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç zamandır bekliyodun canım temizlendin şimdi değerlendir 2 günde bir aksatmadan
Çocuk olcak inşallah arabada alırsın 2side olsun inşallah

Bugünkü ovulasyon testimi yüklüyorum. Bi bakın kızlar daha var dimi?

Eklentiler

• 20210512_174836.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 20210512_174725.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 21
Tahmini 2 ay önce hesabımı dondurup hamile kalırsam geri açıcam demiştim ve burdayım mucizemi bekliyordum 8.5 ay sonra inşallah benumle olacak. Şükürler olsun rabbime..

MasaAllah canım. Darısı bizlerin başına Yaptığın bisey var mıydı? Kur,ilaç,macun v.s ?
Canım şubatta iğne kullanıp tedaviyi bırakmıştım bu ay sadece d vitamini ve çakşır kökü suyu kulladık eşimde bende. Eşimde sperm hareketsizlği vardı şubattan bu yana ilaç kullandı ve ilacı 1 tane kalmıştı hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum desem yeridir.

Allah cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et

Pazar iğnesi oldum dün ağrım vardı bugün biraz daha fazla ağrım var çatlama oldu mu olacak mı bilemedim
Catlama olunca silik çıkması gerekiyor. Ama iğnenin içinde hcg hormonu var sanırım. Bu da ovulasyonda pik gösterebilir.

İğneden dolayı sonuc farklı çıkabilir diyorlar canım hiç yapma bence
Bugünkü ovulasyon testimi yüklüyorum. Bi bakın kızlar daha var dimi?
Biraz daha var ama baya koyulaşmış canım
Tahmini 2 ay önce hesabımı dondurup hamile kalırsam geri açıcam demiştim ve burdayım mucizemi bekliyordum 8.5 ay sonra inşallah benumle olacak. Şükürler olsun rabbime..
Maşallah tebrik ederim canım çok sevindimm gördünmü keseyi falan
Ben katılmak isterim kuzum
Etiketliyorum canım

Bunu bende yaptım ıphone 11e yatırım yaptım
Telefona para vermem işimi görsün nete girsin yeter elimde şu an j7 var 5 yıldır kullanıyorum ama arabayı alcam bir yere gitmek için otobüslerde sürünüyorum yaa biktim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…