Sağol canım benimHayırlı olsun canım
İnşallah2-3 gün nolcak kız. Ben 10 gün yedimkaza ederiz sonra InsaAllah
Bunu bende yaptım ıphone 11e yatırım yaptımDaha benim yumurtlamaya car tatlım adet çok uzun sürdü daha bugün yikandim ama degerlwndircem bakalım ben de kendimden umutluyum zaten bu ay olmazsa aşılama olcak oda olmazsa çocuk defterini kapatıyorum kendime araba alcam
Kaç zamandır bekliyodun canım temizlendin şimdi değerlendir 2 günde bir aksatmadanDaha benim yumurtlamaya car tatlım adet çok uzun sürdü daha bugün yikandim ama degerlwndircem bakalım ben de kendimden umutluyum zaten bu ay olmazsa aşılama olcak oda olmazsa çocuk defterini kapatıyorum kendime araba alcam
Catlama değilde pik gibi duruyor.Eki Görüntüle 2847941 Ovulasın testi yaptım olmuş mu çatlama sizce?Eki Görüntüle 2847941
Tahmini 2 ay önce hesabımı dondurup hamile kalırsam geri açıcam demiştim ve burdayım mucizemi bekliyordum 8.5 ay sonra inşallah benumle olacak. Şükürler olsun rabbime..Merhaba kızlar
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle @mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko @Slntcr Folik asit Dış gebelik @Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik @Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - @Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko @busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci @eddagokhan Folik asit Soğan kürü Pko @newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko @Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko @mrsbride Aşılama - - @LeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü @kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp @ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - evremmrv Klomen, Ovitrelle, Dostinex - - @Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - @sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp @zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği @Mutluluuk - - - @Isimsizkllanc - - Erkek infertilitesi @kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması @mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko @142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği @Gecemsi Klomen, Q.folin, Ovitrelle - - A Akasya10 merional 150 - - @Halfteacher Aşılama - - @brckst Klomen - - @GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği I imtisall Klomen - Adet düzensizliği @Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi @yengec4 Klomen - Amh düşük @sev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko @asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - Baede Glifor Soğan kürü Pko @turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - @Nilcet Femara, Folbiol - - Cookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko @gunesss48 - soğan kürü - @Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu @kbradlk Gonal F450, Ovitrelle - Pko @defne-28 - - prolaktin yüksekliği @cerenay000 Folbiol - - @papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi @Siyahhhinci C-life macun pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu @Pussuk Folik asit - -
MasaAllah canım. Darısı bizlerin başınaTahmini 2 ay önce hesabımı dondurup hamile kalırsam geri açıcam demiştim ve burdayım mucizemi bekliyordum 8.5 ay sonra inşallah benumle olacak. Şükürler olsun rabbime..
Canım şubatta iğne kullanıp tedaviyi bırakmıştım bu ay sadece d vitamini ve çakşır kökü suyu kulladık eşimde bende. Eşimde sperm hareketsizlği vardı şubattan bu yana ilaç kullandı ve ilacı 1 tane kalmıştı hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum desem yeridir.MasaAllah canım. Darısı bizlerin başınaYaptığın bisey var mıydı? Kur,ilaç,macun v.s ?
Allah cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua etCanım şubatta iğne kullanıp tedaviyi bırakmıştım bu ay sadece d vitamini ve çakşır kökü suyu kulladık eşimde bende. Eşimde sperm hareketsizlği vardı şubattan bu yana ilaç kullandı ve ilacı 1 tane kalmıştı hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum desem yeridir.
Amin inşallah canım. Tabikide ederimAllah cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et
Catlama değilde pik gibi duruyor.
Pazar iğnesi oldum dün ağrım vardı bugün biraz daha fazla ağrım var çatlama oldu mu olacak mı bilemedimCatlama değilde pik gibi duruyor.
Ben katılmak isterim kuzumKızlar bebek isteyenlere dua edicez katılmak istermisiniz
Catlama olunca silik çıkması gerekiyor. Ama iğnenin içinde hcg hormonu var sanırım. Bu da ovulasyonda pik gösterebilir.Pazar iğnesi oldum dün ağrım vardı bugün biraz daha fazla ağrım var çatlama oldu mu olacak mı bilemedim
İğneden dolayı sonuc farklı çıkabilir diyorlar canım hiç yapma benceEki Görüntüle 2847941 Ovulasın testi yaptım olmuş mu çatlama sizce?Eki Görüntüle 2847941
Biraz daha var ama baya koyulaşmış canımBugünkü ovulasyon testimi yüklüyorum. Bi bakın kızlar daha var dimi?
Maşallah tebrik ederim canım çok sevindimm gördünmü keseyi falanTahmini 2 ay önce hesabımı dondurup hamile kalırsam geri açıcam demiştim ve burdayım mucizemi bekliyordum 8.5 ay sonra inşallah benumle olacak. Şükürler olsun rabbime..
Etiketliyorum canımBen katılmak isterim kuzum
Telefona para vermem işimi görsün nete girsin yeter elimde şu an j7 var 5 yıldır kullanıyorum ama arabayı alcam bir yere gitmek için otobüslerde sürünüyorum yaa biktim artıkBunu bende yaptım ıphone 11e yatırım yaptım
Ay inşallah bebeğim ya içim gidiyo şuan çok kötüyümKaç zamandır bekliyodun canım temizlendin şimdi değerlendir 2 günde bir aksatmadan
Çocuk olcak inşallah arabada alırsın 2side olsun inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahTahmini 2 ay önce hesabımı dondurup hamile kalırsam geri açıcam demiştim ve burdayım mucizemi bekliyordum 8.5 ay sonra inşallah benumle olacak. Şükürler olsun rabbime..