AynennNapalım umut fakirin ekmeği onu dinlesem karnım şişince anlıcam zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynennNapalım umut fakirin ekmeği onu dinlesem karnım şişince anlıcam zaten
Kişiden kişiye değişebilir ama ben net kanda görene kadar umutlanmadığım için bu şekilde ihtimal görmek bi kaç günde olsa mutlu ediyo canım Aslında hepimizin bi salması lazım aman çok umutlandım şimdi yıkılcam kafasından çıkmak lazım. İhtimal varsa sevin adet olduysan hayata geri dön Cookiievalla eğer yanlış görüyorsam umutlandirmiyayim diye şey etmedim. Bide yoksa vicdan azabı cekerdim sen cesur çıktın valla. Senden sonra bir bir döküldük hepimiz
Ay dimi dimi gerçekten o kafayı bırakmamız lazım ben o pozitif oldu 2 gün sonra negatif yıkıntısını çok yaşıyorumKişiden kişiye değişebilir ama ben net kanda görene kadar umutlanmadığım için bu şekilde ihtimal görmek bi kaç günde olsa mutlu ediyo canım Aslında hepimizin bi salması lazım aman çok umutlandım şimdi yıkılcam kafasından çıkmak lazım. İhtimal varsa sevin adet olduysan hayata geri dön Cookiie
Aynen Canım kişiden kişiye değişir tabi. Ama dediğinde doğru. Varsa sevin yoksa eskisi gibi devam etKişiden kişiye değişebilir ama ben net kanda görene kadar umutlanmadığım için bu şekilde ihtimal görmek bi kaç günde olsa mutlu ediyo canım Aslında hepimizin bi salması lazım aman çok umutlandım şimdi yıkılcam kafasından çıkmak lazım. İhtimal varsa sevin adet olduysan hayata geri dön Cookiie
Siz o evredemisiniz ben daha gelemedim deAynen Canım kişiden kişiye değişir tabi. Ama dediğinde doğru. Varsa sevin yoksa eskisi gibi devam et
Varsa bile değil ihtimali yaşayın kızçeler negatiften bu kadar korkmayın. Umutlanmaktan korkuyosunuz mutluluğu bu kadar yasakladık kendimize. Hemen şu cümle "dur bi bakalım umutlanmayayım negatif çıkarsa üzülmeyeyim" şimdi bugün umutlanmasan üzülmüyon mu adet olunca üzülüyon. Ama bugün sevinirsen bi ihtimalle karşılaştıysan iki günlük sevinç yanına kâr kalacak bu depresif ruh halimize bi iki gün ara gibi CookiieAynen Canım kişiden kişiye değişir tabi. Ama dediğinde doğru. Varsa sevin yoksa eskisi gibi devam et
Bende o evrede değilim. Böyle bir durum yaşasam ve sonrasında negatifi görsem çok ağlarım. Ama sev9 arkadaşımız mantıklı düşünüyor. Ağlamak hiç birseyi degistirmicek ne gerek var. Ama insan rahatlamiyorda değil hani. Ben ne zamandır ağlamadıysam( pozitif görmüyorum ya hiç testleri) hsg den sonra ayılınca baya bi ağlamışım. Kendime gelince rahatlamış hissettimSiz o evredemisiniz ben daha gelemedim de
Seni ayakta alkışlıyorum arkadaşımVarsa bile değil ihtimali yaşayın kızçeler negatiften bu kadar korkmayın. Umutlanmaktan korkuyosunuz mutluluğu bu kadar yasakladık kendimize. Hemen şu cümle "dur bi bakalım umutlanmayayım negatif çıkarsa üzülmeyeyim" şimdi bugün umutlanmasan üzülmüyon mu adet olunca üzülüyon. Ama bugün sevinirsen bi ihtimalle karşılaştıysan iki günlük sevinç yanına kâr kalacak bu depresif ruh halimize bi iki gün ara gibi Cookiie
Ben o evredeyim geçen ay gördüm herkes de hamile olduğumu düşündü arkadaşlarıma da söyledim iki gün havalarda uçtum adet olcağımı da bilerek hamileymişim gibi mutlu uyudum uyandım sonra adet oldum biraz üzüldüm yola devam ohh yanıma kar kaldı iki gün hiç pişman değilimBende o evrede değilim. Böyle bir durum yaşasam ve sonrasında negatifi görsem çok ağlarım. Ama sev9 arkadaşımız mantıklı düşünüyor. Ağlamak hiç birseyi degistirmicek ne gerek var. Ama insan rahatlamiyorda değil hani. Ben ne zamandır ağlamadıysam( pozitif görmüyorum ya hiç testleri) hsg den sonra ayılınca baya bi ağlamışım. Kendime gelince rahatlamış hissettim
Teşekkür ederim canımSeni ayakta alkışlıyorum arkadaşım
Çok haklısın canım ama adet olunca hiç üzülmüyorum bu testler kadar.ama test yapmaktanda hiç gocunmuyorumVarsa bile değil ihtimali yaşayın kızçeler negatiften bu kadar korkmayın. Umutlanmaktan korkuyosunuz mutluluğu bu kadar yasakladık kendimize. Hemen şu cümle "dur bi bakalım umutlanmayayım negatif çıkarsa üzülmeyeyim" şimdi bugün umutlanmasan üzülmüyon mu adet olunca üzülüyon. Ama bugün sevinirsen bi ihtimalle karşılaştıysan iki günlük sevinç yanına kâr kalacak bu depresif ruh halimize bi iki gün ara gibi Cookiie
bende dün baya bi ağladım hep yerleri sildim hem mümüklerimiBende o evrede değilim. Böyle bir durum yaşasam ve sonrasında negatifi görsem çok ağlarım. Ama sev9 arkadaşımız mantıklı düşünüyor. Ağlamak hiç birseyi degistirmicek ne gerek var. Ama insan rahatlamiyorda değil hani. Ben ne zamandır ağlamadıysam( pozitif görmüyorum ya hiç testleri) hsg den sonra ayılınca baya bi ağlamışım. Kendime gelince rahatlamış hissettim
Aayy canım benimbende dün baya bi ağladım hep yerleri sildim hem mümüklerimi
Sonra rahatladım dediğin gibi bi iç boşalması çok iyi geliyor
İnşallah canım benimCanım benimm inşallah 12 13 gün sonra sende görücezz
Canım yaptın mı yeni testbende dün baya bi ağladım hep yerleri sildim hem mümüklerimi
Sonra rahatladım dediğin gibi bi iç boşalması çok iyi geliyor
Yok canım yapmadım daha kArnımda ağrıyo ya belkide hastalandımCanım yaptın mı yeni test
Canım yapsana bir test daha. Gebelik belirtiside regli belirtisi gibi zaten biliyorsunYok canım yapmadım daha kArnımda ağrıyo ya belkide hastalandım
Canım daha adet olmadan nasıl ayın 4une randevu veriyorlar ki? Yumurtlama v.s nasıl olcakBenim aşılama bidaki ayın 4 ünde ondan önce bi kere daha denerim dedim ama sanırım yetişmeyecek çünkü şu lanet adetim daha gelmedi adet söktürücü kullanmama rağmen! Bu oruçlukta iyice dengesizleştiriyo
Yok benim iş aşılamaya kaldı artık
Yapcam şimdi canım anca eşim gittiCanım yapsana bir test daha. Gebelik belirtiside regli belirtisi gibi zaten biliyorsun
Heee tamamYapcam şimdi canım anca eşim gitti