- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Hayır hayır sizleri almadan gitmem hiçbiyereHamilelik olacak inşallah sonunda senle ikimiz dehşet bi ikili olduk ama seni burdan gebelik topiklerine uğurlucaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hayır sizleri almadan gitmem hiçbiyereHamilelik olacak inşallah sonunda senle ikimiz dehşet bi ikili olduk ama seni burdan gebelik topiklerine uğurlucaz inşallah
Tatlım senin durumlar ne yanlış hatırlamıyorsam batin yaklasiyo demi sen nasıl hissediyorsunHamilelik olacak inşallah sonunda senle ikimiz dehşet bi ikili olduk ama seni burdan gebelik topiklerine uğurlucaz inşallah
Ah canım gidilmiyor bak ben her zaman okuyorum gene sizi birsey olduğu zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum yorum yapıyorumHayır hayır sizleri almadan gitmem hiçbiyere
Bende ince bir çizgi gördüm kuzu var gibi
Allah razı olsun canım benim insan hepimiz emeğimizin karşılığını aldığını görmek istiyo hepimiz bişeyler paylaştık birbirimizle aynı yollardan geçtik. Mutluluğunuda görmek istiyoruzAh canım gidilmiyor bak ben her zaman okuyorum gene sizi birsey olduğu zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum yorum yapıyorum
İnşallah vardır o korkuyu çok iyi biliyorum ben ilk verdim 4 çıktı allaaah dedim nasıl yükselecek sonra 90 oldu birden 360 oldu derken takibe gerek yok dedi doktor
Darısı bize olsun inşallahAh canım gidilmiyor bak ben her zaman okuyorum gene sizi birsey olduğu zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum yorum yapıyorum
İnşallah vardır o korkuyu çok iyi biliyorum ben ilk verdim 4 çıktı allaaah dedim nasıl yükselecek sonra 90 oldu birden 360 oldu derken takibe gerek yok dedi doktor
Kız napsam yaa bekliyimmi birkaç gün yarın tekrarmı ediyim yineBende ince bir çizgi gördüm kuzu var gibi
Bekleyebilirsen bekle daha sağlıklı olur koyulaşır biraz daha .2 gün sonra tekrar et benceKız napsam yaa bekliyimmi birkaç gün yarın tekrarmı ediyim yine
beklicem kuzum şimdi kendimi birkaç günde olsa hamile hissedeyimBekleyebilirsen bekle daha sağlıklı olur koyulaşır biraz daha .2 gün sonra tekrar et bence
Çok güzel bi düşünce hem moralin yükselir biraz 2 gün sonrada güzel sonucu alırız inşallahbeklicem kuzum şimdi kendimi birkaç günde olsa hamile hissedeyim
Allah'ım canım topiğimi kendime benzettim Aynı fikirdeyim bebeğimÇok güzel bi düşünce hem moralin yükselir biraz 2 gün sonrada güzel sonucu alırız inşallah
Bizim vefalı hamişimiz ya Bu konulara ne kadar uzağım beta'ymış yükselmeymiş Ben anca adet olayımAh canım gidilmiyor bak ben her zaman okuyorum gene sizi birsey olduğu zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum yorum yapıyorum
Ben anca yumurtluyom kuzu dün ağrı hissettim bugün uzayan akıntıyı gördümTatlım senin durumlar ne yanlış hatırlamıyorsam batin yaklasiyo demi sen nasıl hissediyorsun
Beni beklersen daha çok beklersin kuzu topiğin anahtarını bana bırakırsın artık gençler yeni konu sahibinize merhaba diyinHayır hayır sizleri almadan gitmem hiçbiyere
Canım O bende de çok olmuştu adet sansıcı onun gibi bel ağrısı falan Biraz sürdü bu durum ve her ay adet tarihim yaklaştığında haala oluyo sanırım onunla ilgili ben ağrı olunca seviniyorum oh oh ağrı böyle diyeAllah razı olsun canım benim insan hepimiz emeğimizin karşılığını aldığını görmek istiyo hepimiz bişeyler paylaştık birbirimizle aynı yollardan geçtik. Mutluluğunuda görmek istiyoruz
İnşallah canım ama bugün çok belim karnım ağrıyo devamlı değilde böyle ara ara geziyo sanki ağrı bi karnıma bi belime bi kasıklarıma
kucağına aldığınıda görücez Allahım inşallah
İnşallah canım ya hepimizden inşallah güzel haberler alıcazÇok güzel bi düşünce hem moralin yükselir biraz 2 gün sonrada güzel sonucu alırız inşallah
Yaa hayırr hayırr bu bir iki ay içinde senden umutluyum ben gelicek o beklenenAllah'ım canım topiğimi kendime benzettim Aynı fikirdeyim bebeğim
Bizim vefalı hamişimiz ya Bu konulara ne kadar uzağım beta'ymış yükselmeymiş Ben anca adet olayım
Ben anca yumurtluyom kuzu dün ağrı hissettim bugün uzayan akıntıyı gördüm
Beni beklersen daha çok beklersin kuzu topiğin anahtarını bana bırakırsın artık gençler yeni konu sahibinize merhaba diyin
Yaa beni daha çok umutlandırıyosun bak şimdiCanım O bende de çok olmuştu adet sansıcı onun gibi bel ağrısı falan Biraz sürdü bu durum ve her ay adet tarihim yaklaştığında haala oluyo sanırım onunla ilgili ben ağrı olunca seviniyorum oh oh ağrı böyle diye
Düşünsene aynı zamanda geliyomuş bi de beklenenler Yıkarız burayı sevinçtenİnşallah canım ya hepimizden inşallah güzel haberler alıcaz
Yaa hayırr hayırr bu bir iki ay içinde senden umutluyum ben gelicek o beklenen
Yaa beni daha çok umutlandırıyosun bak şimdi
Inşallah hadi atilani yakala güveniyorum ben sana bu bayram bayram et biAllah'ım canım topiğimi kendime benzettim Aynı fikirdeyim bebeğim
Bizim vefalı hamişimiz ya Bu konulara ne kadar uzağım beta'ymış yükselmeymiş Ben anca adet olayım
Ben anca yumurtluyom kuzu dün ağrı hissettim bugün uzayan akıntıyı gördüm
Beni beklersen daha çok beklersin kuzu topiğin anahtarını bana bırakırsın artık gençler yeni konu sahibinize merhaba diyin
Ahhh inşallah aynı gün evlenmişiz bebemizde aynı ay gelsinDüşünsene aynı zamanda geliyomuş bi de beklenenler Yıkarız burayı sevinçten
Bende sana güveniyorumm hadii baede bu bayramın kapanışınıda sen yapInşallah hadi atilani yakala güveniyorum ben sana bu bayram bayram et bi
Daha benim yumurtlamaya car tatlım adet çok uzun sürdü daha bugün yikandim ama degerlwndircem bakalım ben de kendimden umutluyum zaten bu ay olmazsa aşılama olcak oda olmazsa çocuk defterini kapatıyorum kendime araba alcamBende sana güveniyorumm hadii baede bu bayramın kapanışınıda sen yap
Ahh inşallah kuzucum ben şevval ayında olmuşum çocuğum da bana benzer inşallahInşallah hadi atilani yakala güveniyorum ben sana bu bayram bayram et bi
İnşallah kuzum ya inşallahAhhh inşallah aynı gün evlenmişiz bebemizde aynı ay gelsin
Amin tatlımAhh inşallah kuzucum ben şevval ayında olmuşum çocuğum da bana benzer inşallah
İnşallah kuzum ya inşallah