- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Ama bayram günğ çıkarsa eğer eşime söylerim o yüzden erkeni bayrama attım canımBence yarın erken gebelik testini yap sonraki gün kaseti yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bayram günğ çıkarsa eğer eşime söylerim o yüzden erkeni bayrama attım canımBence yarın erken gebelik testini yap sonraki gün kaseti yap
Dualarım seninle sizinleHaftyaa benim doğum günüm kuzum ay inşallah inşallah
O zaman yarın kaset yap bayram sabahı erken gebelik testini yapAma bayram günğ çıkarsa eğer eşime söylerim o yüzden erkeni bayrama attım canım
Bebeğim yarın erken testi yap emin olalım. Silik çıkıyo evet ama ilk 10 dkda değilAma bayram günğ çıkarsa eğer eşime söylerim o yüzden erkeni bayrama attım canım
Ah allah razı olsun bitanem etiketlicem muakkakDualarım seninle sizinle
Test yapar atarsan görmezsem etiketle canım ne diyelim hakkında hayırlısıyla olsun
Yanlız bütün kızlar ben çizgi gördüm demek için birbirini beklemesi birisi deyince hemen dökülmemiz
Bi ben kimseyi beklemeden atladımDualarım seninle sizinle
Test yapar atarsan görmezsem etiketle canım ne diyelim hakkında hayırlısıyla olsun
Yanlız bütün kızlar ben çizgi gördüm demek için birbirini beklemesi birisi deyince hemen dökülmemiz
Eğer yarında görürsem inşallah yaparım erkenideO zaman yarın kaset yap bayram sabahı erken gebelik testini yap
Ayy öylrmi dersinn ama ya yoksa dur kasetle tekrar deniyim erkenle teyit edeyimBebeğim yarın erken testi yap emin olalım. Silik çıkıyo evet ama ilk 10 dkda değil
Canım benimm inşallah 12 13 gün sonra sende görücezzAyy kendimde görmüş gibi heyecanlanıyorum
Ahahah sevim yaa doğrucu davutBi ben kimseyi beklemeden atladım
Cesur yürek seni sen demesen hepimiz susar beklerdik canımBi ben kimseyi beklemeden atladım
sen her güne yap bi tane varsa koyulaşır oCanım 3 tane erkem gebelik testim var ama eşim artık kafayı yediğimi düşünmesinndiye onları yapmıyorum. Bugün dışarı çıkmıştım gizlice bunu aldım bitane daha var bundan
Yoksa adama testler bitti test sipariş et yada al nasıl dicemsen her güne yap bi tane varsa koyulaşır o
valla eğer yanlış görüyorsam umutlandirmiyayim diye şey etmedim. Bide yoksa vicdan azabı cekerdim sen cesur çıktın valla. Senden sonra bir bir döküldük hepimizBen de sen yazmayınca dedim acaba ben mi yanlış görüyorum ama bariz orda işte var ikinci çizgi
Hshfh ne bileyim çıkmasa bile bu umudu yaşamak da güzelAhahah sevim yaa doğrucu davut
Benden herkese tam destek umutlanabiliyoken umutlansın herkes zaten adet olunca üzülüyoz ne var ki iki sevinsekCesur yürek seni sen demesen hepimiz susar beklerdik canım
Ya var ya erkeklere kalsak yandik zaten. Hem maddi düşünüyorlar hem manevi.Yoksa adama testler bitti test sipariş et yada al nasıl dicem
Ay dimi yaa doğru diyosun neyse bir iki gün hamile hissedeyim karnımı falan ovayım bebemle konuşayımHshfh ne bileyim çıkmasa bile bu umudu yaşamak da güzel
Benden herkese tam destek umutlanabiliyoken umutlansın herkes zaten adet olunca üzülüyoz ne var ki iki sevinsek
Azcık çişini tuvalete de yap hep teste yapıyosun yeter diyoYa var ya erkeklere kalsak yandik zaten. Hem maddi düşünüyorlar hem manevi.
Komik enisteAzcık çişini tuvalete de yap hep teste yapıyosun yeter diyo
Napalım umut fakirin ekmeği onu dinlesem karnım şişince anlıcam zatenKomik eniste