Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftyaa benim doğum günüm kuzum 😍 ay inşallah inşallah😬😬🤗
Dualarım seninle sizinle 💕
Test yapar atarsan görmezsem etiketle canım ne diyelim hakkında hayırlısıyla olsun

Yanlız bütün kızlar ben çizgi gördüm demek için birbirini beklemesi birisi deyince hemen dökülmemiz 😆

Test yapar atarsan görmezsem etiketle canım ne diyelim hakkında hayırlısıyla olsun

Yanlız bütün kızlar ben çizgi gördüm demek için birbirini beklemesi birisi deyince hemen dökülmemiz 😆
Ah allah razı olsun bitanem😍 etiketlicem muakkak 🤗

herkes bence umut vermekten çekiniyor bide çizgi çok varla yok arası olunca 😂😂😂

Bi ben kimseyi beklemeden atladım 😂😂

Canım 3 tane erkem gebelik testim var ama eşim artık kafayı yediğimi düşünmesinndiye onları yapmıyorum. Bugün dışarı çıkmıştım gizlice bunu aldım bitane daha var bundan :KK70: :KK70:
😂😂 sen her güne yap bi tane varsa koyulaşır o 😁

Ben de sen yazmayınca dedim acaba ben mi yanlış görüyorum ama bariz orda işte var ikinci çizgi 😂
😂😂 valla eğer yanlış görüyorsam umutlandirmiyayim diye şey etmedim. Bide yoksa vicdan azabı cekerdim😂 sen cesur çıktın valla. Senden sonra bir bir döküldük hepimiz 😂😂

Hshfh 😂 ne bileyim çıkmasa bile bu umudu yaşamak da güzel 🥰

Benden herkese tam destek umutlanabiliyoken umutlansın herkes zaten adet olunca üzülüyoz ne var ki iki sevinsek 😂😂
Ay dimi yaa doğru diyosun 😍😂 neyse bir iki gün hamile hissedeyim karnımı falan ovayım bebemle konuşayım :KK70: :KK70:

X