Canım 3 tane erkem gebelik testim var ama eşim artık kafayı yediğimi düşünmesinndiye onları yapmıyorum. Bugün dışarı çıkmıştım gizlice bunu aldım bitane daha var bundanPozitif düşün ya. Var mı başka test? Her gün tekrarla. Ilk attığında gördüm. Hatta kaç kere yazdım sildim kimse bisey yazmayınca. Ben yanlış görüyorum heralde diye düşündüm.sev9 söyleyince tamam dedim doğru görmüşüm.
Ahhh ben hala yerimdeyim ahahahaSenin üstüne adet gördüm ikinci yumurtlama dönemim oldu inşallah Nebil vardır sende kuzumCookiie
Nebil değil Bebiş olacak oSenin üstüne adet gördüm ikinci yumurtlama dönemim oldu inşallah Nebil vardır sende kuzumCookiie
Nasipte varsa olur canısı inşallah vardır inşallahAhhh ben hala yerimdeyim ahahahainşallah kuzum bu kadar ağır gelen yumurtadan ne çıkar hiç bilmiyorum
Ben anladım onu dedim güzel bişeydir benceNebil değil Bebiş olacak o
İnşallah hepimizin olsun kuzum valla artık hepimiz bi sevinelimmNasipte varsa olur canısı inşallah vardır inşallah
Ben de sen yazmayınca dedim acaba ben mi yanlış görüyorum ama bariz orda işte var ikinci çizgiPozitif düşün ya. Var mı başka test? Her gün tekrarla. Ilk attığında gördüm. Hatta kaç kere yazdım sildim kimse bisey yazmayınca. Ben yanlış görüyorum heralde diye düşündüm.sev9 söyleyince tamam dedim doğru görmüşüm.
Yarın bi daha yap ilk idrarla. Ayrıca sen niye umutsuzsun ki senin tereddüt etmen gereken yer acaba sağlıklı gebelik mi konusu bebeğim çünkü sen hamile kaldın bunda bi problem yok çizgi varsa 10 dk içinde çıktıysa vardır işte bu kadar basitCanım 3 tane erkem gebelik testim var ama eşim artık kafayı yediğimi düşünmesinndiye onları yapmıyorum. Bugün dışarı çıkmıştım gizlice bunu aldım bitane daha var bundan
Reklam ekranı geldi o arada otomatik onu yazmış hiç fark etmedimBen anladım onu dedim güzel bişeydir bence
Ama ben 1 senedir böyle çizgiler çok gördüm sonrasında göremedim canım o yüZden sevinmiyorumBen de sen yazmayınca dedim acaba ben mi yanlış görüyorum ama bariz orda işte var ikinci çizgi
Yarın bi daha yap ilk idrarla. Ayrıca sen niye umutsuzsun ki senin tereddüt etmen gereken yer acaba sağlıklı gebelik mi konusu bebeğim çünkü sen hamile kaldın bunda bi problem yok çizgi varsa 10 dk içinde çıktıysa vardır işte bu kadar basit
Amin inşallah canımİnşallah hepimizin olsun kuzum valla artık hepimiz bi sevinelimm
Olsun kuzum ben anladımReklam ekranı geldi o arada otomatik onu yazmış hiç fark etmedim
Oldumu yumurtlamanAmin inşallah canım
Canım bende gördüm ama ses çıkmayınca kimseden emin olamadım hayalet çizgi var gibi aslında erken gebelik testini yapsan daha net çıkmaz mıAma ben 1 senedir böyle çizgiler çok gördüm sonrasında göremedim canım o yüZden sevinmiyorumbirde bilmiyorum 1 senedir olmayınca olmayacakngibi geliyo artık
İğne vuruldum test yapmadım canım pazar iğne oldum akıntım ve ağrım vardı olmuştur yüksek ihtimalOldumu yumurtlaman
Napsam bayram sabahımı yapsam canım acabaCanım bende gördüm ama ses çıkmayınca kimseden emin olamadım hayalet çizgi var gibi aslında erken gebelik testini yapsan daha net çıkmaz mı
Ayy heyecanlı bekleme süreaine geçmişsin hadi inşallah canımİğne vuruldum test yapmadım canım pazar iğne oldum akıntım ve ağrım vardı olmuştur yüksek ihtimal
Ben ilk teste farkettim hatta telefonun parlaklığını arttırıp baktım varNapsam bayram sabahımı yapsam canım acabayarın diğer kaseti yapsamda onda da görürsemmi erkeni yapsam
inşallah canımAyy heyecanlı bekleme süreaine geçmişsin hadi inşallah canım
Bence yarın erken gebelik testini yap sonraki gün kaseti yapNapsam bayram sabahımı yapsam canım acabayarın diğer kaseti yapsamda onda da görürsemmi erkeni yapsam
Haftyaa benim doğum günüm kuzumBen ilk teste farkettim hatta telefonun parlaklığını arttırıp baktım varAyy çifte bayram olur kuzum ya doğum günü de vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum