Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım hsgden sonra şans yükseliyor diyolar bu birkaç ayı iyi değerlendir 🤣
Canım pik değildide en çok koyu olan testi baz alırsam çarşamba veya cumartesi bat. Ama ağrılarımı baz alırsam ağrılRım cuma günü bitti 🙄
Seffaf akıntı v.s hissetmedin mi?

Yok canım benim çatltma iğnesinde bile olmamıştı o akıntı 🙄 ama bi ıslaklık vardı o aralar
Hmmm. Valla çok zor boyle ya. Normal insanlar gibi 14. Gün yumurtlasaydik neyimizeydi ovulasyon testi belirti falan. Bence sen ağrılarını baz al. Ama ov. Testi de koyu çıkmıştı. Iyice kafam karıştı 🤭

Hmmm. Valla çok zor boyle ya. Normal insanlar gibi 14. Gün yumurtlasaydik neyimizeydi ovulasyon testi belirti falan. Bence sen ağrılarını baz al. Ama ov. Testi de koyu çıkmıştı. Iyice kafam karıştı 🤭
İşte ağrıların bittiği zamanlarda test yapamadım canım hiç o zaman pikmiydi onda n bilmiyorum 😬 valla sorma çok zor ve sıkıcı inanılmaz sinir bozucu canımm 😬

Ama yok yaa böyle olduğunu birkaç kere gördüm. Böyle cizgileri gördüm sonrasında bişey cıkmadı o yüzden ummuyorum canımlarım valla 😒 sev9 sev9 I imtisall

Ama yok yaa böyle olduğunu birkaç kere gördüm. Böyle cizgileri gördüm sonrasında bişey cıkmadı o yüzden ummuyorum canımlarım valla 😒 sev9 sev9 I imtisall
Pozitif düşün ya. Var mı başka test? Her gün tekrarla. Ilk attığında gördüm. Hatta kaç kere yazdım sildim kimse bisey yazmayınca. Ben yanlış görüyorum heralde diye düşündüm. sev9 sev9 söyleyince tamam dedim doğru görmüşüm. 😃

X