Aa söylemiştin canım çok pardon unutmuşım ben. Bence yarar işe o baya fayda gören varBen iste bu ay bal tarçın çörek otu yaptım onu kullanıyorum inşallah ise yarar 12 gün kullanın diyo nette bakalım
En güzel akışına bırakmak canım valla bende adetten sonra ilk 20 25 gün çok sakinim ondan sonra başlıyo bana gelmeye bişeylerBende 18 inde yumurtlama olcak normal düzene göre ama takip etmiycem ben akışına bıraktım bu ay
Ayy insallah canım benim yaa tekrar doktorla uğraşmadan olsun artık aynen benimde bat günü yaklaşınca oluyo var mı yok mu bi heyacan basiyo hepAa söylemiştin canım çok pardon unutmuşım ben. Bence yarar işe o baya fayda gören var
En güzel akışına bırakmak canım valla bende adetten sonra ilk 20 25 gün çok sakinim ondan sonra başlıyo bana gelmeye bişeyler
İnşallah bu ay güzel haberini alıcaz canımAyy insallah canım benim yaa tekrar doktorla uğraşmadan olsun artık aynen benimde bat günü yaklaşınca oluyo var mı yok mu bi heyacan basiyo hep
59 günün sonunda kırmızılar geldi benimdeİnşallah bu ay güzel haberini alıcaz canımbenimde heyecandan öte sabırsızlık. Testler megatif adet gelmiyo mutsuzluk aşırı başlıyor canım
Gözün aydın59 günün sonunda kırmızılar geldi benimde
Hadi gözün aydın bu son kırmızılar olsun inşallah59 günün sonunda kırmızılar geldi benimde
İnşallah kuzum yaaaaHadi gözün aydın bu son kırmızılar olsun inşallah
Teşekkür ederim borçsuz tamamlıcaktım orucu öyle düşünmüştümGözün aydın
Hayırlı olsun canım59 günün sonunda kırmızılar geldi benimde
2-3 gün nolcak kız. Ben 10 gün yedimTeşekkür ederim borçsuz tamamlıcaktım orucu öyle düşünmüştüm
Ya niye öyle umuyorsun. Hamilelik umsanaBenimde şişkinlik var karnımda çok gelicek inşallah artık diye umuyorum
Yaaa ama ummak istemiyorum çünkü olmayacağından artık eminim kızYa niye öyle umuyorsun. Hamilelik umsana
HAdi bismillah bakalım biran evvel pik olsun çatlasınOvulasyon testlerim geldi. Birinciyi yaptım ekliyorum
Insan umudu sonradan kırılmasın diye hep olumsuza hazırlıyor kendini. Oysa ki senin c life a baslaman benim rahim filmi ve ov. Takibi yapmam aslında hep bir umudumuz olduğundanYaaa ama ummak istemiyorum çünkü olmayacağından artık eminim kız
HAdi bismillah bakalım biran evvel pik olsun çatlasın
Bat ne zaman ki ?Yine dayanamadım yine test yaptım
Yaa dimi umudumuz yok diyoruz ama hala biyerlerden çabalıyoruzInsan umudu sonradan kırılmasın diye hep olumsuza hazırlıyor kendini. Oysa ki senin c life a baslaman benim rahim filmi ve ov. Takibi yapmam aslında hep bir umudumuz olduğundan
Ay InsaAllah çok sarkmaz da biran evvel pik olup çatlar. Testleri yapmak bunaltıyor beni yoksa.
Bilmem kiBat ne zaman ki ?
Düzenli değilim. Geç oluyor hep. Doktor hsg sonrası belli olmaz deyince aldım ov. TestiYaa dimi umudumuz yok diyoruz ama hala biyerlerden çabalıyoruz
İnşallah kuzumm normalde düzenlimiydinn
Bilmem kiah bi bilsemm bi bilsemm
Evet canım hsgden sonra şans yükseliyor diyolar bu birkaç ayı iyi değerlendirDüzenli değilim. Geç oluyor hep. Doktor hsg sonrası belli olmaz deyince aldım ov. Testi
Sen pik görmüştün sanki ya. Sonrasında çok siliklesmemisti ama bi gün baya koyu çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.