Seffaf akıntı v.s hissetmedin mi?Evet canım hsgden sonra şans yükseliyor diyolar bu birkaç ayı iyi değerlendir
Canım pik değildide en çok koyu olan testi baz alırsam çarşamba veya cumartesi bat. Ama ağrılarımı baz alırsam ağrılRım cuma günü bitti
Yok canım benim çatltma iğnesinde bile olmamıştı o akıntıSeffaf akıntı v.s hissetmedin mi?
Hmmm. Valla çok zor boyle ya. Normal insanlar gibi 14. Gün yumurtlasaydik neyimizeydi ovulasyon testi belirti falan. Bence sen ağrılarını baz al. Ama ov. Testi de koyu çıkmıştı. Iyice kafam karıştıYok canım benim çatltma iğnesinde bile olmamıştı o akıntıama bi ıslaklık vardı o aralar
İşte ağrıların bittiği zamanlarda test yapamadım canım hiç o zaman pikmiydi onda n bilmiyorumHmmm. Valla çok zor boyle ya. Normal insanlar gibi 14. Gün yumurtlasaydik neyimizeydi ovulasyon testi belirti falan. Bence sen ağrılarını baz al. Ama ov. Testi de koyu çıkmıştı. Iyice kafam karıştı
Rabbim yardim etsin hepimize.İşte ağrıların bittiği zamanlarda test yapamadım canım hiç o zaman pikmiydi onda n bilmiyorumvalla sorma çok zor ve sıkıcı inanılmaz sinir bozucu canımm
Silik bi çizgi mi var yoksa bana mı öyle geliyoYine dayanamadım yine test yaptım
Silik bi çizgi mi var yoksa bana mı öyle geliyo
Yaa banada öyle geldi ama bütün testlerde bi çizgi görür oldum ben arrık o yüzden kendime pek güvenmiyorumSoldaki testte dimi? Bana da öyle gibi geldi ama emin olamadim
Ne zaman çektin resmi kaç dk sonraYaa banada öyle geldi ama bütün testlerde bi çizgi görür oldum ben arrık o yüzden kendime pek güvenmiyorum
İki teste de baktım var. Hemen mi çektin fotoyu kuzucumYaa banada öyle geldi ama bütün testlerde bi çizgi görür oldum ben arrık o yüzden kendime pek güvenmiyorum
10 dk içince çekmiştim o soldakini. Sonraki 15. Dakika flaan olabilirNe zaman çektin resmi kaç dk sonra
Soldaki 7 8. Dakikalarda. Sağdaki 15 . Dakikalarda canımİki teste de baktım var. Hemen mi çektin fotoyu kuzucum
Ben ilk soldakinde gördüm. Çok hafif. Diğerinde de şimdi iyice bakınca var hayalet bir çizgi sanki10 dk içince çekmiştim o soldakini. Sonraki 15. Dakika flaan olabilir
Kuzu kuruma olamazSoldaki 7 8. Dakikalarda. Sağdaki 15 . Dakikalarda canım
Ben ilk soldakinde gördüm. Çok hafif. Diğerinde de şimdi iyice bakınca var hayalet bir çizgi sanki
Kuzu kuruma olamaz
Aynen hemen çekmiş. Kuruma değildir.
Pozitif düşün ya. Var mı başka test? Her gün tekrarla. Ilk attığında gördüm. Hatta kaç kere yazdım sildim kimse bisey yazmayınca. Ben yanlış görüyorum heralde diye düşündüm.
Senin üstüne adet gördüm ikinci yumurtlama dönemim oldu inşallah Nebil vardır sende kuzumBenimde şişkinlik var karnımda çok gelicek inşallah artık diye umuyorum