Bi aksilik olmazsa 2 gün sonra gelecek inşallah dakikalar geçmiyor benim içinTestin gelmesi ne kdar sürcek canım. Test olmadan kesin öyle de demek istemiyorum cünkü umutlanıp sonradan yıkılmak çok zor oluyor seni üzmek istemem o yüzdenama belirtiler benziyor
Bizede haber ver güzel haber olucak inşallahBi aksilik olmazsa 2 gün sonra gelecek inşallah dakikalar geçmiyor benim için
Muhtemelen enfeksiyon kuzucum bi doktora görünKızlar benim birden kasık ağrım oldu bugün ani sancı deli gibi kıvrandım kesin adet oluyorum derken turuncu bi akıntı geldi ilk kez bu renkte bi akıntım oldu sarı olurdu ama bu renkte hiç. Varmı aranızda böyle akıntısı olan ?
Agnucaston nasıl kullanıyorsun canım bilgi verir misin lütfenIyiyim kuzum. Sizin yazdıklarını okuyorum hep. TakipteyimAgnucastona devam işte. Göğüslerde hassasiyet başladı. 1 haftaya kadar adet olurum muhtemelen. Yumurtlama günümü bilmiyorum. Belirti v.s yaşamadım yumurtlamayla ilgili. Bu ay birazda rahatim aslinda. Adet olunca doktor yolu görünecek yine bana
Ben günde bir kere tok karnına içiyordum. Hormonal bir sorun çıkmayınca devam etmedim ilaca.Agnucaston nasıl kullanıyorsun canım bilgi verir misin lütfen
Turuncuyu sanki bende enfeksiyon gibi biliyorum canımKızlar benim birden kasık ağrım oldu bugün ani sancı deli gibi kıvrandım kesin adet oluyorum derken turuncu bi akıntı geldi ilk kez bu renkte bi akıntım oldu sarı olurdu ama bu renkte hiç. Varmı aranızda böyle akıntısı olan ?
Sev'im nasılsın bitanemMuhtemelen enfeksiyon kuzucum bi doktora görün
Canım sen naptın son durum nedir senin gidebildinmi doktoraaBen günde bir kere tok karnına içiyordum. Hormonal bir sorun çıkmayınca devam etmedim ilaca.
İyiyim bebeğim sen nasılsın anneler günün kutlu olsunSev'im nasılsın bitanem
Bende iyiyim cAnım hepimizin anneler günü kutlu olsunİyiyim bebeğim sen nasılsın anneler günün kutlu olsun
Ay inşallah saolun fakat lekelenme geliyor ara ara sanırım vR gibi emin değilim test kitleri bi kaç tNe daha yaptım onlarda silik çizgi bile görünmedi emin olmak için kan vericemvar hayırlı olsun
Kan yarın yaptırcam bugün yine silik ti fakat kasığımda batma ve lekelenme var sizce gebeliğe işaret miCanım test yaptin mı? Merak ettim
Ahh canımm ne güzel yazmışsınnGelecekteki el sallayan mücize, bize sabiri,umutla beklemeyi,bundada vardır bir hayır demeyi, bazen huzunlenip nisan yağmuru gibi ağlamayı ama aniden birgün olacak değip gülümsemeyi, senin gelmen için her şeyi göze alıp varımızı yoğumuzu vermeyi ve şükretmeyi birkez daha hatırlattığın için teşekkür ederiz, inşallah en kısa zamanda hepimize geliş haberini posta ile yollamayı unutma. Tüm annelerin, anne adaylarının, isteyipde henüz postasını alamayanların, hepinizin "ANNELER GÜNÜ" kutlu olsun. Unutmayin tatlimlar her doğuran anne değildir, anneliği en çok siz hak ediyorsunuz.
Saol canım benimAhh canımm ne güzel yazmışsınnhepimiin anneler günü kutlu olsun bitanem
Nabıyosun canımmSaol canım benim
Napiyim aynı tam gaz devam eve tıkılıp kaldık yasaklardan dolayı sende ne var yokNabıyosun canımm
Amin kuzum hepimiz inşallahAnneler gününüz kutlu olsun anne olmayı diliyen isteyen arzulayan güzel anneler
Rabbim bidaki yıl hayırlısıyla evladımızla kutlamayı nasip etsin inşallah