Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğurmuş ama hakkıyla annelik yapmamış,çocuğunu terk etmiş,çocuğuna zarar vermiş, sadece dünyaya can getirmiş kadınların günü değil bugün. O can için ömrünü vermeye hazır, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, kalbi anne olanların günü bugün. Doktor kapılarında evladına kavuşmak için günlerce bekleyen, geceleri onun hayaliyle uyuyayan, dilindeki duadan bir an bile "Allah'ım nolur bana da evlat nasip et" düşmeyen, anne olmadan anne olmuş, canından can doğmadan her negatif testte canından can kopmuş canım annelerim; Anneler gününüz kutlu olsun Allah hamile olan arkadaşlarımıza bebeklerine sağlıkla kavuşmayı, umutla evladını bekleyen bizlere de o mutlu haberi bu ay içinde hayırla almayı nasip etsin inşallah

Canım sen naptın son durum nedir senin gidebildinmi doktoraa
Öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun cuma günü hsg çektirdim. Tüpler açık çıktı. Doktor korunmayın dedi. Ben daha bi cesaret edemedim o işe zaten geç yumurtluyorum. Doktora da söyledim belli olmaz değerlendirin dedi. Ovu. Testi sipariş verdim bakalım. Daha kargoya verilmemis Hayırlısı bakalım hakkimizda ❣

Kan yarın yaptırcam bugün yine silik ti fakat kasığımda batma ve lekelenme var sizce gebeliğe işaret mi
Canim gunden gune koyulasmasi lazim testin. Lekelenme olayını bilmiyorum Ben lekelenme yaşamadım. Testi 2 gün sonra yaptigimda biraz daha koyulasmisti. Lekelenme varsa kimyasalda olabilir. En iyisi kan vermek.

Bende aynı senin gibi canım. Bu ara çok tükenmişlik hissediyorum neden bilmiyorum
Insan bir süre sonra hayatı sorgulamaya başlıyo neden bilmiyorum ama iste hayat devam edip gidiyo zaman bizi hem yaslandiriyo hemde bazı şeyleri yoluna sokuyo zamanla her şey yoluna girecek tatlım sürünerek de olsa yaşamaya devam etmeliyiz

Merabalar canım nasılsın ağrıların geçti mi
Merhaba canım çok şükür diyelim valla sen nasılsın ağrılarım geçti çok şükğr cuma günü falan bitmişti acaba o zamanmı yumurtlama oldu hiç bilmiyorum
Aynen öyle canım çok doğru diyosun valla sabrediyoruz ediyoruz ama biyerde tıkanıp kalıyoruz. Bazen düşüyoruz. Bu birkaö günde o zamandayım sanırım. Bir iki gün ağlıyım zırlıyımda kendime geliyim

Bayrama kadar düzelt kendini daha bayramda test yapıp senin hamilelik haberini alcaz tatlım bir iki gün ağlaya bilirsin benden sana izin

Bayrama kadar düzelt kendini daha bayramda test yapıp senin hamilelik haberini alcaz tatlım bir iki gün ağlaya bilirsin benden sana izin
Ahaha ay güldürdün beni canım Allah senden razı olsun cumartesi yapmıştım ama negatifti bide ben çarşamba günü baytam yarın arefe sanıyodum daha 2 gün varmış ya

İyi bari geçmesine sevindim
benimde doktor ilacımı değiştirdi folik asiti bırakırdı iyi gelmedi pek onun dışında iyiyim şükür

İyi bari geçmesine sevindim
benimde doktor ilacımı değiştirdi folik asiti bırakırdı iyi gelmedi pek onun dışında iyiyim şükür
Sağolasın bitanem hangi folik asiti kullanıyodun neden iui gelmedi canım bi yan etkisimi oldu. 2 test yaptırdınmı

Sağolasın bitanem hangi folik asiti kullanıyodun neden iui gelmedi canım bi yan etkisimi oldu. 2 test yaptırdınmı
Evet canım yaptırdım ikili testi Bi sorun çıkmadı şükür İnofolic combi kullanıyordum 12. Hafta değiştirelim dedi demir kan ilacı yazdı aç karnına alınca kötü oldum

Evet canım yaptırdım ikili testi Bi sorun çıkmadı şükür İnofolic combi kullanıyordum 12. Hafta değiştirelim dedi demir kan ilacı yazdı aç karnına alınca kötü oldum
Ay çok sevindim canım çok şükğr ama 12 haftadan sonra değiştiriyolar galiba genel olarak

Ahaha ay güldürdün beni canım Allah senden razı olsun cumartesi yapmıştım ama negatifti bide ben çarşamba günü baytam yarın arefe sanıyodum daha 2 gün varmış ya
Daha erken kuzum çıkmaz bayram günü yap perşembe gün olabilir öyle karışıklık allah senden de razı olsun canım benim

Daha erken kuzum çıkmaz bayram günü yap perşembe gün olabilir öyle karışıklık allah senden de razı olsun canım benim
19una kadar durabilirsem eğer 19unda yapayım canım doğum günüm belki bi hediye olur bana

Sen bu ay bişey denicekmisin canım

19una kadar durabilirsem eğer 19unda yapayım canım doğum günüm belki bi hediye olur bana

Ben iste bu ay bal tarçın çörek otu yaptım onu kullanıyorum inşallah ise yarar 12 gün kullanın diyo nette bakalım

Bende 18 inde yumurtlama olcak normal düzene göre ama takip etmiycem ben akışına bıraktım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…