Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iste bu ay bal tarçın çörek otu yaptım onu kullanıyorum inşallah ise yarar 12 gün kullanın diyo nette bakalım
Aa söylemiştin canım çok pardon unutmuşım ben. Bence yarar işe o baya fayda gören var😍
Bende 18 inde yumurtlama olcak normal düzene göre ama takip etmiycem ben akışına bıraktım bu ay
En güzel akışına bırakmak canım valla bende adetten sonra ilk 20 25 gün çok sakinim ondan sonra başlıyo bana gelmeye bişeyler 😬

Aa söylemiştin canım çok pardon unutmuşım ben. Bence yarar işe o baya fayda gören var😍

En güzel akışına bırakmak canım valla bende adetten sonra ilk 20 25 gün çok sakinim ondan sonra başlıyo bana gelmeye bişeyler 😬
Ayy insallah canım benim yaa tekrar doktorla uğraşmadan olsun artık aynen benimde bat günü yaklaşınca oluyo var mı yok mu bi heyacan basiyo hep

Ayy insallah canım benim yaa tekrar doktorla uğraşmadan olsun artık aynen benimde bat günü yaklaşınca oluyo var mı yok mu bi heyacan basiyo hep
İnşallah bu ay güzel haberini alıcaz canım 🤗😍😍 benimde heyecandan öte sabırsızlık. Testler megatif adet gelmiyo mutsuzluk aşırı başlıyor canım 🙄

Benimde şişkinlik var karnımda çok gelicek inşallah artık diye umuyorum 😬

Ovulasyon testlerim geldi. Birinciyi yaptım ekliyorum 😂

Eklentiler

• 20210511_171818.jpg
    20210511_171818.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 29
Yine dayanamadım yine test yaptım 😬😬

Eklentiler

• 001C354D-6A24-4655-8A4F-3BA3CFE041CD.jpeg
    001C354D-6A24-4655-8A4F-3BA3CFE041CD.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 31
  • F3DE2323-69AD-464F-A870-F7E0B6C9CFCC.jpeg
    F3DE2323-69AD-464F-A870-F7E0B6C9CFCC.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 29
Yaaa ama ummak istemiyorum çünkü olmayacağından artık eminim kız 🤣🤣

HAdi bismillah bakalım biran evvel pik olsun çatlasın 😍😍
Insan umudu sonradan kırılmasın diye hep olumsuza hazırlıyor kendini. Oysa ki senin c life a baslaman benim rahim filmi ve ov. Takibi yapmam aslında hep bir umudumuz olduğundan 😁

Ay InsaAllah çok sarkmaz da biran evvel pik olup çatlar. Testleri yapmak bunaltıyor beni yoksa. 😂

Insan umudu sonradan kırılmasın diye hep olumsuza hazırlıyor kendini. Oysa ki senin c life a baslaman benim rahim filmi ve ov. Takibi yapmam aslında hep bir umudumuz olduğundan 😁

Ay InsaAllah çok sarkmaz da biran evvel pik olup çatlar. Testleri yapmak bunaltıyor beni yoksa. 😂
Yaa dimi umudumuz yok diyoruz ama hala biyerlerden çabalıyoruz😬
İnşallah kuzumm normalde düzenlimiydinn🤣
Bat ne zaman ki ?
Bilmem ki 🤣🤣 ah bi bilsemm bi bilsemm😂😂

Yaa dimi umudumuz yok diyoruz ama hala biyerlerden çabalıyoruz😬
İnşallah kuzumm normalde düzenlimiydinn🤣

Bilmem ki 🤣🤣 ah bi bilsemm bi bilsemm😂😂
Düzenli değilim. Geç oluyor hep. Doktor hsg sonrası belli olmaz deyince aldım ov. Testi 😂

Sen pik görmüştün sanki ya. Sonrasında çok siliklesmemisti ama bi gün baya koyu çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Düzenli değilim. Geç oluyor hep. Doktor hsg sonrası belli olmaz deyince aldım ov. Testi 😂

Sen pik görmüştün sanki ya. Sonrasında çok siliklesmemisti ama bi gün baya koyu çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Evet canım hsgden sonra şans yükseliyor diyolar bu birkaç ayı iyi değerlendir 🤣
Canım pik değildide en çok koyu olan testi baz alırsam çarşamba veya cumartesi bat. Ama ağrılarımı baz alırsam ağrılRım cuma günü bitti 🙄

X