Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin gelmesi ne kdar sürcek canım. Test olmadan kesin öyle de demek istemiyorum cünkü umutlanıp sonradan yıkılmak çok zor oluyor seni üzmek istemem o yüzden 😞 ama belirtiler benziyor 🤗
Bi aksilik olmazsa 2 gün sonra gelecek inşallah dakikalar geçmiyor benim için 😅

Kızlar benim birden kasık ağrım oldu bugün ani sancı deli gibi kıvrandım kesin adet oluyorum derken turuncu bi akıntı geldi ilk kez bu renkte bi akıntım oldu sarı olurdu ama bu renkte hiç. Varmı aranızda böyle akıntısı olan ?

Kızlar benim birden kasık ağrım oldu bugün ani sancı deli gibi kıvrandım kesin adet oluyorum derken turuncu bi akıntı geldi ilk kez bu renkte bi akıntım oldu sarı olurdu ama bu renkte hiç. Varmı aranızda böyle akıntısı olan ?
Muhtemelen enfeksiyon kuzucum bi doktora görün

Iyiyim kuzum. Sizin yazdıklarını okuyorum hep. Takipteyim 😂 Agnucastona devam işte. Göğüslerde hassasiyet başladı. 1 haftaya kadar adet olurum muhtemelen. Yumurtlama günümü bilmiyorum. Belirti v.s yaşamadım yumurtlamayla ilgili. Bu ay birazda rahatim aslinda. Adet olunca doktor yolu görünecek yine bana 😂
Agnucaston nasıl kullanıyorsun canım bilgi verir misin lütfen

Turuncuyu sanki bende enfeksiyon gibi biliyorum canım

Gelecekteki el sallayan mücize, bize sabiri,umutla beklemeyi,bundada vardır bir hayır demeyi, bazen huzunlenip nisan yağmuru gibi ağlamayı ama aniden birgün olacak değip gülümsemeyi, senin gelmen için her şeyi göze alıp varımızı yoğumuzu vermeyi ve şükretmeyi birkez daha hatırlattığın için teşekkür ederiz, inşallah en kısa zamanda hepimize geliş haberini posta ile yollamayı unutma. Tüm annelerin, anne adaylarının, isteyipde henüz postasını alamayanların, hepinizin "ANNELER GÜNÜ" kutlu olsun. Unutmayin tatlimlar her doğuran anne değildir, anneliği en çok siz hak ediyorsunuz.

Gelecekteki el sallayan mücize, bize sabiri,umutla beklemeyi,bundada vardır bir hayır demeyi, bazen huzunlenip nisan yağmuru gibi ağlamayı ama aniden birgün olacak değip gülümsemeyi, senin gelmen için her şeyi göze alıp varımızı yoğumuzu vermeyi ve şükretmeyi birkez daha hatırlattığın için teşekkür ederiz, inşallah en kısa zamanda hepimize geliş haberini posta ile yollamayı unutma. Tüm annelerin, anne adaylarının, isteyipde henüz postasını alamayanların, hepinizin "ANNELER GÜNÜ" kutlu olsun. Unutmayin tatlimlar her doğuran anne değildir, anneliği en çok siz hak ediyorsunuz.
Ahh canımm ne güzel yazmışsınn 😍😍 hepimiin anneler günü kutlu olsun bitanem😍🤗🤗

X