Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür ben iyiyim canım ilk başlarda bulantı vs oldu ama 8.haftada geçti arada bi kramp gibi batmalarım olmasa unutuyorum hamileliğimi Allaha şükür sizlerde rahat geçirirsiniz inşallah burda okuyorum çok zor geçiren arkadaşlar var yarın ikili teste gitcem bakalım belki söyler doktor ilk çocuğum hiç fark etmez ikiside kabulüm canım 💕
çok şükür canım keyfini sür rahat rahat gebeliğin😍 inşallah ikili testinde güzel olur. Cinsiyetten haberdar et bizide❤️🤗

Ya kızlaaar bugün hıckıra hıckıra ağladım 😭😭 eşimin kuzeni hamile.. birde biraz benle yetişen bi kızdı valla Allah verdi ona hemde ister istemez. Baya baya üzüldüm kıskandığımdan değilde onun adına sevindim ama benden önce hamile kalmasın yinede diyordum bende sonra evledi zaten 😁😁 bi insan hemen nasıl hamile kalabiliyor biz bu kadar uğraşırkeennn çok zor geldi bana valla çok dokunuyo be 😞😞😞
Hiç bir şekilde kıskanmadığını biliyorum kuzum. Hepimiz aynı şeyleri hissediyor aynı durumlarda üzülüyoruz. Nasıl baş edicez bilmiyorum tek yolu Rabbim bizlere de nasip etsin biran evvel 😞😞

Ya kızlaaar bugün hıckıra hıckıra ağladım 😭😭 eşimin kuzeni hamile.. birde biraz benle yetişen bi kızdı valla Allah verdi ona hemde ister istemez. Baya baya üzüldüm kıskandığımdan değilde onun adına sevindim ama benden önce hamile kalmasın yinede diyordum bende sonra evledi zaten 😁😁 bi insan hemen nasıl hamile kalabiliyor biz bu kadar uğraşırkeennn çok zor geldi bana valla çok dokunuyo be 😞😞😞
O duyguyu çok iyi biliyorum canım uğraşmadan hamile kalanlar bazen niye ben değilde o diye bende hayıflanıyorum duyduğum da ama rabbim en hayırlısını verir deyip teselli ediyorum kendimi inşallah en hayırlı zamanda hepimize nasip etsin

çok şükür canım keyfini sür rahat rahat gebeliğin😍 inşallah ikili testinde güzel olur. Cinsiyetten haberdar et bizide❤️🤗

Hiç bir şekilde kıskanmadığını biliyorum kuzum. Hepimiz aynı şeyleri hissediyor aynı durumlarda üzülüyoruz. Nasıl baş edicez bilmiyorum tek yolu Rabbim bizlere de nasip etsin biran evvel 😞😞
Nasılsın canım Drdr17 Drdr17 kuzum sen napıyon yumurtlaman yaklaştı herhalde kürü kullanıyor musun

Nasılsın canım Drdr17 Drdr17 kuzum sen napıyon yumurtlaman yaklaştı herhalde kürü kullanıyor musun
İyiyim bitanem başım ağrıdı iftara doğru çok şimdide baya ağrıyor son günler artık zorlamaya başladı sanırım. Sen nasılsınn 🤗

İyiyim bitanem başım ağrıdı iftara doğru çok şimdide baya ağrıyor son günler artık zorlamaya başladı sanırım. Sen nasılsınn 🤗
Bende iyiyim iste ramazani bitirdim diyete tam gaz devam ha bide bal tarçın çörek otu kürüne başladım bakayım bide ben deneyim ise yarayacakmi esimede kulandiriyorum

Bende iyiyim iste ramazani bitirdim diyete tam gaz devam ha bide bal tarçın çörek otu kürüne başladım bakayım bide ben deneyim ise yarayacakmi esimede kulandiriyorum
Canım bu bal tarçın çörek otunu ne için yapıyorsunuz?

bu kürden çok fayda gören var kuzum vesile olsun inşallah 🤗
Çok şükür 74.5 ları gördüm ramazanda yarim kilo vermişim :skandal:
Senin takılman adetten kaynaklı olabilir canım bundan sonra düşersin :rolleyes:
Çok geçmiş olsun bu arada kuzum
Sağol canımm🤗

bu kürden çok fayda gören var kuzum vesile olsun inşallah 🤗

Senin takılman adetten kaynaklı olabilir canım bundan sonra düşersin :rolleyes:

Sağol canımm🤗
Inşallah canım benim yaa bu kadar uzun süredir adet olmadığıma gore adetim çok az geliyo normalde dört beş kez değişirdim afedersin günde ama günde birini bile anca dolduruyo afedersin ama kanama normal kan şeklinde anlayamadım 🤔

Tatlım yumurtalar gelişsin diye yani hamile kalmak için 😊
Ya benim adetim düzensiz ama doktor hormonal bir durum değil kilo ile alakalı dedi. Etrafımda benden daha kilolu olup düzenli adet görenler var. Ben niye böyleyim bilmiyorum.🙄 30uncu günden önce yumurtlama olmuyor. Bunları denesem yumurtlama erken olur mu ki ?

Ya benim adetim düzensiz ama doktor hormonal bir durum değil kilo ile alakalı dedi. Etrafımda benden daha kilolu olup düzenli adet görenler var. Ben niye böyleyim bilmiyorum.🙄 30uncu günden önce yumurtlama olmuyor. Bunları denesem yumurtlama erken olur mu ki ?
Tatlım bende de pko var dolayısıyla 2 3 ayda bir adet oluyorum oda söktürücü ile ben en son 17 şubatta adet olmuştum ve sonra dün oldum ta4lusal kullanarak

Tatlım bende de pko var dolayısıyla 2 3 ayda bir adet oluyorum oda söktürücü ile ben en son 17 şubatta adet olmuştum ve sonra dün oldum ta4lusal kullanarak
Diyet de yapıyorum 84.5 dan 74.2 lere kadar indim ilk defa kulanıyorum yani yumurtlama olursa adette düzelir diye düşünüyorum çok hamile kalan varmış bende uzun zamandır bebek tedavisi gördüğüm için denemek istedim sev9 sev9 uzun süredir yapiyo bu kürü ve zamanında adet oluyo diye biliyorum canım denemekten bisey cikmaz bi deneyimle sonuclarini yazarim zaten ben yine buralardayim yani

Inşallah canım benim yaa bu kadar uzun süredir adet olmadığıma gore adetim çok az geliyo normalde dört beş kez değişirdim afedersin günde ama günde birini bile anca dolduruyo afedersin ama kanama normal kan şeklinde anlayamadım 🤔
Allah allah kaçıncı günündü kuzum

Bende pko yok. Yani doktor hormonlar normal dedi. Ultrasonda da birşey çıkmadı. Kilodan dolayı olabilir diyor. Yumurtlama çabuk olur mu ki bu kürü yapsam yada incir mi yesem🤔

X