- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
çok şükür canım keyfini sür rahat rahat gebeliğin inşallah ikili testinde güzel olur. Cinsiyetten haberdar et bizideŞükür ben iyiyim canım ilk başlarda bulantı vs oldu ama 8.haftada geçti arada bi kramp gibi batmalarım olmasa unutuyorum hamileliğimi Allaha şükür sizlerde rahat geçirirsiniz inşallah burda okuyorum çok zor geçiren arkadaşlar var yarın ikili teste gitcem bakalım belki söyler doktor ilk çocuğum hiç fark etmez ikiside kabulüm canım
Hiç bir şekilde kıskanmadığını biliyorum kuzum. Hepimiz aynı şeyleri hissediyor aynı durumlarda üzülüyoruz. Nasıl baş edicez bilmiyorum tek yolu Rabbim bizlere de nasip etsin biran evvelYa kızlaaar bugün hıckıra hıckıra ağladım eşimin kuzeni hamile.. birde biraz benle yetişen bi kızdı valla Allah verdi ona hemde ister istemez. Baya baya üzüldüm kıskandığımdan değilde onun adına sevindim ama benden önce hamile kalmasın yinede diyordum bende sonra evledi zaten bi insan hemen nasıl hamile kalabiliyor biz bu kadar uğraşırkeennn çok zor geldi bana valla çok dokunuyo be