Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deniyeyim bende. Peki yanında bide incir falan yesem çok abartmadan. Bisey olur mu acaba? Bide nasıl hazirlanicak bu kür? Tarifi var mı sende? Netten baktım çok fazla tarif çıkıyor kafam karışıyor

Deniyeyim bende. Peki yanında bide incir falan yesem çok abartmadan. Bisey olur mu acaba? Bide nasıl hazirlanicak bu kür? Tarifi var mı sende? Netten baktım çok fazla tarif çıkıyor kafam karışıyor
Yani adetin 2 günüyle 12 gün arası kullanın diyolar ben 6 tali kaşığı çörek otu 5 çay kaşığı tarçın 5 yemek kasigida bal koydum nette bunun 2 katı yazıyodu ben yarıya indirdim sabah akşam ac karnına bir tatlı kaşığı yutuyorum araştırdım şimdi biraz da normal 14.günde yumurtlama oluyomuş bunu düzen li saatinde kullanınca inşallah ise yarar tatlım

Benim adetim bitti ya. Olmazsa bir dahaki adette basliyayiim. Çok sağol ❣

En son 15 martta regl oldum adetim düzensiz pco var sizce varmı dır bi gebelik
Canım bilemiyorum ki. Benim ilk gebeligimde silik çıkmıştı ama yumurtlama günümü Biliyordum ben. bide hormonal bir durumum yoktu. Pozitif gösterip adet olan da var. En iyisi kan testi yaptirman. Emin olursun

Bendede aynı durum var kuzum Pko yok ama düzensizim mesela hala olmadım normal adet tarihimden 1 ay geçecek nerdeyse hala yok pislik adet kilolu olup pko olup düzenli adet görüp hamile kalan tanıdığım var benim bende pko yok ama düzensizim doktorum bütün testlerimi yaptı senin kiloyla alakalı dedi bu yüzden yımurtalamam geç oluyor otomatik adetimde gecikiyor

Kuzum benim tanıdığıma doktor ovü testi yapma strese sokuyor boşuna dedi haftada 3 gün ilişki yaşarsan zaten yumurtalamaya denk gelir dedi

Bunu ben hep yaşıyorum kıskançlık değil aslında bu ben geçen ay 3 hamilelik haberi aldım yakın çevremden biri 2.ye hamile değerleri benden sonda evlendi çok sevindim adlarına ama kendime çok üzüldüm

Canım bu bal tarçın çörek otunu ne için yapıyorsunuz?
Kuzum sen rahim filmi çekilcem yazmışsın dalın korkup kendini strese sokma bende çekildim çok stres yaptım ama güzel çıktı sonuç ve denilen kadar ağrılı bişey değil sonrasında adet sancısı gibi sancı oluyor ama çok fazla değil

Aslında alıştım bu düzene ama belli olmuyor yumurtlama günü ne zaman ne yapacağını bilemiyorsun. Muhakkak takip gerekiyor. Yada gün aşırı ilişki. O da olmuyor ya. Adam isten yorgun argın geliyor. Çocukta geç uyuyunca bekle diyemiyorum. Bir süre sonra da ilişki bayıyor valla ne yalan söylim

Ben anestezili istedim. Ağrı hissedip kendimi kasarsam sonucu etkilemesin diye. Etkiler mi onu da bilmiyorum. Sen ne zaman çekildin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…