InsaAllah canimm❣Insallah guzel cikar sonuclarin canim benim
Deniyeyim bende. Peki yanında bide incir falan yesem çok abartmadan. Bisey olur mu acaba? Bide nasıl hazirlanicak bu kür? Tarifi var mı sende? Netten baktım çok fazla tarif çıkıyor kafam karışıyorDiyet de yapıyorum 84.5 dan 74.2 lere kadar indim ilk defa kulanıyorum yani yumurtlama olursa adette düzelir diye düşünüyorum çok hamile kalan varmış bende uzun zamandır bebek tedavisi gördüğüm için denemek istedim @sev9 uzun süredir yapiyo bu kürü ve zamanında adet oluyo diye biliyorum canım denemekten bisey cikmaz bi deneyimle sonuclarini yazarim zaten ben yine buralardayim yani
Yani adetin 2 günüyle 12 gün arası kullanın diyolar ben 6 tali kaşığı çörek otu 5 çay kaşığı tarçın 5 yemek kasigida bal koydum nette bunun 2 katı yazıyodu ben yarıya indirdim sabah akşam ac karnına bir tatlı kaşığı yutuyorum araştırdım şimdi biraz da normal 14.günde yumurtlama oluyomuş bunu düzen li saatinde kullanınca inşallah ise yarar tatlımDeniyeyim bende. Peki yanında bide incir falan yesem çok abartmadan. Bisey olur mu acaba? Bide nasıl hazirlanicak bu kür? Tarifi var mı sende? Netten baktım çok fazla tarif çıkıyor kafam karışıyor
Benim adetim bitti ya. Olmazsa bir dahaki adette basliyayiim. Çok sağol ❣Yani adetin 2 günüyle 12 gün arası kullanın diyolar ben 6 tali kaşığı çörek otu 5 çay kaşığı tarçın 5 yemek kasigida bal koydum nette bunun 2 katı yazıyodu ben yarıya indirdim sabah akşam ac karnına bir tatlı kaşığı yutuyorum araştırdım şimdi biraz da normal 14.günde yumurtlama oluyomuş bunu düzen li saatinde kullanınca inşallah ise yarar tatlım
Çok silik bi çizgi görüyorum sizce de var mıdilerim herkese bebek getirir
Cok ince bir cizgi var. Bat ne zaman?Çok silik bi çizgi görüyorum sizce de var mı
En son 15 martta regl oldum adetim düzensiz pco var sizce varmı dır bi gebelikCok ince bir cizgi var. Bat ne zaman?
Canım bilemiyorum ki. Benim ilk gebeligimde silik çıkmıştı ama yumurtlama günümü Biliyordum ben. bide hormonal bir durumum yoktu. Pozitif gösterip adet olan da var. En iyisi kan testi yaptirman. Emin olursunEn son 15 martta regl oldum adetim düzensiz pco var sizce varmı dır bi gebelik
Sabah bi ilk idrar ile yapıcam umarım pozitif net gözükürCanım bilemiyorum ki. Benim ilk gebeligimde silik çıkmıştı ama yumurtlama günümü Biliyordum ben. bide hormonal bir durumum yoktu. Pozitif gösterip adet olan da var. En iyisi kan testi yaptirman. Emin olursun
Aynen canım. O da olur. Koyulaşma olursa kan verirsin. InsaAllah gebesindirSabah bi ilk idrar ile yapıcam umarım pozitif net gözükür
Bendede aynı durum var kuzum Pko yok ama düzensizim mesela hala olmadım normal adet tarihimden 1 ay geçecek nerdeyse hala yok pislik adet kilolu olup pko olup düzenli adet görüp hamile kalan tanıdığım var benim bende pko yok ama düzensizim doktorum bütün testlerimi yaptı senin kiloyla alakalı dedi bu yüzden yımurtalamam geç oluyor otomatik adetimde gecikiyorYa benim adetim düzensiz ama doktor hormonal bir durum değil kilo ile alakalı dedi. Etrafımda benden daha kilolu olup düzenli adet görenler var. Ben niye böyleyim bilmiyorum.30uncu günden önce yumurtlama olmuyor. Bunları denesem yumurtlama erken olur mu ki ?
Kuzum benim tanıdığıma doktor ovü testi yapma strese sokuyor boşuna dedi haftada 3 gün ilişki yaşarsan zaten yumurtalamaya denk gelir dediŞuandan itibaren göğüslerimde de ağrı başladı. Buna göre çatlamıştır diye umuyorum. Bakalım canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bu sefer az test sipariş ettim 5 tane bakalım yettirebilcemmi kendime
Bunu ben hep yaşıyorum kıskançlık değil aslında bu ben geçen ay 3 hamilelik haberi aldım yakın çevremden biri 2.ye hamile değerleri benden sonda evlendi çok sevindim adlarına ama kendime çok üzüldümYa kızlaaar bugün hıckıra hıckıra ağladımeşimin kuzeni hamile.. birde biraz benle yetişen bi kızdı valla Allah verdi ona hemde ister istemez. Baya baya üzüldüm kıskandığımdan değilde onun adına sevindim ama benden önce hamile kalmasın yinede diyordum bende sonra evledi zaten bi insan hemen nasıl hamile kalabiliyor biz bu kadar uğraşırkeennn çok zor geldi bana valla çok dokunuyo be
Kuzum sen rahim filmi çekilcem yazmışsın dalın korkup kendini strese sokma bende çekildim çok stres yaptım ama güzel çıktı sonuç ve denilen kadar ağrılı bişey değil sonrasında adet sancısı gibi sancı oluyor ama çok fazla değilCanım bu bal tarçın çörek otunu ne için yapıyorsunuz?
Aslında alıştım bu düzene ama belli olmuyor yumurtlama günü ne zaman ne yapacağını bilemiyorsun. Muhakkak takip gerekiyor. Yada gün aşırı ilişki. O da olmuyor ya. Adam isten yorgun argın geliyor. Çocukta geç uyuyunca bekle diyemiyorum. Bir süre sonra da ilişki bayıyor valla ne yalan söylimBendede aynı durum var kuzum Pko yok ama düzensizim mesela hala olmadım normal adet tarihimden 1 ay geçecek nerdeyse hala yok pislik adet kilolu olup pko olup düzenli adet görüp hamile kalan tanıdığım var benim bende pko yok ama düzensizim doktorum bütün testlerimi yaptı senin kiloyla alakalı dedi bu yüzden yımurtalamam geç oluyor otomatik adetimde gecikiyor
Ben anestezili istedim. Ağrı hissedip kendimi kasarsam sonucu etkilemesin diye. Etkiler mi onu da bilmiyorum. Sen ne zaman çekildin canım?Kuzum sen rahim filmi çekilcem yazmışsın dalın korkup kendini strese sokma bende çekildim çok stres yaptım ama güzel çıktı sonuç ve denilen kadar ağrılı bişey değil sonrasında adet sancısı gibi sancı oluyor ama çok fazla değil
Ben görüyorum ikinci çizgi silik varKızlar dünkü dediğim testimi attım size eşime gösterdim ben görmüyorum dedi acaba ben çok yaptığım için artık böylemi görmeye başladım
Test kuruması kuzum o testle alakalıBen görüyorum ikinci çizgi silik var