Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 🌸
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım☺️
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.

Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?

Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım ☺️
İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
KAÇ AYDIR
İSTEDİĞİ
BAT
SONUÇ
@Nm88326Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolic
Bal,tarçın,çrekotu-
8 Ay​
12 ŞUBAT​
Cookiie Cookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max
-2 dış gebelik, pko
17 Ay​
17 ŞUBAT​
GECİKME
pnaarozeer pnaarozeer Klomen, Ovitrelle
19 ŞUBAT​
@SiyahhhinciKlomen,ovitrellepko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu
25 ŞUBAT​
@cerenay000Folbiol--
1 Ay​
26 ŞUBAT​
@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
3 Yıl​
27 ŞUBAT​
@Nabe8735Klomen, Ovitrelle--
9 Ay​
27 ŞUBAT​
@DefneninannisiKlomen, OvitrellePko
8 Ay​
28 ŞUBAT​
@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
1 Yıl​
2 MART​
@newmoon10Femara, ovitrelleBal, tarçın, çörekotuPko
2 Ay​
5 MART​
@Tuanna_FemaraKeten Tohumu, yoğurtPko
2 Yıl​
5 MART​
@mrsbrideAşılama--
6 MART​
@kizinbiri9Femara, Miyositol KapsülBal,polen,propolis,
arısütü
Pıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp
8 Ay​
7 MART​
@ugurluyolumFemara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D Vitamini
Clife macun-
3 Yıl​
7 MART​
sutlaacc sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays-İnsülin Direnci, 1 kayıp
7 Ay​
9 MART​
@zuzu kobayKlomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit
-Tiroid yüksekliği
19 Ay​
9 MART​
@Mutluluuk---
3 Ay​
9 MART​
@kmnsdC ve D vitamini, Folik asitPolen Bal karışımıKan pıhtılaşması-
12 MART​
@mgc0404femara, Ovitrelle, Diofol-Pko
8 Ay​
12 MART​
@Sinoplu17merional 150--
13 Ay​
13 MART​
@SlntcrFolik asitDış gebelik
6 Ay​
13 MART​
@HalfteacherAşılama--
14 MART​
@imtisallKlomen-Adet düzensizliği
15 Ay​
15 MART​
sev9 sev9 gliforBal,tarçın,çörekotu
incir kürü
pko
15 Ay​
17 MART​
@asicadi44-Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi-
2 Ay​
17 MART​
@BaedeGliforSoğan kürüPko
4 Yıl​
17 MART​
@BrctksKlomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
2 Yıl​
17 MART​
@turuncu_girlKlomen, Ovitrelle---
17 MART​
@NilcetFemara, Folbiol--
2 Ay​
20 MART​
@defne-28--prolaktin yüksekliği
15 Ay​
22 MART​
@brckstKlomen--
2,5 Yıl​
Kullandığınız ilaç. Klomen
Kullandığınız kür? Yok
Varsa sağlık sorununuz? Amh düşük
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7ay
Beklenen Regli tarihiniz? 16 mart

merhaba kızlar .ben de bugün klomene başladım hayırlısıyla🤲🏻

Kullandığınız ilaç. Klomen
Kullandığınız kür? Yok
Varsa sağlık sorununuz? Amh düşük
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7ay
Beklenen Regli tarihiniz? 16 mart

merhaba kızlar .ben de bugün klomene başladım hayırlısıyla🤲🏻
Hayırlısı olsun tedavin canım. İnşallah güzel haberinide alırız.☺️🙏🏼 Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim listeye☺️

Kızlar Merhaba nasıl dicem ama size l sormak istediğim Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 . gun kesin adet beklenirmi yoksa sarkarmı 15. 16 ya felan benim bu gun yumurtladiğımın 15. günü adet olmadım sizce gebelik akla gelebilirmi Bu ay ovu takibi yaptim Şubat 5 kırmızı çizgi Şubat 6 Kopkoyu çift çizgi Şubat 7 Çatlama yani ben bugünleri hep değerlendirdim Sizce durum ne olabilir yardımlarınız ve fikirleriniz lutfen😘

Düşükten sonra başka doktora başladım kuzum inşallah hepimiz alalım güzel haberler sırayla 🥰🥰❤️🤲🏻🤲🏻
Ay inşallah kuzum yaa inşallah banada bu doktor iyi gelir 😍🤲🏼🤲🏼

Canımm gözünden kaçmamış 😂 bu ara çok giremiyorum ya haklısın fazla aktif olamadım 😂😂
Kaçmaz tabi canım😂 nasıl keyfin istiyorsa canım nasıl rahat ediyorsan 🤗

Ay inşallah kuzum yaa inşallah banada bu doktor iyi gelir 😍🤲🏼🤲🏼

Kaçmaz tabi canım😂 nasıl keyfin istiyorsa canım nasıl rahat ediyorsan 🤗
Sizsiz keyif mi olur aşkolsun 😂😂 ya sürekli araştırma yapıyorum eşimin sonuçlarıyla ilgili canım. Aklım onda doktor yorumunu iple çekiyorum. İki gün girdi ya araya vakit geçmiyo. Bi de bi hastalık varmış damar genişlemesi mi ne. Ondan da şüpheleniyoruz. Diğer belirtileri de varmış lökosit onda da görülüyormuş. Varikosel olabilir diye korkuyorum kısaca

Sizsiz keyif mi olur aşkolsun 😂😂 ya sürekli araştırma yapıyorum eşimin sonuçlarıyla ilgili canım. Aklım onda doktor yorumunu iple çekiyorum. İki gün girdi ya araya vakit geçmiyo. Bi de bi hastalık varmış damar genişlemesi mi ne. Ondan da şüpheleniyoruz. Diğer belirtileri de varmış lökosit onda da görülüyormuş. Varikosel olabilir diye korkuyorum kısaca
Canım internetten araştırıp kurma kafanda. Doktor ne dicek onu bekle. İnternete başım ağrıyo yazsan 2 gün sonra öleceğini bile söylüyor 😂 bu hataya bende çok düşüyorum içimi karartıyorum. Azcık sabredip doktorun yorumunu beklemek gerek ☺️ İnşallah basit normal sayılabilecek şeyler vardır basit bir ilaçla düzelebilecek şeylerdir. Olumsuz düşünüp olumsuz çağırma 🤲🏼

Canım internetten araştırıp kurma kafanda. Doktor ne dicek onu bekle. İnternete başım ağrıyo yazsan 2 gün sonra öleceğini bile söylüyor 😂 bu hataya bende çok düşüyorum içimi karartıyorum. Azcık sabredip doktorun yorumunu beklemek gerek ☺️ İnşallah basit normal sayılabilecek şeyler vardır basit bir ilaçla düzelebilecek şeylerdir. Olumsuz düşünüp olumsuz çağırma 🤲🏼
Ya ben aslında şüpheleniyodum bundan kuzum yeni değil. Hatta eşimde şüphelendiği için gitmeyi geciktirdi biraz. Fiziki belirtileri fazlasıyla vardı çünkü. İkna edemiyodum anca ikna ettim anca gitti. Doktorun muayne etmesi gerek istememiş muayne olmak. Şikayetlerini biliyodum kızdım hatta sağlık bu niye muayne olmadın diye. Doktora bi sorun çıkarsa testte öyle muayne olayım demiş. Aslında biliyo şikayetleri de var ama kaçmaya çok uğraştı :işsiz:

Ya ben aslında şüpheleniyodum bundan kuzum yeni değil. Hatta eşimde şüphelendiği için gitmeyi geciktirdi biraz. Fiziki belirtileri fazlasıyla vardı çünkü. İkna edemiyodum anca ikna ettim anca gitti. Doktorun muayne etmesi gerek istememiş muayne olmak. Şikayetlerini biliyodum kızdım hatta sağlık bu niye muayne olmadın diye. Doktora bi sorun çıkarsa testte öyle muayne olayım demiş. Aslında biliyo şikayetleri de var ama kaçmaya çok uğraştı :işsiz:
Erkekler için zor bir durum olsa gerek canım bizim gibi değiller malesef. Ama sağlık sonucta utanılıp çekinilcek bişey yokki işte. Testi gösterince muayene olmaya en azından ikna ette biran önce tedavisi olsun canım. Hiç sıkma canını. Bende dün dedim benimkine belki doktor 2 aydır olmadığını söylediğimde senden de test ister diye. Benden neden isticekki diyo. Dedim ben tek başımamı yapıyorum çocuğu😂 sonra dedi giderim isterse o zaman diye. Zorlamadı bereket

Erkekler için zor bir durum olsa gerek canım bizim gibi değiller malesef. Ama sağlık sonucta utanılıp çekinilcek bişey yokki işte. Testi gösterince muayene olmaya en azından ikna ette biran önce tedavisi olsun canım. Hiç sıkma canını. Bende dün dedim benimkine belki doktor 2 aydır olmadığını söylediğimde senden de test ister diye. Benden neden isticekki diyo. Dedim ben tek başımamı yapıyorum çocuğu😂 sonra dedi giderim isterse o zaman diye. Zorlamadı bereket
Çok zorlar ya cidden. Ben zaten şimdi anladım kendinde bi şüphe taşıyomş. İnsan vücudunda olan şeyi bilir. Kızdığom şey boşuna para dökmezdik ben de bi sorun çıkmadı o parayı ona takviyelere dökeriz yani belki çoktan hamileydim. Sen iki kez hamile kaldın ya bebeğim belki istemez. Ben hiç kalmadım 1.5 yılda

Çok zorlar ya cidden. Ben zaten şimdi anladım kendinde bi şüphe taşıyomş. İnsan vücudunda olan şeyi bilir. Kızdığom şey boşuna para dökmezdik ben de bi sorun çıkmadı o parayı ona takviyelere dökeriz yani belki çoktan hamileydim. Sen iki kez hamile kaldın ya bebeğim belki istemez. Ben hiç kalmadım 1.5 yılda
Canım işte çekindimi artık naptı. Gurur meselesi yaptı demek bunu. Bundan sonrası iyi olucak kuzu şimdi geçmişe bakma. Onuda güzelce ikna etmeye çalış.
öyle de canım mesela benim hormonlarımda nasıl değişiklik oldu. Erkeklerinde oynamıyomu böyle ara ara. Hep sabitmi kalıyo. O ihtimali düşündüm ben🤷🏼‍♀️

😂 bende dedim bu ay tutmazsa gider bi kontrol olursun, yok ben turp gibiyim kontroluk bi durumum yok diyo 😂 gerçekten biraz zor benim bunu kontrole inka ettirmem. Erkeklik hallerine yakıştırmıyorlar kötü bişey sanki tedavi olmak ahhh şu düşünceleriii 😩😩

Merhaba kızlar 🌸
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım☺️
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.

Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?

Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım ☺️
İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
KAÇ AYDIR
İSTEDİĞİ
BAT
SONUÇ
@Nm88326Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolic
Bal,tarçın,çrekotu-
8 Ay​
12 ŞUBAT​
Cookiie Cookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max
-2 dış gebelik, pko
17 Ay​
17 ŞUBAT​
GECİKME
pnaarozeer pnaarozeer Klomen, Ovitrelle
19 ŞUBAT​
@SiyahhhinciKlomen,ovitrellepko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu
25 ŞUBAT​
@cerenay000Folbiol--
1 Ay​
26 ŞUBAT​
@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
3 Yıl​
27 ŞUBAT​
@Nabe8735Klomen, Ovitrelle--
9 Ay​
27 ŞUBAT​
@DefneninannisiKlomen, OvitrellePko
8 Ay​
28 ŞUBAT​
@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
1 Yıl​
2 MART​
@newmoon10Femara, ovitrelleBal, tarçın, çörekotuPko
2 Ay​
5 MART​
@Tuanna_FemaraKeten Tohumu, yoğurtPko
2 Yıl​
5 MART​
@mrsbrideAşılama--
6 MART​
@kizinbiri9Femara, Miyositol KapsülBal,polen,propolis,
arısütü
Pıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp
8 Ay​
7 MART​
@ugurluyolumFemara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D Vitamini
Clife macun-
3 Yıl​
7 MART​
sutlaacc sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays-İnsülin Direnci, 1 kayıp
7 Ay​
9 MART​
@zuzu kobayKlomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit
-Tiroid yüksekliği
19 Ay​
9 MART​
@Mutluluuk---
3 Ay​
9 MART​
@kmnsdC ve D vitamini, Folik asitPolen Bal karışımıKan pıhtılaşması-
12 MART​
@mgc0404femara, Ovitrelle, Diofol-Pko
8 Ay​
12 MART​
@Sinoplu17merional 150--
13 Ay​
13 MART​
@SlntcrFolik asitDış gebelik
6 Ay​
13 MART​
@HalfteacherAşılama--
14 MART​
@imtisallKlomen-Adet düzensizliği
15 Ay​
15 MART​
sev9 sev9 gliforBal,tarçın,çörekotu
incir kürü
pko
15 Ay​
17 MART​
@asicadi44-Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi-
2 Ay​
17 MART​
@BaedeGliforSoğan kürüPko
4 Yıl​
17 MART​
@BrctksKlomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
2 Yıl​
17 MART​
@turuncu_girlKlomen, Ovitrelle---
17 MART​
@NilcetFemara, Folbiol--
2 Ay​
20 MART​
@defne-28--prolaktin yüksekliği
15 Ay​
22 MART​
@brckstKlomen--
2,5 Yıl​
Kızlar selam :) bende Şubat ayından gol yedim önümüzdeki maçlara bakacağız.. bi sağlık sorunum var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ inşallah yoktur 🙏🏻 Bi ilaç kullanmıyorum. Kür olarak soğan kürü yapmıştım geçen ay. 5 aydır bebek istiyoruz ve bugün Reglimin 2. günü ✋🏻

😂 bende dedim bu ay tutmazsa gider bi kontrol olursun, yok ben turp gibiyim kontroluk bi durumum yok diyo 😂 gerçekten biraz zor benim bunu kontrole inka ettirmem. Erkeklik hallerine yakıştırmıyorlar kötü bişey sanki tedavi olmak ahhh şu düşünceleriii 😩😩
Yaaa biz resmen doktorda geçiriyoruz hayatımızı neden onlar böyle yapıyolarki😂 Çok sinir bozucu, iş başa düştümü paşa oaşa gidecekler kuzu. Nereye kadar direnicekler. Hadi bu tedavide direndiler. Aşılamaya tüpe geçersek Mecbur gidecekler. 🤷🏼‍♀️
Kızlar selam :) bende Şubat ayından gol yedim önümüzdeki maçlara bakacağız.. bi sağlık sorunum var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ inşallah yoktur 🙏🏻 Bi ilaç kullanmıyorum. Kür olarak soğan kürü yapmıştım geçen ay. 5 aydır bebek istiyoruz ve bugün Reglimin 2. günü ✋🏻
Canımm hoşgeldin şubattan hepimiz gol yedik☺️ Batın ne zamandı canım. Eklerim bilgisayara geçtiğimde 🥰

Canım işte çekindimi artık naptı. Gurur meselesi yaptı demek bunu. Bundan sonrası iyi olucak kuzu şimdi geçmişe bakma. Onuda güzelce ikna etmeye çalış.
öyle de canım mesela benim hormonlarımda nasıl değişiklik oldu. Erkeklerinde oynamıyomu böyle ara ara. Hep sabitmi kalıyo. O ihtimali düşündüm ben🤷🏼‍♀️
Doğru söylüyosun canım tabi ki onların da değişiyo basit bi enfeksiyon bile olabilir hiç belli olmaz ❤️

X