- 10 Şubat 2021
- 125
- 108
- 27
Ben yanlış gördüm demekkiHayır canım kimyasal olsa yine pozitifi görürsün kimyasal da hcg artıyor sonra azalıyor
Canım biraz gecikme oluyor sanırım benimde geç geldi 20. Güne kadar bekle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yanlış gördüm demekkiHayır canım kimyasal olsa yine pozitifi görürsün kimyasal da hcg artıyor sonra azalıyor
Canım biraz gecikme oluyor sanırım benimde geç geldi 20. Güne kadar bekle bakalım
Ben yanlış gördüm demekki kuzum ne biliyimAllaH allah ben öyle bişey duymadım yaaaa iğneden 14,16 gün sonra kan testi yaptırın diyor uzmanlar. Sen idrar testi diyorsun ayy ben şok bilen yazsın bakalım çok merak ettim
Kullandığınız ilaç. KlomenMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çrekotu - 8 Ay 12 ŞUBATCookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max- 2 dış gebelik, pko 17 Ay 17 ŞUBATGECİKME pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBAT@Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@cerenay000 Folbiol - - 1 Ay 26 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MARTsutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl
Hayırlısı olsun tedavin canım. İnşallah güzel haberinide alırız. Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim listeyeKullandığınız ilaç. Klomen
Kullandığınız kür? Yok
Varsa sağlık sorununuz? Amh düşük
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7ay
Beklenen Regli tarihiniz? 16 mart
merhaba kızlar .ben de bugün klomene başladım hayırlısıyla
Düşükten sonra başka doktora başladım kuzum inşallah hepimiz alalım güzel haberler sıraylaAynı doktordamısın canım allahım bu ay olsun inşallah yaa
amin canım inşallah çok teşekkürlerHayırlısı olsun tedavin canım. İnşallah güzel haberinide alırız. Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim listeye
Canımm gözünden kaçmamış bu ara çok giremiyorum ya haklısın fazla aktif olamadımsev9 kız sen nerelerdesin pek aktif değilsin artıkkk
Ay inşallah kuzum yaa inşallah banada bu doktor iyi gelirDüşükten sonra başka doktora başladım kuzum inşallah hepimiz alalım güzel haberler sırayla
Kaçmaz tabi canım nasıl keyfin istiyorsa canım nasıl rahat ediyorsanCanımm gözünden kaçmamış bu ara çok giremiyorum ya haklısın fazla aktif olamadım
Sizsiz keyif mi olur aşkolsun ya sürekli araştırma yapıyorum eşimin sonuçlarıyla ilgili canım. Aklım onda doktor yorumunu iple çekiyorum. İki gün girdi ya araya vakit geçmiyo. Bi de bi hastalık varmış damar genişlemesi mi ne. Ondan da şüpheleniyoruz. Diğer belirtileri de varmış lökosit onda da görülüyormuş. Varikosel olabilir diye korkuyorum kısacaAy inşallah kuzum yaa inşallah banada bu doktor iyi gelir
Kaçmaz tabi canım nasıl keyfin istiyorsa canım nasıl rahat ediyorsan
Canım internetten araştırıp kurma kafanda. Doktor ne dicek onu bekle. İnternete başım ağrıyo yazsan 2 gün sonra öleceğini bile söylüyor bu hataya bende çok düşüyorum içimi karartıyorum. Azcık sabredip doktorun yorumunu beklemek gerek İnşallah basit normal sayılabilecek şeyler vardır basit bir ilaçla düzelebilecek şeylerdir. Olumsuz düşünüp olumsuz çağırmaSizsiz keyif mi olur aşkolsun ya sürekli araştırma yapıyorum eşimin sonuçlarıyla ilgili canım. Aklım onda doktor yorumunu iple çekiyorum. İki gün girdi ya araya vakit geçmiyo. Bi de bi hastalık varmış damar genişlemesi mi ne. Ondan da şüpheleniyoruz. Diğer belirtileri de varmış lökosit onda da görülüyormuş. Varikosel olabilir diye korkuyorum kısaca
Ya ben aslında şüpheleniyodum bundan kuzum yeni değil. Hatta eşimde şüphelendiği için gitmeyi geciktirdi biraz. Fiziki belirtileri fazlasıyla vardı çünkü. İkna edemiyodum anca ikna ettim anca gitti. Doktorun muayne etmesi gerek istememiş muayne olmak. Şikayetlerini biliyodum kızdım hatta sağlık bu niye muayne olmadın diye. Doktora bi sorun çıkarsa testte öyle muayne olayım demiş. Aslında biliyo şikayetleri de var ama kaçmaya çok uğraştıCanım internetten araştırıp kurma kafanda. Doktor ne dicek onu bekle. İnternete başım ağrıyo yazsan 2 gün sonra öleceğini bile söylüyor bu hataya bende çok düşüyorum içimi karartıyorum. Azcık sabredip doktorun yorumunu beklemek gerek İnşallah basit normal sayılabilecek şeyler vardır basit bir ilaçla düzelebilecek şeylerdir. Olumsuz düşünüp olumsuz çağırma
Erkekler için zor bir durum olsa gerek canım bizim gibi değiller malesef. Ama sağlık sonucta utanılıp çekinilcek bişey yokki işte. Testi gösterince muayene olmaya en azından ikna ette biran önce tedavisi olsun canım. Hiç sıkma canını. Bende dün dedim benimkine belki doktor 2 aydır olmadığını söylediğimde senden de test ister diye. Benden neden isticekki diyo. Dedim ben tek başımamı yapıyorum çocuğu sonra dedi giderim isterse o zaman diye. Zorlamadı bereketYa ben aslında şüpheleniyodum bundan kuzum yeni değil. Hatta eşimde şüphelendiği için gitmeyi geciktirdi biraz. Fiziki belirtileri fazlasıyla vardı çünkü. İkna edemiyodum anca ikna ettim anca gitti. Doktorun muayne etmesi gerek istememiş muayne olmak. Şikayetlerini biliyodum kızdım hatta sağlık bu niye muayne olmadın diye. Doktora bi sorun çıkarsa testte öyle muayne olayım demiş. Aslında biliyo şikayetleri de var ama kaçmaya çok uğraştı
Çok zorlar ya cidden. Ben zaten şimdi anladım kendinde bi şüphe taşıyomş. İnsan vücudunda olan şeyi bilir. Kızdığom şey boşuna para dökmezdik ben de bi sorun çıkmadı o parayı ona takviyelere dökeriz yani belki çoktan hamileydim. Sen iki kez hamile kaldın ya bebeğim belki istemez. Ben hiç kalmadım 1.5 yıldaErkekler için zor bir durum olsa gerek canım bizim gibi değiller malesef. Ama sağlık sonucta utanılıp çekinilcek bişey yokki işte. Testi gösterince muayene olmaya en azından ikna ette biran önce tedavisi olsun canım. Hiç sıkma canını. Bende dün dedim benimkine belki doktor 2 aydır olmadığını söylediğimde senden de test ister diye. Benden neden isticekki diyo. Dedim ben tek başımamı yapıyorum çocuğu sonra dedi giderim isterse o zaman diye. Zorlamadı bereket
Canım işte çekindimi artık naptı. Gurur meselesi yaptı demek bunu. Bundan sonrası iyi olucak kuzu şimdi geçmişe bakma. Onuda güzelce ikna etmeye çalış.Çok zorlar ya cidden. Ben zaten şimdi anladım kendinde bi şüphe taşıyomş. İnsan vücudunda olan şeyi bilir. Kızdığom şey boşuna para dökmezdik ben de bi sorun çıkmadı o parayı ona takviyelere dökeriz yani belki çoktan hamileydim. Sen iki kez hamile kaldın ya bebeğim belki istemez. Ben hiç kalmadım 1.5 yılda
bende dedim bu ay tutmazsa gider bi kontrol olursun, yok ben turp gibiyim kontroluk bi durumum yok diyo gerçekten biraz zor benim bunu kontrole inka ettirmem. Erkeklik hallerine yakıştırmıyorlar kötü bişey sanki tedavi olmak ahhh şu düşünceleriiiErkekler için zor bir durum olsa gerek canım bizim gibi değiller malesef. Ama sağlık sonucta utanılıp çekinilcek bişey yokki işte. Testi gösterince muayene olmaya en azından ikna ette biran önce tedavisi olsun canım. Hiç sıkma canını. Bende dün dedim benimkine belki doktor 2 aydır olmadığını söylediğimde senden de test ister diye. Benden neden isticekki diyo. Dedim ben tek başımamı yapıyorum çocuğu sonra dedi giderim isterse o zaman diye. Zorlamadı bereket
Kızlar selam :) bende Şubat ayından gol yedim önümüzdeki maçlara bakacağız.. bi sağlık sorunum var mı bilmiyorum inşallah yoktur Bi ilaç kullanmıyorum. Kür olarak soğan kürü yapmıştım geçen ay. 5 aydır bebek istiyoruz ve bugün Reglimin 2. günüMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çrekotu - 8 Ay 12 ŞUBATCookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max- 2 dış gebelik, pko 17 Ay 17 ŞUBATGECİKME pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBAT@Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@cerenay000 Folbiol - - 1 Ay 26 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MARTsutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl
Yaaa biz resmen doktorda geçiriyoruz hayatımızı neden onlar böyle yapıyolarki Çok sinir bozucu, iş başa düştümü paşa oaşa gidecekler kuzu. Nereye kadar direnicekler. Hadi bu tedavide direndiler. Aşılamaya tüpe geçersek Mecbur gidecekler.bende dedim bu ay tutmazsa gider bi kontrol olursun, yok ben turp gibiyim kontroluk bi durumum yok diyo gerçekten biraz zor benim bunu kontrole inka ettirmem. Erkeklik hallerine yakıştırmıyorlar kötü bişey sanki tedavi olmak ahhh şu düşünceleriii
Canımm hoşgeldin şubattan hepimiz gol yedik Batın ne zamandı canım. Eklerim bilgisayara geçtiğimdeKızlar selam :) bende Şubat ayından gol yedim önümüzdeki maçlara bakacağız.. bi sağlık sorunum var mı bilmiyorum inşallah yoktur Bi ilaç kullanmıyorum. Kür olarak soğan kürü yapmıştım geçen ay. 5 aydır bebek istiyoruz ve bugün Reglimin 2. günü
Doğru söylüyosun canım tabi ki onların da değişiyo basit bi enfeksiyon bile olabilir hiç belli olmazCanım işte çekindimi artık naptı. Gurur meselesi yaptı demek bunu. Bundan sonrası iyi olucak kuzu şimdi geçmişe bakma. Onuda güzelce ikna etmeye çalış.
öyle de canım mesela benim hormonlarımda nasıl değişiklik oldu. Erkeklerinde oynamıyomu böyle ara ara. Hep sabitmi kalıyo. O ihtimali düşündüm ben