Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptım negatif.
Erkenden öğrenenlerin gazına geldim azıcık üzüldüm ya yoksa diye sonra çıkmaması çok normal daha erken diyip kendimi teselli ettim hatta erken gebelik testi yapayım diye sonra tekrar gaza geldim neyseki eczane kapalıymış
Daha 5 günüm var bat’a hayırlısı bakalımm

Ben senin gibiyim . Herkez iğneden 17. Gün falan regli olmuş. Benımde geçti regli takvimine göre yarın olmam lazım. Doktorumu aradım herkez farklıdır dedi. İnşlh oluruz.

Evet bende öyle gördüm ama doktor bıraktırdı bana bakalım yine gebelik olursa ne diyecek bu doktorum

Ben de onu anlamaya çalışıyorum canım ben de çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kendi regl günümde olmuştum. Sanırım döngüyü pek değiştirmiyor.
Aynen canım değiştirmiyormuş sen oldun mu adet kaçıncı gündesin

Aynen canım değiştirmiyormuş sen oldun mu adet kaçıncı gündesin
Benim regl tarihim dündü olmadım. İğnenin 15. Günündeyim. Ama 12. Ve 13. Günümde erken gebelik testlerim negatifti. O yüzden reglimi bekliyorum çok ağrım var zaten Bugün yarın olurum.

Ben senin gibiyim . Herkez iğneden 17. Gün falan regli olmuş. Benımde geçti regli takvimine göre yarın olmam lazım. Doktorumu aradım herkez farklıdır dedi. İnşlh oluruz.
Sancın var mı peki canım? Bende pazartesi gidicem inşallah doktora

Iyi aksamlae kizlar adetime 10 gün var kan testi yapsam cikarmi kasiklarimda ve goguslerimde agri var cvb verirseniz sevinirim

Bu ay klomen kullandim ama catlama ignesi kullanmadim doktorum soylemedi kasiklarim yumurtlama gununden beri agirio acaba kanda cikarmi 10 gun adetime

Kullandığınız ilaç folik asit ama simdi ara verdim prowomen a basladim .
Kullandığınız kür? Aslan pencesi cayi ve caksir suyu,pekmez
Varsa sağlık sorununuz?amh dusuklugu
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7
Beklenen Regli tarihiniz? 6 mart

Ben bi önceki ay Femara kullanmadan sadece çatlatma iğnesi olmuştum. O zaman 14. Günümde yani regl günümde adet olmuştum.Şimdi ise gece veya yarın gelir diyorum.
Anladım canım gelir bencede artık hayırlısı olsun ağrısı çok oluyor artık ilaçlardan herhalde benimde geçen ay klomen sonrası adetim çok kötü geçti

Cookiie kuzum benim yeni BAT 8 mart günceller misin, regl gecikmişti ondan 12 subat kalmış, progestanı bıraktım gecen hafta regl geldi.

Cookiie kuzum benim yeni BAT 8 mart günceller misin, regl gecikmişti ondan 12 subat kalmış, progestanı bıraktım gecen hafta regl geldi.
He tamam canım bende geciktinmi acaba diye düşündüm. Düzelticem bilgisayardan girdiğinde. Progestan cidden olmayı engelliyor sanırım canım bende testler beni tatmin etmeyince bırakmıştım 2 3 gün sonrası geldi

Valla bende progrstan kullanmama ragmen bi gun erken oldum hatta

Cookiie beni de ekler misin tatlim bu son olsun insallah

Valla bende progrstan kullanmama ragmen bi gun erken oldum hatta
a buda farklıymış. Ben baştan progestandan olabileceğini düşünmedim gecikmenin baya kistmi oldu acaba diye panikletti. O yüzden hamilelik yoksa ne kdar erken olursa regli o kdar iyi bence yeni aya geçebilmek için

Cookiie beni de ekler misin tatlim bu son olsun insallah
Tabi eklerim inşallah hamiş olduğunuda yanına iliştiririm ay sonunda bilgileri yazarmısın canım. Kullandığın ilaç? Kür uyguluyorsan kürü? Sağlık sorunun varsa ? Ne kadar süredir istiyorsun? Bat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…