- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
Ben senin gibiyim . Herkez iğneden 17. Gün falan regli olmuş. Benımde geçti regli takvimine göre yarın olmam lazım. Doktorumu aradım herkez farklıdır dedi. İnşlh oluruz.Kızlar selam,
bugun iğnenin 17.günü hala adet olmadım ya benim gibi olan var mı aranızda?
Dün akşam kesin oldum dedim hatta pazartesiye randevu aldım adetin üçüncü günü oluyor diye ama hala yok boş pedle dolaşıyorum çatlıcam artık
Evet bende öyle gördüm ama doktor bıraktırdı bana bakalım yine gebelik olursa ne diyecek bu doktorumAa ertelemezmi kuzum bende belki önce onu düşürelim falan der diye düşündümO zaman tamam Kimisi hamileliğin belli bi ayına kadar kullanıyor diye gördüm burda ama canım. Doktormu bırak demişti
Canım sen iğnenin kaçıncı gününde regl oldun
Bugün 17. Günüm canım bugün oldum. Sanırım benim progesteronnkullandığım için uzadı. Sende kullanıyomusun @Siyahhhinci
Aynen canım değiştirmiyormuş sen oldun mu adet kaçıncı gündesinBen de onu anlamaya çalışıyorum canım ben de çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kendi regl günümde olmuştum. Sanırım döngüyü pek değiştirmiyor.
Benim regl tarihim dündü olmadım. İğnenin 15. Günündeyim. Ama 12. Ve 13. Günümde erken gebelik testlerim negatifti. O yüzden reglimi bekliyorum çok ağrım var zatenAynen canım değiştirmiyormuş sen oldun mu adet kaçıncı gündesin
Ben bi önceki ay Femara kullanmadan sadece çatlatma iğnesi olmuştum. O zaman 14. Günümde yani regl günümde adet olmuştum.Şimdi ise gece veya yarın gelir diyorum.Aynen canım değiştirmiyormuş sen oldun mu adet kaçıncı gündesin
Sancın var mı peki canım? Bende pazartesi gidicem inşallah doktoraBen senin gibiyim . Herkez iğneden 17. Gün falan regli olmuş. Benımde geçti regli takvimine göre yarın olmam lazım. Doktorumu aradım herkez farklıdır dedi. İnşlh oluruz.
Anladım canım gelir bencede artık hayırlısı olsun ağrısı çok oluyor artık ilaçlardan herhalde benimde geçen ay klomen sonrası adetim çok kötü geçtiBen bi önceki ay Femara kullanmadan sadece çatlatma iğnesi olmuştum. O zaman 14. Günümde yani regl günümde adet olmuştum.Şimdi ise gece veya yarın gelir diyorum.
Erken geldi bana amaIyi aksamlae kizlar adetime 10 gün var kan testi yapsam cikarmi kasiklarimda ve goguslerimde agri var cvb verirseniz sevinirim
Aynı doktordamısın canımEvet bende öyle gördüm ama doktor bıraktırdı bana bakalım yine gebelik olursa ne diyecek bu doktorum
He tamam canım bende geciktinmi acaba diye düşündüm. Düzelticem bilgisayardan girdiğinde. Progestan cidden olmayı engelliyor sanırım canım bende testler beni tatmin etmeyince bırakmıştım 2 3 gün sonrası geldiCookiie kuzum benim yeni BAT 8 mart günceller misin, regl gecikmişti ondan 12 subat kalmış, progestanı bıraktım gecen hafta regl geldi.
Valla bende progrstan kullanmama ragmen bi gun erken oldum hattaHe tamam canım bende geciktinmi acaba diye düşündüm. Düzelticem bilgisayardan girdiğinde. Progestan cidden olmayı engelliyor sanırım canım bende testler beni tatmin etmeyince bırakmıştım 2 3 gün sonrası geldi
Kullandığınız ilaç folik asit ama simdi ara verdim prowomen a basladim .
Kullandığınız kür? Aslan pencesi cayi ve caksir suyu,pekmez
Varsa sağlık sorununuz?amh dusuklugu
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 7
Beklenen Regli tarihiniz? 6 mart
Teşekkür ederim bekleyecem ozmnErken geldi bana amabekleyin bence
a buda farklıymış. Ben baştan progestandan olabileceğini düşünmedim gecikmenin baya kistmi oldu acaba diye panikletti. O yüzden hamilelik yoksa ne kdar erken olursa regli o kdar iyi bence yeni aya geçebilmek içinValla bende progrstan kullanmama ragmen bi gun erken oldum hatta