- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Yaaaa hayırlısı olsun kuzum. Olsun birlikte yeni aya daha güzel hazırlanacağız. Adetin 3 . Günü git ki hormon tahlillerini yapabilsinlerKızlar benim adet kendini gösterdi
İnşllah gebeliğin habercisidirKızlar midem çok kazınıyor yaa ben asla kalkar kalmaz yemek yiyebilen biri değildim ilaki bi 2-3 saat geçmesi lazım yataktayken başladı aşırı derecede 2 gündür böyle
Canım açta değilim ama bildiğin kazınıyor bişey yeme mecburiyetinde hissediyorum kendimiİnşllah gebeliğin habercisidir
Aynen öyleBenik doktorum sen gitmeden bisey yapamam demişti mecbur bıraktı biraznasıl gitcem nasıl olcak diye stres yaptı ama gitti. Biz gidiyoruz o kadar fedakarlık yapıp onlarda gitsin bi zahmet
Kuzum 14 martB boniiboncuk canım batını da yazarmısın
Kuzu yaa benimde böyle cıkıyordu inşallah senin gercekten pozitiftirrBuda kurumuş halikuruma çizgisi görmekten zevk almaya başladım
İnşallah gebeliktir yavrumKızlar midem çok kazınıyor yaa ben asla kalkar kalmaz yemek yiyebilen biri değildim ilaki bi 2-3 saat geçmesi lazım yataktayken başladı aşırı derecede 2 gündür böyle
Pazartesi sabahtan gidicem kuzum. Diğer doktor hiç hormon falan bakmadı. Dümdüz ilaca başlattı. Ama bak dahilye tahlilerimde insülinim çıktı. Belki bu doktor hormonlarımada baoar şimdi. Bir iki ayda onları düzenlemeklemi geçer acabaYaaaa hayırlısı olsun kuzum. Olsun birlikte yeni aya daha güzel hazırlanacağız. Adetin 3 . Günü git ki hormon tahlillerini yapabilsinler
Inşallah canım benim inşallahEşin ilk defa mı sperm verdi önce verdiyse o sonuçlarla karşılaştırdınız mı ? Benim eşim 2 kez verdi ilk verdiğinde çok düşük olmasa da az dı sayısal olarak. 2. Verişinde 4 katına çıktı toplam sayısı ve morfoloji falan da yükselmişti. Çakşır suyu, keçiboynuzu özü ve solgar marka bi takviye kullandı.
deme öyle deme kimler kimler hamile Bizim de bebeğimiz olacak ama birazcık uğraşarak artık napalımumut hep olsun
anaaaa o tsh var ya baskılıyor işte benimde ilk başladığımda 5 civarındaydı ilaçla düştü 3 civarında şu an daha da düşürmeye çalışıyorum. Sen onun için hemen ilaca başla. Ve dereotu ye bol bol bir de insülin değerlerinde sınırda gibi düşmesi lazım diyet şart bende aynı durumdayım sınırlardayım aslında kilolu da değilim 60 kiloyum boyum 1,65Anlamadım genetik bende galiba annem şeker hastası çünkü
Tamam canımKuzum 14 mart
Insan sebep arıyor dimi. Bizimde sebepsizmis öyle diyor doktor. Sebep olsa tedavi olurum en azından diyorsun. Benim adet düzensizliği var. Aslında düzensizlik değil. 50 60 gün arasi mutlaka adet oluyorum. Her döngüm bu şekilde bazen 45e falan düşüyor. 3 senedir bu şekilde. Ovulasyon testi kullandım yumurtlama günlerinide degerlendirdik ama olmadı işte. Doktor adet duzenin boyle diyor. Her tahlil sonrası bisey yok her şey normal değerlerde deyince sinir oluyorum. Çok şükür yok ama neden geç adet görüyorum. Eğer klomenden sonra gebelik olmazsa ve ben 14-16 gün sonra adet olursam Çok mutlu olcam. 3 yıl aradan sonra heyecan vericiAynen öyleama benim doktora gönderdim sonuçları kötü değil bence dedi. Bakalım kendi doktoru ne diyecek
Hiç iyi değilim midem bulanıyor şimdide istifra etmek istiyorum elim ayağım titriyorKuzu yaa benimde böyle cıkıyordu inşallah senin gercekten pozitiftirr
İnşallah gebeliktir yavrum
Pazartesi sabahtan gidicem kuzum. Diğer doktor hiç hormon falan bakmadı. Dümdüz ilaca başlattı. Ama bak dahilye tahlilerimde insülinim çıktı. Belki bu doktor hormonlarımada baoar şimdi. Bir iki ayda onları düzenlemeklemi geçer acaba
Ay canımm inşallau gebeliktirr. Kaç gün kaldı test gününeeHiç iyi değilim midem bulanıyor şimdide istifra etmek istiyorum elim ayağım titriyor
Üşütümmü gebelikmi kafam alak bulak anlamiyorum
AllaH allah ben öyle bişey duymadım yaaaa iğneden 14,16 gün sonra kan testi yaptırın diyor uzmanlar. Sen idrar testi diyorsun ayy ben şokKızlar benim igneden sonra 15 günüm bugün test yaptım hiç pozitifi görmedm ya bundan sonra görürsem kimyasal mi oluyo
Kuzum 5 gün ama ondan önce ben bi kere daha yumurtladığımı düşünüyorum öyle gösteriyordu ovulasyon testi ki öyleyse bugün 2 hafta oldu. Öteki yumurtlama zaten ultrasonda görünmüştü. Test yapayım diyordum bugünden için ama negatifi görürsem morelim bozulsun istemiyorum hafta sonum güzel geçsinAy canımm inşallau gebeliktirr. Kaç gün kaldı test gününee
Aynen öyle şimdilik sebebi bulduk gibi çünkü bende engel bi durum yoktu gebeliğe çok üzülüyodum. Eşim gitmedikçe daha kötü bi durum çıkar mı diye de korkuyo insan. Şimdi doktorumla biraz daha ayrıntılı konuştum kötü değil dediği tüp bebeklik değil anlamındaymış. Antibiyotik tedavisi verirler sayı ve değerler biraz daha yükselir demiş. İnşallah artık çözülür de bu gebelik öncesi son adetim olurInsan sebep arıyor dimi. Bizimde sebepsizmis öyle diyor doktor. Sebep olsa tedavi olurum en azından diyorsun. Benim adet düzensizliği var. Aslında düzensizlik değil. 50 60 gün arasi mutlaka adet oluyorum. Her döngüm bu şekilde bazen 45e falan düşüyor. 3 senedir bu şekilde. Ovulasyon testi kullandım yumurtlama günlerinide degerlendirdik ama olmadı işte. Doktor adet duzenin boyle diyor. Her tahlil sonrası bisey yok her şey normal değerlerde deyince sinir oluyorum. Çok şükür yok ama neden geç adet görüyorum. Eğer klomenden sonra gebelik olmazsa ve ben 14-16 gün sonra adet olursam Çok mutlu olcam. 3 yıl aradan sonra heyecan verici
Canım iğneden 18 gün sonra adet oldum. Hemen çatlamamış doktorun dediği günden biraz daha geç çatlamış benimkiKızlar selam,
bugun iğnenin 17.günü hala adet olmadım ya benim gibi olan var mı aranızda?
Dün akşam kesin oldum dedim hatta pazartesiye randevu aldım adetin üçüncü günü oluyor diye ama hala yok boş pedle dolaşıyorum çatlıcam artık
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamanAynen öyle şimdilik sebebi bulduk gibi çünkü bende engel bi durum yoktu gebeliğe çok üzülüyodum. Eşim gitmedikçe daha kötü bi durum çıkar mı diye de korkuyo insan. Şimdi doktorumla biraz daha ayrıntılı konuştum kötü değil dediği tüp bebeklik değil anlamındaymış. Antibiyotik tedavisi verirler sayı ve değerler biraz daha yükselir demiş. İnşallah artık çözülür de bu gebelik öncesi son adetim olurBenim hep 32 gün oluyo döngüm düzenim öyle. 28e inmedi hiç ama şükür düzenli. Senin ovülasyon oluyo çok da önemli değil ya gebelik için engel değildir günü buluyosan eğer
Testin negatif miKızlar selam,
bugun iğnenin 17.günü hala adet olmadım ya benim gibi olan var mı aranızda?
Dün akşam kesin oldum dedim hatta pazartesiye randevu aldım adetin üçüncü günü oluyor diye ama hala yok boş pedle dolaşıyorum çatlıcam artık
İğne olmuşmuydun canım olduysan eğer iğne etkisi cıkar daha testteKuzum 5 gün ama ondan önce ben bi kere daha yumurtladığımı düşünüyorum öyle gösteriyordu ovulasyon testi ki öyleyse bugün 2 hafta oldu. Öteki yumurtlama zaten ultrasonda görünmüştü. Test yapayım diyordum bugünden için ama negatifi görürsem morelim bozulsun istemiyorum hafta sonum güzel geçsin
Şuan biraz daha iyiyim adet sancısı var sadece