Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iğneden 18 gün sonra adet oldum. Hemen çatlamamış doktorun dediği günden biraz daha geç çatlamış benimki
Hmm acaba benim ki kist mi oldu 22 mm di iğne yaptırdığımda çatlama boyutundaydı zaten ama ondan sonra hiç doktora gitmedim devamında başka yumurta oldu da ondan mı gecikti ki? Çok sinir bozucu stresten yemek yiyip duruyorum..

Hmm acaba benim ki kist mi oldu 22 mm di iğne yaptırdığımda çatlama boyutundaydı zaten ama ondan sonra hiç doktora gitmedim devamında başka yumurta oldu da ondan mı gecikti ki? Çok sinir bozucu stresten yemek yiyip duruyorum..
Canım 22 olduğunda e2 ye bakıp öyle vuruyor doktor kist olmuş oluyor zaten 22 mm patlamaması içinde test yapıp öyle vuruyor iğneyi peki kaç gün geciktin 20. Güne kadar regl bekleyebilirsin keza ben geçen ay tam 20. Günde regl oldum

Canım benim de 22ydi iğne vurulduğunda. 18.günü bekle olmazsan bi doktora danış korkma stres yapma hiç

Canım 22 olduğunda e2 ye bakıp öyle vuruyor doktor kist olmuş oluyor zaten 22 mm patlamaması içinde test yapıp öyle vuruyor iğneyi peki kaç gün geciktin 20. Güne kadar regl bekleyebilirsin keza ben geçen ay tam 20. Günde regl oldum
Ay hiç bilmiyorum canım ona bakıldığını ben ilk defa kullandım bu ay denemek için bana günde 2 ilaç fazla geldi. Normalde de yumurtam kendiliğinden oluyordu. Doktora 1 tane içeyim kist olmasından korkuyorum dedim. Hayır günde 2 ile başlıyoruz dedi.

İlaç bitti hemen ertesi gün gittim, ooo çok büyümüş dedi daha adetin 10.günüydü 22x23 olmuştu iğne vurdum 😔

Davul gibi oldum berbat durumdayım pazartesi gidicem randevu aldım inşallah bugun olurum da pazartesi 3.günü olur ama bir türlü gelmiyor

Merhaba kızlar 🌸
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım☺️
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.

Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?

Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım ☺️
İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
KAÇ AYDIR
İSTEDİĞİ
BAT
SONUÇ
@Nm88326Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolic
Bal,tarçın,çrekotu-
8 Ay​
12 ŞUBAT​
Cookiie Cookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max
-2 dış gebelik, pko
17 Ay​
17 ŞUBAT​
GECİKME
@pnaarozeerKlomen, Ovitrelle
19 ŞUBAT​
S Siyahhhinci Klomen,ovitrellepko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu
25 ŞUBAT​
@cerenay000Folbiol--
1 Ay​
26 ŞUBAT​
@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
3 Yıl​
27 ŞUBAT​
@Nabe8735Klomen, Ovitrelle--
9 Ay​
27 ŞUBAT​
@DefneninannisiKlomen, OvitrellePko
8 Ay​
28 ŞUBAT​
@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
1 Yıl​
2 MART​
@newmoon10Femara, ovitrelleBal, tarçın, çörekotuPko
2 Ay​
5 MART​
@Tuanna_FemaraKeten Tohumu, yoğurtPko
2 Yıl​
5 MART​
@mrsbrideAşılama--
6 MART​
@kizinbiri9Femara, Miyositol KapsülBal,polen,propolis,
arısütü
Pıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp
8 Ay​
7 MART​
@ugurluyolumFemara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D Vitamini
Clife macun-
3 Yıl​
7 MART​
sutlaacc sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays-İnsülin Direnci, 1 kayıp
7 Ay​
9 MART​
@zuzu kobayKlomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit
-Tiroid yüksekliği
19 Ay​
9 MART​
@Mutluluuk---
3 Ay​
9 MART​
@kmnsdC ve D vitamini, Folik asitPolen Bal karışımıKan pıhtılaşması-
12 MART​
@mgc0404femara, Ovitrelle, Diofol-Pko
8 Ay​
12 MART​
@Sinoplu17merional 150--
13 Ay​
13 MART​
Slntcr Slntcr Folik asitDış gebelik
6 Ay​
13 MART​
@HalfteacherAşılama--
14 MART​
@imtisallKlomen-Adet düzensizliği
15 Ay​
15 MART​
sev9 sev9 gliforBal,tarçın,çörekotu
incir kürü
pko
15 Ay​
17 MART​
@asicadi44-Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi-
2 Ay​
17 MART​
@BaedeGliforSoğan kürüPko
4 Yıl​
17 MART​
@BrctksKlomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
2 Yıl​
17 MART​
@turuncu_girlKlomen, Ovitrelle---
17 MART​
N Nilcet Femara, Folbiol--
2 Ay​
20 MART​
@defne-28--prolaktin yüksekliği
15 Ay​
22 MART​
@brckstKlomen--
2,5 Yıl​
1) folidoce
2)testere dişli aslan pençesi
3)fsh yüksekliği
4)7 ay
Bat 12 Mart

Aman yakın zamanda çıksın hayatından inşallah ☺️
ya girdim normalde asistan bilgisayar başında olur ya doktor normal oturur. Ben normal oturana anlatıyorum derdimi oda hiç benle alakadar olmuyor. Hep bilgisayar başındaki bana cevap veriyor. Sonra baktım dedim bunlar galiba tam tersi 😂😂
Hahahah 😂 Pazartesi mi sonuç göstereceksin?

Kızlar benim igneden sonra 15 günüm bugün test yaptım hiç pozitifi görmedm ya bundan sonra görürsem kimyasal mi oluyo
Hayır canım kimyasal olsa yine pozitifi görürsün kimyasal da hcg artıyor sonra azalıyor
Kızlar selam,

bugun iğnenin 17.günü hala adet olmadım ya benim gibi olan var mı aranızda?

Dün akşam kesin oldum dedim hatta pazartesiye randevu aldım adetin üçüncü günü oluyor diye ama hala yok boş pedle dolaşıyorum çatlıcam artık 😖
Canım biraz gecikme oluyor sanırım benimde geç geldi 20. Güne kadar bekle bakalım 🤔

Hayır canım kimyasal olsa yine pozitifi görürsün kimyasal da hcg artıyor sonra azalıyor

Canım biraz gecikme oluyor sanırım benimde geç geldi 20. Güne kadar bekle bakalım 🤔
Gecikme normal adet tarihinizdeki gecikme mi yoksa iğneden sonra 14 günü geçince mi gecikme sayıyorsunuz

Ay hiç bilmiyorum canım ona bakıldığını ben ilk defa kullandım bu ay denemek için bana günde 2 ilaç fazla geldi. Normalde de yumurtam kendiliğinden oluyordu. Doktora 1 tane içeyim kist olmasından korkuyorum dedim. Hayır günde 2 ile başlıyoruz dedi.

İlaç bitti hemen ertesi gün gittim, ooo çok büyümüş dedi daha adetin 10.günüydü 22x23 olmuştu iğne vurdum 😔

Davul gibi oldum berbat durumdayım pazartesi gidicem randevu aldım inşallah bugun olurum da pazartesi 3.günü olur ama bir türlü gelmiyor
Canım genellikle normal regl tarihinde olan da var. Herkesin 14. Günü gelmiyor. Stres yapma inşallah bir şey yoktur. Regl tarihin çok mu geçti

Gecikme normal adet tarihinizdeki gecikme mi yoksa iğneden sonra 14 günü geçince mi gecikme sayıyorsunuz
İğneden sonra 15.günde olmuşum canım şimdi baktım da takvime çok da gecikmemiş beklenen bata göre 2,3 gün gecikti sanırım

İğneden sonra 15.günde olmuşum canım şimdi baktım da takvime çok da gecikmemiş beklenen bata göre 2,3 gün gecikti sanırım
Ben de onu anlamaya çalışıyorum canım ben de çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kendi regl günümde olmuştum. Sanırım döngüyü pek değiştirmiyor.

1) folidoce
2)testere dişli aslan pençesi
3)fsh yüksekliği
4)7 ay
Bat 12 Mart
Tamam canım ekleyeceğim hoşgeldin❤️
Hahahah 😂 Pazartesi mi sonuç göstereceksin?
Dahiliye salı öğlenden sonra çağırdı canım. Ben bugün regli oldum kdın doğuma pazartesi sabahı randevu aldım ama. Bu sonuclarımıda e nabız üzerinden gösteririm kadın doğuma. Oda ona göre bakar. Belki insülin için biraz erteleyebilirmi tedaviyi

Dahiliye salı öğlenden sonra çağırdı canım. Ben bugün regli oldum kdın doğuma pazartesi sabahı randevu aldım ama. Bu sonuclarımıda e nabız üzerinden gösteririm kadın doğuma. Oda ona göre bakar. Belki insülin için biraz erteleyebilirmi tedaviyi
Hayır ertelemez kuzum ilacını kullanırsın ve sağlıklı beslenirsin ☺️ Hamileyken ben hemen gliforu bırakmıştım ve normalde kaçamak yapıyorsam hamileyken korkup daha da dikkat ediyordum çünkü gebelik şekeri çıkar diye korkmuştum

Canım genellikle normal regl tarihinde olan da var. Herkesin 14. Günü gelmiyor. Stres yapma inşallah bir şey yoktur. Regl tarihin çok mu geçti
Bugun günüm ama bir haftadır çok fena adet sancım var. Normalde zaten günüm gelmeden erken oluyordum. Pazartesi gidicem bakalım ne olcak

Canım sen iğnenin kaçıncı gününde regl oldun

Hayır ertelemez kuzum ilacını kullanırsın ve sağlıklı beslenirsin ☺️ Hamileyken ben hemen gliforu bırakmıştım ve normalde kaçamak yapıyorsam hamileyken korkup daha da dikkat ediyordum çünkü gebelik şekeri çıkar diye korkmuştum
Aa ertelemezmi kuzum bende belki önce onu düşürelim falan der diye düşündüm☺️ O zaman tamam ☺️ Kimisi hamileliğin belli bi ayına kadar kullanıyor diye gördüm burda ama canım. Doktormu bırak demişti ☺️
Canım sen iğnenin kaçıncı gününde regl oldun
Bugün 17. Günüm canım bugün oldum. Sanırım benim progesteronnkullandığım için uzadı. Sende kullanıyomusun S Siyahhhinci

X