- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
Yok canım olmadım ben iğne kendi çatladıİğne olmuşmuydun canım olduysan eğer iğne etkisi cıkar daha testte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım olmadım ben iğne kendi çatladıİğne olmuşmuydun canım olduysan eğer iğne etkisi cıkar daha testte
Hee o zaman tamam. Bekleyebilirsen tabi daha iyi canım biraz daha test için. Erken öğrenince de zaman geçmezYok canım olmadım ben iğne kendi çatladı
Hmm acaba benim ki kist mi oldu 22 mm di iğne yaptırdığımda çatlama boyutundaydı zaten ama ondan sonra hiç doktora gitmedim devamında başka yumurta oldu da ondan mı gecikti ki? Çok sinir bozucu stresten yemek yiyip duruyorum..Canım iğneden 18 gün sonra adet oldum. Hemen çatlamamış doktorun dediği günden biraz daha geç çatlamış benimki
14.günü çok silik çıktı kan verdim 1.17 çıktı aynı gün. Bir daha yapmadımTestin negatif mi
Canım 22 olduğunda e2 ye bakıp öyle vuruyor doktor kist olmuş oluyor zaten 22 mm patlamaması içinde test yapıp öyle vuruyor iğneyi peki kaç gün geciktin 20. Güne kadar regl bekleyebilirsin keza ben geçen ay tam 20. Günde regl oldumHmm acaba benim ki kist mi oldu 22 mm di iğne yaptırdığımda çatlama boyutundaydı zaten ama ondan sonra hiç doktora gitmedim devamında başka yumurta oldu da ondan mı gecikti ki? Çok sinir bozucu stresten yemek yiyip duruyorum..
Canım benim de 22ydi iğne vurulduğunda. 18.günü bekle olmazsan bi doktora danış korkma stres yapma hiçHmm acaba benim ki kist mi oldu 22 mm di iğne yaptırdığımda çatlama boyutundaydı zaten ama ondan sonra hiç doktora gitmedim devamında başka yumurta oldu da ondan mı gecikti ki? Çok sinir bozucu stresten yemek yiyip duruyorum..
Ay hiç bilmiyorum canım ona bakıldığını ben ilk defa kullandım bu ay denemek için bana günde 2 ilaç fazla geldi. Normalde de yumurtam kendiliğinden oluyordu. Doktora 1 tane içeyim kist olmasından korkuyorum dedim. Hayır günde 2 ile başlıyoruz dedi.Canım 22 olduğunda e2 ye bakıp öyle vuruyor doktor kist olmuş oluyor zaten 22 mm patlamaması içinde test yapıp öyle vuruyor iğneyi peki kaç gün geciktin 20. Güne kadar regl bekleyebilirsin keza ben geçen ay tam 20. Günde regl oldum
1) folidoceMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çrekotu - 8 Ay 12 ŞUBATCookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max- 2 dış gebelik, pko 17 Ay 17 ŞUBATGECİKME @pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@cerenay000 Folbiol - - 1 Ay 26 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MARTsutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MARTSlntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MARTN Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl
Hahahah Pazartesi mi sonuç göstereceksin?Aman yakın zamanda çıksın hayatından inşallah
ya girdim normalde asistan bilgisayar başında olur ya doktor normal oturur. Ben normal oturana anlatıyorum derdimi oda hiç benle alakadar olmuyor. Hep bilgisayar başındaki bana cevap veriyor. Sonra baktım dedim bunlar galiba tam tersi
Hayır canım kimyasal olsa yine pozitifi görürsün kimyasal da hcg artıyor sonra azalıyorKızlar benim igneden sonra 15 günüm bugün test yaptım hiç pozitifi görmedm ya bundan sonra görürsem kimyasal mi oluyo
Canım biraz gecikme oluyor sanırım benimde geç geldi 20. Güne kadar bekle bakalımKızlar selam,
bugun iğnenin 17.günü hala adet olmadım ya benim gibi olan var mı aranızda?
Dün akşam kesin oldum dedim hatta pazartesiye randevu aldım adetin üçüncü günü oluyor diye ama hala yok boş pedle dolaşıyorum çatlıcam artık
Gecikme normal adet tarihinizdeki gecikme mi yoksa iğneden sonra 14 günü geçince mi gecikme sayıyorsunuzHayır canım kimyasal olsa yine pozitifi görürsün kimyasal da hcg artıyor sonra azalıyor
Canım biraz gecikme oluyor sanırım benimde geç geldi 20. Güne kadar bekle bakalım
Canım genellikle normal regl tarihinde olan da var. Herkesin 14. Günü gelmiyor. Stres yapma inşallah bir şey yoktur. Regl tarihin çok mu geçtiAy hiç bilmiyorum canım ona bakıldığını ben ilk defa kullandım bu ay denemek için bana günde 2 ilaç fazla geldi. Normalde de yumurtam kendiliğinden oluyordu. Doktora 1 tane içeyim kist olmasından korkuyorum dedim. Hayır günde 2 ile başlıyoruz dedi.
İlaç bitti hemen ertesi gün gittim, ooo çok büyümüş dedi daha adetin 10.günüydü 22x23 olmuştu iğne vurdum
Davul gibi oldum berbat durumdayım pazartesi gidicem randevu aldım inşallah bugun olurum da pazartesi 3.günü olur ama bir türlü gelmiyor
İğneden sonra 15.günde olmuşum canım şimdi baktım da takvime çok da gecikmemiş beklenen bata göre 2,3 gün gecikti sanırımGecikme normal adet tarihinizdeki gecikme mi yoksa iğneden sonra 14 günü geçince mi gecikme sayıyorsunuz
Ben de onu anlamaya çalışıyorum canım ben de çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kendi regl günümde olmuştum. Sanırım döngüyü pek değiştirmiyor.İğneden sonra 15.günde olmuşum canım şimdi baktım da takvime çok da gecikmemiş beklenen bata göre 2,3 gün gecikti sanırım
Tamam canım ekleyeceğim hoşgeldin1) folidoce
2)testere dişli aslan pençesi
3)fsh yüksekliği
4)7 ay
Bat 12 Mart
Dahiliye salı öğlenden sonra çağırdı canım. Ben bugün regli oldum kdın doğuma pazartesi sabahı randevu aldım ama. Bu sonuclarımıda e nabız üzerinden gösteririm kadın doğuma. Oda ona göre bakar. Belki insülin için biraz erteleyebilirmi tedaviyiHahahah Pazartesi mi sonuç göstereceksin?
Oh oh maşallah insallah seninde olur kuzumGenler ikizlere yatkın zaten
Annemin benden önce ikiz kaybı olmuş ailemiz de bir çok kişi ikiz
Eşimin de ablasının ikiz kaybı olmuş bakalım
Hayır ertelemez kuzum ilacını kullanırsın ve sağlıklı beslenirsin Hamileyken ben hemen gliforu bırakmıştım ve normalde kaçamak yapıyorsam hamileyken korkup daha da dikkat ediyordum çünkü gebelik şekeri çıkar diye korkmuştumTamam canım ekleyeceğim hoşgeldin
Dahiliye salı öğlenden sonra çağırdı canım. Ben bugün regli oldum kdın doğuma pazartesi sabahı randevu aldım ama. Bu sonuclarımıda e nabız üzerinden gösteririm kadın doğuma. Oda ona göre bakar. Belki insülin için biraz erteleyebilirmi tedaviyi
Bugun günüm ama bir haftadır çok fena adet sancım var. Normalde zaten günüm gelmeden erken oluyordum. Pazartesi gidicem bakalım ne olcakCanım genellikle normal regl tarihinde olan da var. Herkesin 14. Günü gelmiyor. Stres yapma inşallah bir şey yoktur. Regl tarihin çok mu geçti
Canım sen iğnenin kaçıncı gününde regl oldunTamam canım ekleyeceğim hoşgeldin
Dahiliye salı öğlenden sonra çağırdı canım. Ben bugün regli oldum kdın doğuma pazartesi sabahı randevu aldım ama. Bu sonuclarımıda e nabız üzerinden gösteririm kadın doğuma. Oda ona göre bakar. Belki insülin için biraz erteleyebilirmi tedaviyi
Aa ertelemezmi kuzum bende belki önce onu düşürelim falan der diye düşündüm O zaman tamam Kimisi hamileliğin belli bi ayına kadar kullanıyor diye gördüm burda ama canım. Doktormu bırak demiştiHayır ertelemez kuzum ilacını kullanırsın ve sağlıklı beslenirsin Hamileyken ben hemen gliforu bırakmıştım ve normalde kaçamak yapıyorsam hamileyken korkup daha da dikkat ediyordum çünkü gebelik şekeri çıkar diye korkmuştum