Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım bi denicem canım
Valla bilmiyorum ki zaten sonradan çıkan çizgide çok silik artık hastaneye gidince bi kan tahlili veririm canım

Bakalım bi denicem canım
Valla bilmiyorum ki zaten sonradan çıkan çizgide çok silik artık hastaneye gidince bi kan tahlili veririm canım
İnşallah vardır canım
Allahım vakalarda çok arttı ama gitmek zorunda kalıyoruz ya hastanelere
Sağol balım yazdım bakalım
Tamam canım inşallah işine yarar

Merhaba kızlar geçen ay saatini şaşmadığım ovulasyon testlerini bu ay umursamiyorum bile yaa sürekli unutuyorum.. Clife kullanıyorum onuda pek düzenli kullanıyorum diyemem sanki gebeliğe bu ay hazır değilmişim gibi baya bitkinim
Ama çocukluları görünce hemen duygulanıyorum valla değişik bi psikoloji içindeyim

Bazen insan yılıyor canım. Hiçbişey yapası gelmiyor. Çoğunlukllada böyle zamanlarda mucize gercekleşiyor belki seninde öyle olur

Cookiie canısı clife hangi kargo ile gelmişti ? Bir de kaç günde eline ulaştı? Kargoya verilince bilgilendirme smsi gönderildi mi?çok soru sordum kusura bakma sipariş verdim ödemeyi yaptım acil şehir dışına çıkmam gerekti en azından kargo ile iletişime geçeyim

Hayrolsun canım insallah

Pazartesi akşam sipariş verdim canım salı yurtiçi kargoya verilmişti cumada geldi Komşun veya bi yakının varsa ona bıraktır istersen

Pazartesi akşam sipariş verdim canım salı yurtiçi kargoya verilmişti cumada geldi Komşun veya bi yakının varsa ona bıraktır istersen
Ay cuma demişim çarşamba geldi

Yaa canım inşallah ne bilim valla hiç oralı olamiyorum ha olursa diye ilişki oluyo ama gecen ayki o hevesim yok valla hayırlısı olsun
Bende geöen ay öyleydim canım valla insan bıkıyor çok iyi anlayabiliyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…