Bak kuzu baya ilgili konuştu. Takipte ediyor sanırım. İnşallah memnun kalırızTamam kuzum bende sipariş vericem bakalım takip yapmasıda önemli dediğin sayfaya bakayım bi de
Tamam kuzum bende sipariş vericem bakalım takip yapmasıda önemli dediğin sayfaya bakayım bi de
Bak kuzu baya ilgili konuştu. Takipte ediyor sanırım. İnşallah memnun kalırız
Bakalım bi denicem canımHee anladım canımm onu bilmiyordum ben kendime yapmayı düşündüm inciride ikiside ağır gelmesin diye şeyrmedim. Ama bir kaşık aldım macundan bu akşam 2 3 oldu kasığımda bi hareketlilik başladı hadi inşallah bakalım
Yakınmışız kuzuumhrs den de bi bakabilirsin yavrum mhrs de birde randevu açılınca haber ver seçeneği var ben geçenlerde annem için yaptım hemen mesaj geldi aldım
10 dk içi diyorlar canım genelde ama bazen 10 dkda çok silik oluyor sonra daha belirginleşiyor öyle bişey olabilirmi acaba
Canım ovulasyon takipli sayfadan aldım. Minnak kurabiyelerede sordum ikiside aynı fiyatı yazmıştı ama ovulasyon takipli sayfa daha detaylı cevap verdi. Kargo içerisinde yazmış dediği fiyata. Minnak kurabiyeler testler şu fiyat diye yazmış. Bende tekrar sorma gereği duymadım ona direk diğerinden aldım
Sağol balım yazdım bakalımLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
bu sayfa canım
İnşallah vardır canımBakalım bi denicem canım
Valla bilmiyorum ki zaten sonradan çıkan çizgide çok silik artık hastaneye gidince bi kan tahlili veririm canım
Tamam canım inşallah işine yararSağol balım yazdım bakalım
Alamadım zaten tatlımİnşallah vardır canım
Allahım vakalarda çok arttı ama gitmek zorunda kalıyoruz ya hastanelere
Tamam canım inşallah işine yarar
Yokmuydu sıra canımAlamadım zaten tatlım
Evet yok muş bugün gece tekrar ariycam bakalımYokmuydu sıra canım
Aynen canım ara sürekli denk gelir inşallahEvet yok muş bugün gece tekrar ariycam bakalım
Bazen insan yılıyor canım. Hiçbişey yapası gelmiyor. Çoğunlukllada böyle zamanlarda mucize gercekleşiyorMerhaba kızlar geçen ay saatini şaşmadığım ovulasyon testlerini bu ay umursamiyorum bile yaa sürekli unutuyorum.. Clife kullanıyorum onuda pek düzenli kullanıyorum diyemem sanki gebeliğe bu ay hazır değilmişim gibi baya bitkinim
Ama çocukluları görünce hemen duygulanıyorum valla değişik bi psikoloji içindeyim
Hayrolsun canım insallahMerhaba kızlar geçen ay saatini şaşmadığım ovulasyon testlerini bu ay umursamiyorum bile yaa sürekli unutuyorum.. Clife kullanıyorum onuda pek düzenli kullanıyorum diyemem sanki gebeliğe bu ay hazır değilmişim gibi baya bitkinim
Ama çocukluları görünce hemen duygulanıyorum valla değişik bi psikoloji içindeyim
Pazartesi akşam sipariş verdim canım salı yurtiçi kargoya verilmişti cumada geldiCookiie canısı clife hangi kargo ile gelmişti ? Bir de kaç günde eline ulaştı? Kargoya verilince bilgilendirme smsi gönderildi mi?çok soru sordum kusura bakma sipariş verdim ödemeyi yaptım acil şehir dışına çıkmam gerekti en azından kargo ile iletişime geçeyim
Cookiie canısı clife hangi kargo ile gelmişti ? Bir de kaç günde eline ulaştı? Kargoya verilince bilgilendirme smsi gönderildi mi?çok soru sordum kusura bakma sipariş verdim ödemeyi yaptım acil şehir dışına çıkmam gerekti en azından kargo ile iletişime geçeyim
Ay cuma demişim çarşamba geldiPazartesi akşam sipariş verdim canım salı yurtiçi kargoya verilmişti cumada geldiKomşun veya bi yakının varsa ona bıraktır istersen
Yaa canım inşallah ne bilim valla hiç oralı olamiyorum ha olursa diye ilişki oluyo ama gecen ayki o hevesim yok vallaBazen insan yılıyor canım. Hiçbişey yapası gelmiyor. Çoğunlukllada böyle zamanlarda mucize gercekleşiyorbelki seninde öyle olur
Tamam canım benim sağolPazartesi akşam sipariş verdim canım salı yurtiçi kargoya verilmişti cumada geldiKomşun veya bi yakının varsa ona bıraktır istersen
Bende geöen ay öyleydim canım valla insan bıkıyor çok iyi anlayabiliyorum seniYaa canım inşallah ne bilim valla hiç oralı olamiyorum ha olursa diye ilişki oluyo ama gecen ayki o hevesim yok vallahayırlısı olsun