Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iyiyim canım. Macunu kullanıyorum, yuvarlanıp gidiyırum
Spor ve diyet yumurtalarını çok güzel calıştırıcak canım. Belkide hiç ummadığın anda olucak
Nasıl besleniyorsun. Bu yaz benimde en yakın arkadaşımın düğünü var. Abiminde sözlenme olayları falan olabilir nasipse. Ama ben birtürlü birşey yapamıyorum halaa

Herkeşler nerde yahuuu ne durumlardasınız kızlarrr
Valla 18inci günümdeyim daha yumurtlama yok.
Gelişi güzel kullandım ovulasyon testleri umarım kacırmadım gerçe ağrı ve akıntım olmadı daha olmamıştır geç yumurtluyorum zaten
Klomeni 3 tane kullandım bu ay ve clife ama daha yok yumurtlama

Canım hiç ağrın olmadımı clife kullanırken. Benim ilk başladığım günden beri inanılmaz kasıklarımda ağrı varr dün gecede bel ağrısı vardı baya

Iyilik tatlım herkes oldu ben hala regli bekliyom Hangi diyeti yapıyon canım verebildin mi kilo Boş ver takip etme kendini belki mucizen habersizce gelir

Kızlar kısaca dikkat ediyorum .öle yaptıgım diyet listesi yok. youtube dan bakıorum her aksam 20 dk spor yapıorum evde bacak karın hareketleri falan .

Canım hiç ağrın olmadımı clife kullanırken. Benim ilk başladığım günden beri inanılmaz kasıklarımda ağrı varr dün gecede bel ağrısı vardı baya
benimde hiç ağrım olmadı hasta olurken bile ağrısız oldum clife kullanırken benimde bugün adet normalde gelen giden yok bellirtide yok çok bellim ağrıyor bide kasıklarım arada bi ağrıyor.

Yok kuzum öyle düşünme herkesde farklı belirtiler olur bence daha iyi olması lazım kasık ağrıları faydasını görüyorsun demek
İnşallah dediğin gibidir canım valla teste başladım bugün ovuye daha böylee
benimde hiç ağrım olmadı hasta olurken bile ağrısız oldum clife kullanırken benimde bugün adet normalde gelen giden yok bellirtide yok çok bellim ağrıyor bide kasıklarım arada bi ağrıyor.
İnşallah gekmez canım inşallah güzel bişeyler geliyordurr Gelmezse test yap

Dhaa 9 canım çok erken daha bakma ağrım var diye başladım yoksa bi 11 12. Günden sonra başlıcaktım
Var ya canım bu ay hiiiç kafaya takmadım ovülasyon testi de almadım ve tam vaktinde yumurtladım çok şükür. Vücut ısısından anladım onu da. Diyeceğim şu ki stres her şeyi mafediyo. Bugün mü yarın mı niye yumurtlamadım diye düşününce en az bi hafta gecikiyo benim

Kesinlikle kuzucuk Katılıyorum sana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…