Bende iyiyim canım. Macunu kullanıyorum, yuvarlanıp gidiyırumAhahah burdayım kızlar :)) baya bakamadım. Ramazan temizliği ay sonu iş yoğunluğu vs
Ben uzun bi süre artık düşünmüyorum spora diyete verdim kendimi baya sıkı yapıyorum . İğneler ilaçlar cok kilo yaptı 7 kilo aldım resmen . Yazın düğünümüz de var zayıflamam lazım :) sizler de ne var yok .
kendimi takip etmiyorum bayadır .
Valla 18inci günümdeyim daha yumurtlama yok.Herkeşler nerde yahuuune durumlardasınız kızlarrr
Canım hiç ağrın olmadımı clife kullanırken. Benim ilk başladığım günden beri inanılmaz kasıklarımda ağrı varrValla 18inci günümdeyim daha yumurtlama yok.
Gelişi güzel kullandım ovulasyon testleri umarım kacırmadımgerçe ağrı ve akıntım olmadı daha olmamıştır geç yumurtluyorum zaten
Klomeni 3 tane kullandım bu ay ve clife ama daha yok yumurtlama
Yokkkk kuzum hiççç olmadı.. daha yeni yeni kramp giriyor sol kasığımaCanım hiç ağrın olmadımı clife kullanırken. Benim ilk başladığım günden beri inanılmaz kasıklarımda ağrı varrdün gecede bel ağrısı vardı baya
Ay benim neden öyle olduki ya bi terslik olmasın bendeYokkkk kuzum hiççç olmadı.. daha yeni yeni kramp giriyor sol kasığıma
Iyilik tatlım herkes oldu ben hala regli bekliyom Hangi diyeti yapıyon canım verebildin mi kilo Boş ver takip etme kendini belki mucizen habersizce gelir
Kızlar kısaca dikkat ediyorum .öle yaptıgım diyet listesi yok. youtube dan bakıorum her aksam 20 dk spor yapıorum evde bacak karın hareketleri falan .Bende iyiyim canım. Macunu kullanıyorum, yuvarlanıp gidiyırum
Spor ve diyet yumurtalarını çok güzel calıştırıcak canım. Belkide hiç ummadığın anda olucak
Nasıl besleniyorsun. Bu yaz benimde en yakın arkadaşımın düğünü var. Abiminde sözlenme olayları falan olabilir nasipse. Ama ben birtürlü birşey yapamıyorum halaa
Çok güzel canım oda fayda eder bence. Aklından cıkarmak en güzeli zatenKızlar kısaca dikkat ediyorum .öle yaptıgım diyet listesi yok. youtube dan bakıorum her aksam 20 dk spor yapıorum evde bacak karın hareketleri falan .
Yok kuzum öyle düşünme herkesde farklı belirtiler olur bence daha iyi olması lazım kasık ağrıları faydasını görüyorsun demekAy benim neden öyle olduki ya bi terslik olmasın bende
benimde hiç ağrım olmadı hasta olurken bile ağrısız oldum clife kullanırken benimde bugün adet normalde gelen giden yok bellirtide yok çok bellim ağrıyor bide kasıklarım arada bi ağrıyor.Canım hiç ağrın olmadımı clife kullanırken. Benim ilk başladığım günden beri inanılmaz kasıklarımda ağrı varrdün gecede bel ağrısı vardı baya
İnşallah dediğin gibidir canım vallaYok kuzum öyle düşünme herkesde farklı belirtiler olur bence daha iyi olması lazım kasık ağrıları faydasını görüyorsun demek
İnşallah gekmez canım inşallah güzel bişeyler geliyordurrbenimde hiç ağrım olmadı hasta olurken bile ağrısız oldum clife kullanırken benimde bugün adet normalde gelen giden yok bellirtide yok çok bellim ağrıyor bide kasıklarım arada bi ağrıyor.
sanmam kuzum geçen gün test yaptım yoktu benim regl düzensiz ondan benceİnşallah dediğin gibidir canım vallateste başladım bugün ovuye daha böylee
İnşallah gekmez canım inşallah güzel bişeyler geliyordurrGelmezse test yap
Eki Görüntüle 2823492
Düzensizlik çok zor yaa. Biyandan acaba diyosun biyandan ypksa gelsin bakayım yoluma diyosunsanmam kuzum geçen gün test yaptım yoktu benim regl düzensiz ondan bence
evet malesef en büyük umutsuz olma sebebim bu zatenDüzensizlik çok zor yaa. Biyandan acaba diyosun biyandan ypksa gelsin bakayım yoluma diyosun
Yoksa tez zamanda gelsin inşallah canım varsada biran önce belli olsunevet malesef en büyük umutsuz olma sebebim bu zaten
amin kuzum inşallahYoksa tez zamanda gelsin inşallah canım varsada biran önce belli olsun
Kacıncı günün canım ?İnşallah dediğin gibidir canım vallateste başladım bugün ovuye daha böylee
Eki Görüntüle 2823492
Dhaa 9 canım çok erken daha bakma ağrım var diye başladım yoksa bi 11 12. Günden sonra başlıcaktımKacıncı günün canım ?
Var ya canım bu ay hiiiç kafaya takmadım ovülasyon testi de almadım ve tam vaktinde yumurtladım çok şükür. Vücut ısısından anladım onu da. Diyeceğim şu ki stres her şeyi mafediyo. Bugün mü yarın mı niye yumurtlamadım diye düşününce en az bi hafta gecikiyo benimDhaa 9 canım çok erken daha bakma ağrım var diye başladım yoksa bi 11 12. Günden sonra başlıcaktım
Gebelik testi miİnşallah dediğin gibidir canım vallateste başladım bugün ovuye daha böylee
Eki Görüntüle 2823492
Kesinlikle kuzucukVar ya canım bu ay hiiiç kafaya takmadım ovülasyon testi de almadım ve tam vaktinde yumurtladım çok şükür. Vücut ısısından anladım onu da. Diyeceğim şu ki stres her şeyi mafediyo. Bugün mü yarın mı niye yumurtlamadım diye düşününce en az bi hafta gecikiyo benim