Ay tekrar mi koyuyorlar mis ezberledik artık bir baktigima bir daha bakasım gelmiyo kasiyo artık
Tamam kuzum aklına bişey takılırsa sorarsın zaten onlarinda numarası var onlarda sorabiliyorsun ben aldım ama yeniden başlamadım henüz adet olim diyorum öyle başlarım gerçi inşallah gerek kalmazdı başlamamTamam canım öyle yapayım bakarım daha yumurtlama yok 1 2 gün önceden sipariş veririm
Evet onun yerine inositol alıp folik asitle birlikte kullanabilirsin daha uyguna gelir. Şuan fiyatınu tam bilmiyorum ama inositolü ben venaturadan 70 tlye almıştım şişesinisev9
Rutin süpür sil yapıyorum canım. Ama bir kaç haftadır rahatsızdım ya hiç bişey yapamamıştım artık çok gözüne batmaya başladı. Az kaldı bitsinde keyif yapıcam sonra
Bi araştır bakalım canımDemek ki iyi bi takviye canım şifa olsun bebişe
Bi bakayım canım inositol kullanıcam kararlıyım önümüzdeki ay
Evet malesef pahalı yainternetten araştırıcam ayrı ayrı da kullanabilirim
Her yaz artık standart oldu yaprak dökünüyle oAy tekrar mi koyuyorlar mis ezberledik artık bir baktigima bir daha bakasım gelmiyo kasiyo artık
Tamam canım sağolasınTamam kuzum aklına bişey takılırsa sorarsın zaten onlarinda numarası var onlarda sorabiliyorsun ben aldım ama yeniden başlamadım henüz adet olim diyorum öyle başlarım gerçi inşallah gerek kalmazdı başlamam
Benim düzensiz geçen ay 12sinde oldum bu ay 12sini bekliyorum ama olmaz kesin geç olurBi araştır bakalım canım
Her yaz artık standart oldu yaprak dökünüyle oama ben seviyorum eski dizileri yine yine izliyorum
Tamam canım sağolasın
İnşallah gerek kalmaz canım. Senin adet ne zaman olması gerekti.
Canım bende severim ama bildiğim şey sıkıyo bazenBi araştır bakalım canım
Her yaz artık standart oldu yaprak dökünüyle oama ben seviyorum eski dizileri yine yine izliyorum
Tamam canım sağolasın
İnşallah gerek kalmaz canım. Senin adet ne zaman olması gerekti.
İnşallah 9 ay olmaz kuzuuBenim düzensiz geçen ay 12sinde oldum bu ay 12sini bekliyorum ama olmaz kesin geç olur
O konuda haklısın canım tabii öyle bende sıkılıyorum. Ben geçen sene son bölümlerine doğru artık izlemeye başladım. O yüzden ilk bölümlerini artık bilmiyorum desem yeri varCanım bende severim ama bildiğim şey sıkıyo bazen
İnşallah be kuzumİnşallah 9 ay olmaz kuzuu
O konuda haklısın canım tabii öyle bende sıkılıyorum. Ben geçen sene son bölümlerine doğru artık izlemeye başladım. O yüzden ilk bölümlerini artık bilmiyorum desem yeri var
Çatlamış tatlımSon testim bu çatladı demekki
Selam canım iyiyim şükür sen nasılsınnSelam kızlar nasılsınız?
Tatlım gece yatmadan önce yada sabah kalkar kalkmaz saf zeytinyağı iç göbekten eser kalmaz bir ay hergun bi deneKızlar birden göbiş yaptım görenler hamile olduğumu, onlardan sakladığımı sanıyorDiyete başlamam lazım acil Vücut normal sadece göbek cidden hamile gidi aynıı bi de milletle uğraşıyorum hamile olsam niye gizleyeyim acaba Evli barklı insanım babası da var başımda yani şükür neden saklayayım
Aa saol kuşum teşekkür ederimTatlım gece yatmadan önce yada sabah kalkar kalkmaz saf zeytinyağı iç göbekten eser kalmaz bir ay hergun bi dene
Nane çayı nasıl bildiğimiz naneyi kaynstıp mı içiyosun kuzu yoksa ayrı bi çayımı varAa saol kuşum teşekkür ederimnane çayı içiyorum bi de tüyleri azaltıyomuş kadınlık hormonu yükseltiyomuş ve kilo vermeye yardımcıymış
Aa saol kuşum teşekkür ederimnane çayı içiyorum bi de tüyleri azaltıyomuş kadınlık hormonu yükseltiyomuş ve kilo vermeye yardımcıymış
Asıl iyi geleni taze naneymiş canım kimi yerde kaynatmadan demleme usülü yapın demişler. 5 gün günde iki fincan öneren de var 1 ay günde iki fincan öneren de.taze nane mi kaynatiyon canım yoksa çayını mi alsın iyiymiş bende deniyim bi
Benim evde taze nane yoktu bebeğim bi de kuru nane-ıhlamur çayının müthiş ödem attırıcı etkisi var diyolardı ben de ikisi bi arada deniyorum sıcak suya bi tatlı kaşığı nane bi tatlı kaşığı ıhlamur koyup demliyorum. Nane çayı artı+ bal tarçın çörekotu östrojen hormonu yükseltiyo sanırım bugün bariz yumurtlama ağrım var eğer erken yumurtlarsam baya bi şaşırırımNane çayı nasıl bildiğimiz naneyi kaynstıp mı içiyosun kuzu yoksa ayrı bi çayımı var
Bende bunları denimmmmAsıl iyi geleni taze naneymiş canım kimi yerde kaynatmadan demleme usülü yapın demişler. 5 gün günde iki fincan öneren de var 1 ay günde iki fincan öneren de.
Benim evde taze nane yoktu bebeğim bi de kuru nane-ıhlamur çayının müthiş ödem attırıcı etkisi var diyolardı ben de ikisi bi arada deniyorum sıcak suya bi tatlı kaşığı nane bi tatlı kaşığı ıhlamur koyup demliyorum. Nane çayı artı+ bal tarçın çörekotu östrojen hormonu yükseltiyo sanırım bugün bariz yumurtlama ağrım var eğer erken yumurtlarsam baya bi şaşırırım
Hamile kalırsam çok dua ederimAsıl iyi geleni taze naneymiş canım kimi yerde kaynatmadan demleme usülü yapın demişler. 5 gün günde iki fincan öneren de var 1 ay günde iki fincan öneren de.
Benim evde taze nane yoktu bebeğim bi de kuru nane-ıhlamur çayının müthiş ödem attırıcı etkisi var diyolardı ben de ikisi bi arada deniyorum sıcak suya bi tatlı kaşığı nane bi tatlı kaşığı ıhlamur koyup demliyorum. Nane çayı artı+ bal tarçın çörekotu östrojen hormonu yükseltiyo sanırım bugün bariz yumurtlama ağrım var eğer erken yumurtlarsam baya bi şaşırırım
Çayı bende deniyim bakayım. Clife bugün geldi başlıyorum ona daAsıl iyi geleni taze naneymiş canım kimi yerde kaynatmadan demleme usülü yapın demişler. 5 gün günde iki fincan öneren de var 1 ay günde iki fincan öneren de.