Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım hayırlı haberlerini alalim inşallah
Hepimiz alalım kuzumm
Önümüzdeki ay doğum günüm. Eşimin doğum gününde olmadı inşallaj benim doğum günümde olur yahu artık bu çocuk

Yeter ki kal inşallah kal canım benim

Başla kuzu testesteron hormonu düşerse hepimizin pko sıkıntısı azalır. Nane östrojen içiriyomuş bi araştırın sizde
Bi bakayım canım bende
Sen nabıypsun nasılsın konuşamıyoruz bayadır

Bi bakayım canım bende
Sen nabıypsun nasılsın konuşamıyoruz bayadır
Aynı işte canım napıyım uğraşıyorum dün çok karnım ve belim ağrıdı yumurtlama sandım ama akıntı yok gibi büyüyo heralde yumurtalar Sen nasılsınn

Aynı işte canım napıyım uğraşıyorum dün çok karnım ve belim ağrıdı yumurtlama sandım ama akıntı yok gibi büyüyo heralde yumurtalar Sen nasılsınn
Büyüyodur canım bende aynı valla bişey yok 4. Günüm bugün. Aldığım herşey geldi. Macuna ben başlıcam arı sütü bak polenide eşime başlatıcam. Testleride 10. Gün yapmaya başlarım artık

Ohh hadi hayırlı olsun canımm Ben de incir alıcam eşime bulursam pazarda güzellerinden

Ohh hadi hayırlı olsun canımm Ben de incir alıcam eşime bulursam pazarda güzellerinden
Ay şimdi içirdim arı sütü karışımınıda tadı çok kötüymüş ya zorla içti. Ben hep güzeldir diye düşünmüştüm
İncir erkekleredemi yarıyormuş canım

Ay şimdi içirdim arı sütü karışımınıda tadı çok kötüymüş ya zorla içti. Ben hep güzeldir diye düşünmüştüm
İncir erkekleredemi yarıyormuş canım
Zeytinyağlı incir kürü var zeytin yağında bekliyo kuzum incir bikaç gün iki tarafa da iyi geliyormuş

Kavanoz aldım canım ben

19 mayıs benim canım seninki

Yumurtlama üzerinden ne kadar gecti canım. Belki daha erkendir
15 mayıs benimkide canım 21 gün geçti canım devlet hastanesinden alabilirsem randevu alıp bi gidecem bakalım gece arayınca veriyorlar mis

Zeytinyağlı incir kürü var zeytin yağında bekliyo kuzum incir bikaç gün iki tarafa da iyi geliyormuş
Hee anladım canımm onu bilmiyordum ben kendime yapmayı düşündüm inciride ikiside ağır gelmesin diye şeyrmedim. Ama bir kaşık aldım macundan bu akşam 2 3 oldu kasığımda bi hareketlilik başladı hadi inşallah bakalım
15 mayıs benimkide canım 21 gün geçti canım devlet hastanesinden alabilirsem randevu alıp bi gidecem bakalım gece arayınca veriyorlar mis
Yakınmışız kuzuu mhrs den de bi bakabilirsin yavrum mhrs de birde randevu açılınca haber ver seçeneği var ben geçenlerde annem için yaptım hemen mesaj geldi aldım
Bir kaç saat sonra çizgi cıktı ama muhtemelen kuruma çizgisi
10 dk içi diyorlar canım genelde ama bazen 10 dkda çok silik oluyor sonra daha belirginleşiyor öyle bişey olabilirmi acaba
Ovulasyon testini nerden aldın kuzucum?

Bende sipariş vericem minval kurabiyeler diye bi sayfa var ınstagramda ordan mı versem bilemedim ?
Canım ovulasyon takipli sayfadan aldım. Minnak kurabiyelerede sordum ikiside aynı fiyatı yazmıştı ama ovulasyon takipli sayfa daha detaylı cevap verdi. Kargo içerisinde yazmış dediği fiyata. Minnak kurabiyeler testler şu fiyat diye yazmış. Bende tekrar sorma gereği duymadım ona direk diğerinden aldım

Tamam kuzum bende sipariş vericem bakalım takip yapmasıda önemli dediğin sayfaya bakayım bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…