Hadi bakalım hayırlı haberlerini alalim inşallahÇayı bende deniyim bakayım. Clife bugün geldi başlıyorum ona da
Çok teşekkür ederim kuzu bende iyiyim çok şükürSelam canım iyiyim şükür sen nasılsınn
Hepimiz alalım kuzummHadi bakalım hayırlı haberlerini alalim inşallah
Clife hangisini aldın kuzum kaşık halinde olan mı diğeri miÇayı bende deniyim bakayım. Clife bugün geldi başlıyorum ona da
Benim de önümüzdeki ay doğum günüm kuzu seninki kaçıHepimiz alalım kuzumm
Önümüzdeki ay doğum günüm. Eşimin doğum gününde olmadı inşallaj benim doğum günümde olur yahu artık bu çocuk
Yeter ki kal inşallah kal canım benimHamile kalırsam çok dua ederim
Başla kuzu testesteron hormonu düşerse hepimizin pko sıkıntısı azalır. Nane östrojen içiriyomuş bi araştırın sizdeÇayı bende deniyim bakayım. Clife bugün geldi başlıyorum ona da
Kavanoz aldım canım benClife hangisini aldın kuzum kaşık halinde olan mı diğeri mi
19 mayıs benim canım seninkiBenim de önümüzdeki ay doğum günüm kuzu seninki kaçı
Yumurtlama üzerinden ne kadar gecti canım. Belki daha erkendir
Bi bakayım canım bendeYeter ki kal inşallah kal canım benim
Başla kuzu testesteron hormonu düşerse hepimizin pko sıkıntısı azalır. Nane östrojen içiriyomuş bi araştırın sizde
Aynı işte canım napıyım uğraşıyorumBi bakayım canım bende
Sen nabıypsun nasılsın konuşamıyoruz bayadır
Büyüyodur canımAynı işte canım napıyım uğraşıyorumdün çok karnım ve belim ağrıdı yumurtlama sandım ama akıntı yok gibi büyüyo heralde yumurtalar Sen nasılsınn
Ohh hadi hayırlı olsun canımmBüyüyodur canımbende aynı valla bişey yok 4. Günüm bugün. Aldığım herşey geldi. Macuna ben başlıcam arı sütü bak polenide eşime başlatıcam. Testleride 10. Gün yapmaya başlarım artık
Ay şimdi içirdim arı sütü karışımınıda tadı çok kötüymüş ya zorla içti. Ben hep güzeldir diye düşünmüştümOhh hadi hayırlı olsun canımmBen de incir alıcam eşime bulursam pazarda güzellerinden
Zeytinyağlı incir kürü var zeytin yağında bekliyo kuzum incir bikaç gün iki tarafa da iyi geliyormuşAy şimdi içirdim arı sütü karışımınıda tadı çok kötüymüş ya zorla içti. Ben hep güzeldir diye düşünmüştüm
İncir erkekleredemi yarıyormuş canım
15 mayıs benimkide canım 21 gün geçti canım devlet hastanesinden alabilirsem randevu alıp bi gidecem bakalım gece arayınca veriyorlar misKavanoz aldım canım ben
19 mayıs benim canım seninki
Bir kaç saat sonra çizgi cıktı ama muhtemelen kuruma çizgisiKavanoz aldım canım ben
19 mayıs benim canım seninki
Ovulasyon testini nerden aldın kuzucum?Büyüyodur canımbende aynı valla bişey yok 4. Günüm bugün. Aldığım herşey geldi. Macuna ben başlıcam arı sütü bak polenide eşime başlatıcam. Testleride 10. Gün yapmaya başlarım
Bende sipariş vericem minval kurabiyeler diye bi sayfa var ınstagramda ordan mı versem bilemedim ?Ovulasyon testini nerden aldın kuzucum?
Hee anladım canımm onu bilmiyordum ben kendime yapmayı düşündüm inciride ikiside ağır gelmesin diye şeyrmedim. Ama bir kaşık aldım macundan bu akşam 2 3 oldu kasığımda bi hareketlilik başladı hadi inşallah bakalımZeytinyağlı incir kürü var zeytin yağında bekliyo kuzum incir bikaç gün iki tarafa da iyi geliyormuş
Yakınmışız kuzuu15 mayıs benimkide canım 21 gün geçti canım devlet hastanesinden alabilirsem randevu alıp bi gidecem bakalım gece arayınca veriyorlar mis
10 dk içi diyorlar canım genelde ama bazen 10 dkda çok silik oluyor sonra daha belirginleşiyor öyle bişey olabilirmi acabaBir kaç saat sonra çizgi cıktı ama muhtemelen kuruma çizgisi
Ovulasyon testini nerden aldın kuzucum?
Canım ovulasyon takipli sayfadan aldım. Minnak kurabiyelerede sordum ikiside aynı fiyatı yazmıştı ama ovulasyon takipli sayfa daha detaylı cevap verdi. Kargo içerisinde yazmış dediği fiyata. Minnak kurabiyeler testler şu fiyat diye yazmış. Bende tekrar sorma gereği duymadım ona direk diğerinden aldımBende sipariş vericem minval kurabiyeler diye bi sayfa var ınstagramda ordan mı versem bilemedim ?
Tamam kuzum bende sipariş vericem bakalım takip yapmasıda önemli dediğin sayfaya bakayım bi deHee anladım canımm onu bilmiyordum ben kendime yapmayı düşündüm inciride ikiside ağır gelmesin diye şeyrmedim. Ama bir kaşık aldım macundan bu akşam 2 3 oldu kasığımda bi hareketlilik başladı hadi inşallah bakalım
Yakınmışız kuzuumhrs den de bi bakabilirsin yavrum mhrs de birde randevu açılınca haber ver seçeneği var ben geçenlerde annem için yaptım hemen mesaj geldi aldım
10 dk içi diyorlar canım genelde ama bazen 10 dkda çok silik oluyor sonra daha belirginleşiyor öyle bişey olabilirmi acaba
Canım ovulasyon takipli sayfadan aldım. Minnak kurabiyelerede sordum ikiside aynı fiyatı yazmıştı ama ovulasyon takipli sayfa daha detaylı cevap verdi. Kargo içerisinde yazmış dediği fiyata. Minnak kurabiyeler testler şu fiyat diye yazmış. Bende tekrar sorma gereği duymadım ona direk diğerinden aldım