Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım elindeki test çoksa başla c life kullandığın için yumurtaların buyuyordur o yüzden ağrıların vardırKızlar benim acayip kasık ağrılarım var ya. Testlere başlamadım başlasammı acaba
30 adet aldım canım. Başlıyım o zaman ben evetTatlım elindeki test çoksa başla c life kullandığın için yumurtaların buyuyordur o yüzden ağrıların vardır
Başla canım hayırlısıyla inşallah bu ay atilani kaparsın müjdeni alırız şafi isminin hurmetine ya şafi şifa olsun inşallah kullandıkların balim30 adet aldım canım. Başlıyım o zaman ben evet
Böyle başladım bakalım kuzum. Amin canım benim inşallahhh hepimiz bu mübarek ayda güzel haberimizi alalım rabbim hepimizi sevindirsin inşallahhBaşla canım hayırlısıyla inşallah bu ay atilani kaparsın müjdeni alırız şafi isminin hurmetine ya şafi şifa olsun inşallah kullandıkların balim
Amin canım inşallahBöyle başladım bakalım kuzum. Amin canım benim inşallahhh hepimiz bu mübarek ayda güzel haberimizi alalım rabbim hepimizi sevindirsin inşallahh
Bende hala hiç bisey yok yaa artık kafayı yiycemAmin canım inşallah
Canlm bir kere dha kan versen artık yoksa başlasanmı tarlusalaBende hala hiç bisey yok yaa artık kafayı yiycem
Canım hastahaneden randevu almaya çalışıyorum mhrs den olusturdum bakalım dönerlerse ona bekliyorum bu hafta ici aramazlarsa sağlık ocağına tekrar gidip vercem olmazsaCanlm bir kere dha kan versen artık yoksa başlasanmı tarlusala
Öyle yap canım aynen bana kısa sürece dönüş yapmışlardı. Hangi şehirdr yaşıyordun canım kalabalık bir şehirmiCanım hastahaneden randevu almaya çalışıyorum mhrs den olusturdum bakalım dönerlerse ona bekliyorum bu hafta ici aramazlarsa sağlık ocağına tekrar gidip vercem olmazsa
Antalya alanya canım bakalım inşallah dönerlerÖyle yap canım aynen bana kısa sürece dönüş yapmışlardı. Hangi şehirdr yaşıyordun canım kalabalık bir şehirmi
Çok kalabalık sayılmaz ama turizim dönemi başladığı için biraz kalabalıkÖyle yap canım aynen bana kısa sürece dönüş yapmışlardı. Hangi şehirdr yaşıyordun canım kalabalık bir şehirmi
Antalya alanya canım bakalım inşallah dönerler
Evet canım sizin oralar yoğunlaşmıştır bile bize daha doğru dürüst yaz gelemedi birgün soğuk birgün sıcakÇok kalabalık sayılmaz ama turizim dönemi başladığı için biraz kalabalık
Evet aynen canım bakalım inşallah dönerler dönmezlerse kendi doktoruma gircem artıkEvet canım sizin oralar yoğunlaşmıştır bile bize daha doğru dürüst yaz gelemedi birgün soğuk birgün sıcak
Dönerler canım bana 2 3 gün içinde mesaj gelmişti
Dönerler canım merak etme bir iki güneEvet aynen canım bakalım inşallah dönerler dönmezlerse kendi doktoruma gircem artık
Herkez elin ayağın çekti bi senle ben kaldıkHerkeşler nerde yahuuu ne durumlardasınız kızlarrr
Aynen öyle canım valla hepsi hamile kalıp gelcek biz burda beklicez hep galibaHerkez elin ayağın çekti bi senle ben kaldık
Herkeşler nerde yahuuu ne durumlardasınız kızlarrr
Ahahah burdayım kızlar :)) baya bakamadım. Ramazan temizliği ay sonu iş yoğunluğu vsHerkez elin ayağın çekti bi senle ben kaldık
Iyilik tatlım herkes oldu ben hala regli bekliyom Hangi diyeti yapıyon canım verebildin mi kilo Boş ver takip etme kendini belki mucizen habersizce gelirAhahah burdayım kızlar :)) baya bakamadım. Ramazan temizliği ay sonu iş yoğunluğu vs
Ben uzun bi süre artık düşünmüyorum spora diyete verdim kendimi baya sıkı yapıyorum . İğneler ilaçlar cok kilo yaptı 7 kilo aldım resmen . Yazın düğünümüz de var zayıflamam lazım :) sizler de ne var yok .
kendimi takip etmiyorum bayadır .