Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim acayip kasık ağrılarım var ya. Testlere başlamadım başlasammı acaba

Başla canım hayırlısıyla inşallah bu ay atilani kaparsın müjdeni alırız şafi isminin hurmetine ya şafi şifa olsun inşallah kullandıkların balim
Böyle başladım bakalım kuzum. Amin canım benim inşallahhh hepimiz bu mübarek ayda güzel haberimizi alalım rabbim hepimizi sevindirsin inşallahh🥰🥰🥰

Eklentiler

• F3C6454C-C21A-4A0D-A578-B2A0ED11A6A2.jpeg
    F3C6454C-C21A-4A0D-A578-B2A0ED11A6A2.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 19
Canlm bir kere dha kan versen artık yoksa başlasanmı tarlusala ☹️
Canım hastahaneden randevu almaya çalışıyorum mhrs den olusturdum bakalım dönerlerse ona bekliyorum bu hafta ici aramazlarsa sağlık ocağına tekrar gidip vercem olmazsa

Canım hastahaneden randevu almaya çalışıyorum mhrs den olusturdum bakalım dönerlerse ona bekliyorum bu hafta ici aramazlarsa sağlık ocağına tekrar gidip vercem olmazsa
Öyle yap canım aynen bana kısa sürece dönüş yapmışlardı. Hangi şehirdr yaşıyordun canım kalabalık bir şehirmi

Antalya alanya canım bakalım inşallah dönerler

Çok kalabalık sayılmaz ama turizim dönemi başladığı için biraz kalabalık
Evet canım sizin oralar yoğunlaşmıştır bile bize daha doğru dürüst yaz gelemedi birgün soğuk birgün sıcak☺️
Dönerler canım bana 2 3 gün içinde mesaj gelmişti

Evet canım sizin oralar yoğunlaşmıştır bile bize daha doğru dürüst yaz gelemedi birgün soğuk birgün sıcak☺️
Dönerler canım bana 2 3 gün içinde mesaj gelmişti
Evet aynen canım bakalım inşallah dönerler dönmezlerse kendi doktoruma gircem artık

Herkeşler nerde yahuuuo_O ne durumlardasınız kızlarrr

Herkez elin ayağın çekti bi senle ben kaldık 😂
Ahahah burdayım kızlar :)) baya bakamadım. Ramazan temizliği ay sonu iş yoğunluğu vs
Ben uzun bi süre artık düşünmüyorum spora diyete verdim kendimi baya sıkı yapıyorum . İğneler ilaçlar cok kilo yaptı 7 kilo aldım resmen . Yazın düğünümüz de var zayıflamam lazım :) sizler de ne var yok .
kendimi takip etmiyorum bayadır .

Ahahah burdayım kızlar :)) baya bakamadım. Ramazan temizliği ay sonu iş yoğunluğu vs
Ben uzun bi süre artık düşünmüyorum spora diyete verdim kendimi baya sıkı yapıyorum . İğneler ilaçlar cok kilo yaptı 7 kilo aldım resmen . Yazın düğünümüz de var zayıflamam lazım :) sizler de ne var yok .
kendimi takip etmiyorum bayadır .
Iyilik tatlım herkes oldu ben hala regli bekliyom Hangi diyeti yapıyon canım verebildin mi kilo Boş ver takip etme kendini belki mucizen habersizce gelir :halay:

X