Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee anladım canımm onu bilmiyordum ben kendime yapmayı düşündüm inciride ikiside ağır gelmesin diye şeyrmedim. Ama bir kaşık aldım macundan bu akşam 2 3 oldu kasığımda bi hareketlilik başladı hadi inşallah bakalım🤗

Yakınmışız kuzuu🥰 mhrs den de bi bakabilirsin yavrum mhrs de birde randevu açılınca haber ver seçeneği var ben geçenlerde annem için yaptım hemen mesaj geldi aldım 🥰

10 dk içi diyorlar canım genelde ama bazen 10 dkda çok silik oluyor sonra daha belirginleşiyor öyle bişey olabilirmi acaba

Canım ovulasyon takipli sayfadan aldım. Minnak kurabiyelerede sordum ikiside aynı fiyatı yazmıştı ama ovulasyon takipli sayfa daha detaylı cevap verdi. Kargo içerisinde yazmış dediği fiyata. Minnak kurabiyeler testler şu fiyat diye yazmış. Bende tekrar sorma gereği duymadım ona direk diğerinden aldım
Bakalım bi denicem canım
Valla bilmiyorum ki zaten sonradan çıkan çizgide çok silik artık hastaneye gidince bi kan tahlili veririm canım

Bakalım bi denicem canım
Valla bilmiyorum ki zaten sonradan çıkan çizgide çok silik artık hastaneye gidince bi kan tahlili veririm canım
İnşallah vardır canım 🙏🏼🥰
Allahım vakalarda çok arttı ama gitmek zorunda kalıyoruz ya hastanelere 😞😞
Sağol balım yazdım bakalım 😊
Tamam canım inşallah işine yarar 🥰

Merhaba kızlar geçen ay saatini şaşmadığım ovulasyon testlerini bu ay umursamiyorum bile yaa sürekli unutuyorum.. Clife kullanıyorum onuda pek düzenli kullanıyorum diyemem sanki gebeliğe bu ay hazır değilmişim gibi baya bitkinim 😄
Ama çocukluları görünce hemen duygulanıyorum valla değişik bi psikoloji içindeyim😭

Merhaba kızlar geçen ay saatini şaşmadığım ovulasyon testlerini bu ay umursamiyorum bile yaa sürekli unutuyorum.. Clife kullanıyorum onuda pek düzenli kullanıyorum diyemem sanki gebeliğe bu ay hazır değilmişim gibi baya bitkinim 😄
Ama çocukluları görünce hemen duygulanıyorum valla değişik bi psikoloji içindeyim😭
Bazen insan yılıyor canım. Hiçbişey yapası gelmiyor. Çoğunlukllada böyle zamanlarda mucize gercekleşiyor😍 belki seninde öyle olur 🥰

Cookiie Cookiie canısı clife hangi kargo ile gelmişti ? Bir de kaç günde eline ulaştı? Kargoya verilince bilgilendirme smsi gönderildi mi?çok soru sordum kusura bakma sipariş verdim ödemeyi yaptım acil şehir dışına çıkmam gerekti en azından kargo ile iletişime geçeyim 😊

Hayrolsun canım insallah

Cookiie Cookiie canısı clife hangi kargo ile gelmişti ? Bir de kaç günde eline ulaştı? Kargoya verilince bilgilendirme smsi gönderildi mi?çok soru sordum kusura bakma sipariş verdim ödemeyi yaptım acil şehir dışına çıkmam gerekti en azından kargo ile iletişime geçeyim 😊
Pazartesi akşam sipariş verdim canım salı yurtiçi kargoya verilmişti cumada geldi☺️ Komşun veya bi yakının varsa ona bıraktır istersen ☺️

Pazartesi akşam sipariş verdim canım salı yurtiçi kargoya verilmişti cumada geldi☺️ Komşun veya bi yakının varsa ona bıraktır istersen ☺️
Ay cuma demişim çarşamba geldi😂

X