Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. Günüm 1. Günğmden daha ağrılı ve yoğun geçiyor resmen ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Evdede her iş beni bekliyo 2 iş 1 oturmayla temizlik yapmaya çalışıyorum yaa

2. Günüm 1. Günğmden daha ağrılı ve yoğun geçiyor resmen ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Evdede her iş beni bekliyo 2 iş 1 oturmayla temizlik yapmaya çalışıyorum yaa
Benimde genelde öyle ya ağrı oluyor c life kullandigimda olmadı sonra oldu anlamadım şaşırmıştım hatta

Benimde genelde öyle ya ağrı oluyor c life kullandigimda olmadı sonra oldu anlamadım şaşırmıştım hatta
Hormonlardan heralde canım. 1 kutu yetiyormu canım 1 aylık 2 mi alsan. Yoksa duruma göre sonramı sipariş versen 2.yi

Merhaba, histereskopi oldunuz mu?

Canım benim yaa kıyamam sana çok yorma kendini

Bence bı kullan on göre ver 25 günlük ve içinde kaşık halinde
Tamam canım öyle yapayım bakarım daha yumurtlama yok 1 2 gün önceden sipariş veririm
çok pahalı bir takviye, bence başka takviyeler daha iyi gibi..
Evet onun yerine inositol alıp folik asitle birlikte kullanabilirsin daha uyguna gelir. Şuan fiyatınu tam bilmiyorum ama inositolü ben venaturadan 70 tlye almıştım şişesini sev9
Canım benim yaa kıyamam sana çok yorma kendini
Rutin süpür sil yapıyorum canım. Ama bir kaç haftadır rahatsızdım ya hiç bişey yapamamıştım artık çok gözüne batmaya başladı. Az kaldı bitsinde keyif yapıcam sonra

Güzel hanımlar, yeni konu açtım ilginizi çeker mi bilmem :)))

Sev canım ben kullanıyorum inofolic combi mavi kutulu doktorum Bi tek bunu önerdi eczacıma sordum acaba başka alsam mı diye devletin yazdığı falan o da bunu tavsiye etti bilmiyorum demekki iyi istersen kullanmaya devam et
Demek ki iyi bi takviye canım şifa olsun bebişe
Bi bakayım canım inositol kullanıcam kararlıyım önümüzdeki ay
çok pahalı bir takviye, bence başka takviyeler daha iyi gibi..
Evet malesef pahalı ya internetten araştırıcam ayrı ayrı da kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…