Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG20210405094301.jpg
    IMG20210405094301.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 21
2. Günüm 1. Günğmden daha ağrılı ve yoğun geçiyor resmen ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Evdede her iş beni bekliyo 2 iş 1 oturmayla temizlik yapmaya çalışıyorum yaa :cry:

2. Günüm 1. Günğmden daha ağrılı ve yoğun geçiyor resmen ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Evdede her iş beni bekliyo 2 iş 1 oturmayla temizlik yapmaya çalışıyorum yaa :cry:
Benimde genelde öyle ya ağrı oluyor c life kullandigimda olmadı sonra oldu anlamadım şaşırmıştım hatta

Benimde genelde öyle ya ağrı oluyor c life kullandigimda olmadı sonra oldu anlamadım şaşırmıştım hatta
Hormonlardan heralde canım. 1 kutu yetiyormu canım 1 aylık 2 mi alsan. Yoksa duruma göre sonramı sipariş versen 2.yi

Bu topic hepimize hayırlı gelir inşallah:) Sanırım topiğin en yaşlı üyesi benim, 40 yaşındayım, eşim de 40. Polikistik overliyim. Yaklaşık 2 seneye yakın çocuk istiyoruz. 1 Kimyasalım var, geçtiğimiz Mayıs sonunda olmuştu. Bu ay ilk defa Femara ile ovülasyon takibine başladım. 2 doktorla yaptım. Şu anda adetin 15. günü, bugün tekrar doktora gittim, solda 3 yumurta büyümüş, en büyüğü 21, bir küçüğü 19, diğeri de daha küçüktü onu hatırlayamadım, sağda da daha ufak 2-3 tane gördü. Çatlatma iğnesi olmadım, kendisi çatlayacakmış. gün aşırı ilişki dedi, rahim duvarı 9.5 olmuş, iyi kalınlaşmış dedi.. Bana çok büyük umut oldu.. Bu arada bu ay ilk gittiğim doktor, sende t rahim var, sağda yapışıklık var, gelecek ay histereskopi yapalım dedi, ben buna kafayı takıp çok üzüldüm, sonra ofisten arkadaşımın tüp bebek doktoruna gittim bugün, t rahim değil, yapışıklık da çok önemli değil dedi. yalnız çok ufak bir polip gördüğünü söyledi, bu gebe kalmaya engel olabilir, spiral etkisi yaratabilir dedi. Sana tüp bebek yapalım diyemem dedi, aşılama olabilir dedi, ama aşılamadan önce polipi almak istediğini söyledi. Bu ay da umut var, tutabilir dedi. Nasıl heyecanlıyım anlatamam, inşallah söylediği gibi olur ve güzel haberler veririm burdan:KK24:

Kullandığınız ilaç - Femara
Kullandığınız kür? Bu ay hemen hemen her gün 1 kase yoğurda 1 çorba kaşığı keten tohumu katıp yedim.
Varsa sağlık sorununuz? PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 Yıl
Regli tarihiniz? 4 şubat
Merhaba, histereskopi oldunuz mu?

Canım benim yaa kıyamam sana çok yorma kendini

Bence bı kullan on göre ver 25 günlük ve içinde kaşık halinde
Tamam canım öyle yapayım bakarım daha yumurtlama yok 1 2 gün önceden sipariş veririm
çok pahalı bir takviye, bence başka takviyeler daha iyi gibi..
Evet onun yerine inositol alıp folik asitle birlikte kullanabilirsin daha uyguna gelir. Şuan fiyatınu tam bilmiyorum ama inositolü ben venaturadan 70 tlye almıştım şişesini sev9 sev9
Canım benim yaa kıyamam sana çok yorma kendini
Rutin süpür sil yapıyorum canım. Ama bir kaç haftadır rahatsızdım ya hiç bişey yapamamıştım artık çok gözüne batmaya başladı. Az kaldı bitsinde keyif yapıcam sonra 🤗

Güzel hanımlar, yeni konu açtım ilginizi çeker mi bilmem :)))

Sev canım ben kullanıyorum inofolic combi mavi kutulu doktorum Bi tek bunu önerdi eczacıma sordum acaba başka alsam mı diye devletin yazdığı falan o da bunu tavsiye etti bilmiyorum demekki iyi istersen kullanmaya devam et
Demek ki iyi bi takviye canım şifa olsun bebişe 😍
Tamam canım öyle yapayım bakarım daha yumurtlama yok 1 2 gün önceden sipariş veririm

Evet onun yerine inositol alıp folik asitle birlikte kullanabilirsin daha uyguna gelir. Şuan fiyatınu tam bilmiyorum ama inositolü ben venaturadan 70 tlye almıştım şişesini sev9 sev9

Rutin süpür sil yapıyorum canım. Ama bir kaç haftadır rahatsızdım ya hiç bişey yapamamıştım artık çok gözüne batmaya başladı. Az kaldı bitsinde keyif yapıcam sonra 🤗
Bi bakayım canım inositol kullanıcam kararlıyım önümüzdeki ay 😂
çok pahalı bir takviye, bence başka takviyeler daha iyi gibi..
Evet malesef pahalı ya 🙄 internetten araştırıcam ayrı ayrı da kullanabilirim

X