Hic sorma hamile kalsan ayri bi stres kalmasan ayrı bi stresBende iyiyim canım bekliyorum ömrümü çürüttü beklemek
Günaydın canımm
Yumurtlama haftan ay sonuna gelse kız keşke bu iş yoğunluğuyla hiç anlamadan bi bakmışın oluvermiş
Ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır gittikce bence yarın yine yap var gibi
Olsun kuzum sağlık olsun. yeni ay yeni umutlarRegl oldum bende
Aynen öyle kalıncada aman sağ sağlim doğsun stresi olcak. Hepsi bizim için valla ne diyelim hayırlısı olsun herşeyinHic sorma hamile kalsan ayri bi stres kalmasan ayrı bi stres
Aynen canım, haklısın.. ama dediğim gibi beklemek istemiyoruz.. 35 yaş sınır bir yaş sonuçta ve olursa ilk gebelik olacak. Biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz takdir Allah'ın...Amin canım inşallah.Benim arkadaşım tek tüpü kapalıyken hamile kaldı rabbim ol deyince oluyor
Öyle tabi umarım yeni ay yeni güzellikler getirirOlsun kuzum sağlık olsun. yeni ay yeni umutlar
Yaş konusunda haklısınız beklemek de istemiyorsanız tüp bebek daha mantıklıAynen canım, haklısın.. ama dediğim gibi beklemek istemiyoruz.. 35 yaş sınır bir yaş sonuçta ve olursa ilk gebelik olacak. Biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz takdir Allah'ın...
Aynen valla. 7 haftalik oldu teyzesiAynen öyle kalıncada aman sağ sağlim doğsun stresi olcak. Hepsi bizim için valla ne diyelim hayırlısı olsun herşeyin
Kaç haftalık oldu senin
Ay çok şükür canımm gittinmi bidaha kontrole kalbini duydunmuAynen valla. 7 haftalik oldu teyzesişükür allahima
Burdayım canım geldim
Allah kabul etsin canım inşallah olsun olucak elbetBurdayım canım geldimadağım vardı hamile kalırsam üç aylarda lokma döktürücem gelen geçene dağıtmak için demiştim olmadı dileğim ama lokmayı döktürdük dün şükür onunla uğraşıyodum Cookiie
Amin bitanem teşekkür ederimAllah kabul etsin canım inşallah olsun olucak elbetnasılsın nasıl gidiyor
Yoksa artık olursun inşallah canım yaMaşallah maşallah kolay gelsin canımm
Hala yok canım maleseff. Isı hala yüksek. Memintolar hala acıyo. Bugün olcak gibi ağrılarım var ama bakalım sanki iyice yaklaştı gibi
İnşallah canım belirtiler o yönde artık bu haftada beklicem bakalım olmazsa evde var tarlusal başlıcamYoksa artık olursun inşallah canım ya
Allah kabul etsin inşallah canım benimBurdayım canım geldimadağım vardı hamile kalırsam üç aylarda lokma döktürücem gelen geçene dağıtmak için demiştim olmadı dileğim ama lokmayı döktürdük dün şükür onunla uğraşıyodum Cookiie
Tamam bebeğim inşallah gerek kalmazİnşallah canım belirtiler o yönde artık bu haftada beklicem bakalım olmazsa evde var tarlusal başlıcam
Aminn saol kuzum benimAllah kabul etsin inşallah canım benim
İnşallah kuzucummTamam bebeğim inşallah gerek kalmaz
Aminn saol kuzum benim
Tünaydın canım, nasılsın?Günaydınnn