Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah çok teşekkür ederim tekrarlycm yarın
Bel ağrın tek taraflı bir ağrı mı canım ?

Bende geçen ay 4 martta regl oldum adet döngüm 28 gün 2 sinde olmam gerekti normalde adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu dün ve ondan önceki gün hatta akıntımda oldu her seferinde tuvalete gittim oldum diye ama akıntı geldi dün akşamdan beride belimin sağ tarafında bir ağrı var eşime test yapayım dedim adam her seferinde olumsuz görmekten biraz bekle dedi yapmadım .Gerçi bu ay hiç ümidim yok iğneden sonra tek bir sefer değerlendirebildik acil şehir dışına çıkmam gerekti.sen bel ağrısı deyince acaba mı dedim bende

Bende yaşadıklarının çoğunu yaşıyorum. Canım olabilir tek seferde çook hamile kalan

Bende yaşadıklarının çoğunu yaşıyorum. Canım olabilir tek seferde çook hamile kalan
Belki mevsimsel bir durumdur bilemiyorum biraza daha bekliycem bakalım.Keşke olmuş olsa kuzum ama pek ümitli değilim Senin testinde silik bir çizgi var umarım gittikçe koyulaşır güzel haberlerini alırız

Belki mevsimsel bir durumdur bilemiyorum biraza daha bekliycem bakalım.Keşke olmuş olsa kuzum ama pek ümitli değilim Senin testinde silik bir çizgi var umarım gittikçe koyulaşır güzel haberlerini alırız
Umarım canım inşallah koyulaşır birbirimize bolca dua edelim inşallah

Dün leke gelmişti regl başladı canm bu 3.igneydi ama yine olmadı kısmet..
vardır bi hayır kuzum sıkma canını ben 2 senedir istiyorum daha yok vakti zamanı var dememi.benimde umudum yok regl olmadım daha ama prolaktinim yükseliyor yanı yükseldi ya da kist oluştu o yüzden olamadım daha biraz daha bekliycem bakalım .Covid olmuştun o nasıl çok ağrın sızın var mı?

Nasıl tüketelim. Her türlüsünü denedim. Krep ekmek kek ama zorla yedim hep tost gibi yapıp yiyordum işte biraz en kolay.
Ayy kuzumm şimdi gördüm senin yazdığını.. kusura bakma geç dönüşüm için. Smothie yapabilirsin, Granola yapabilirsin. 3 kaşık yulaf kepeği yarım kase sütte 10dk bekletip içine meyve doğrayıp yoğurtla tüketebilirsin. Yulaf lapası hazırlayıp içine çikolata meyve tarcın vs ekleyebilirsin...

Dün kötüydm bugün iyiym halsizlik insanı fena yapıyor ya. İnşallah olmazsın hemen kötü düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsin

Dün leke gelmişti regl başladı canm bu 3.igneydi ama yine olmadı kısmet..
Benim de 3. iğnemdi olmadı malesef... Tüp açıklık konrolü de yaptırmıştım bu ay tek tüpüm tıkalı cıktı.. internetten biraz araştırdım, diğer tüpü açtırma için mi uğraşalım yoksa direkt tüp bebek mi yaptıralım.. Çoğu dr yumurta rezervi düşükse tüp yaptırın diyor.. Doktorla randevumuz var 7sinde bakalım ne diyecek.. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın

Amin canım isteyen herkese versin Rabbim Hayırlısı ile zamanı var demek ki sabırlı olmamız lazım

Amin canım inşallah.Benim arkadaşım tek tüpü kapalıyken hamile kaldı rabbim ol deyince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…