Benimde koşu bandim ve bisikletim varBen eliptik aldım dışarıya çıkamadığım için.evde her gün yapıyorum şimdilik
Ama dışarı daha güzelBenimde koşu bandim ve bisikletim var
Hiim anladim canim adet oldunmu pekiTatlım bizim sağlık ocağında negatif çıkınca böyle yazıyorlarmış üstelik kendi doktoruma baktırdim sonuca
Yok canım olmadım daha bekliyorum bakalım olurum herhalde 1 2 güneHiim anladim canim adet oldunmu peki
Çok ses cıkArıyormu canım eliptikBen eliptik aldım dışarıya çıkamadığım için.evde her gün yapıyorum şimdilik
Iyilik tatlım devamke sen nasılsın aynen
Bende aynı senin gibi. Canım dizi izlemek istiyor, kitap okumak istiyor ama teli elimden bırakıp briinide yapamıyorum yine
Amin inşallah canımBende aynı senin gibi. Canım dizi izlemek istiyor, kitap okumak istiyor ama teli elimden bırakıp briinide yapamıyorum yine
Defneninannisi bir süre ara verdi buraya canım. Ama sev9 ve Drdr17 nerelerdeler. Gerci onlarda demişlerdi bir süre ara vericez diye sanki. Dinlenip gelsinler bakalım çifter çifter inşallah
Kuzular iyi hafta sonları.Bende aynı senin gibi. Canım dizi izlemek istiyor, kitap okumak istiyor ama teli elimden bırakıp briinide yapamıyorum yine
Defneninannisi bir süre ara verdi buraya canım. Ama sev9 ve Drdr17 nerelerdeler. Gerci onlarda demişlerdi bir süre ara vericez diye sanki. Dinlenip gelsinler bakalım çifter çifter inşallah
Bende iyiyim canım bekliyorum ömrümü çürüttü beklemekIyiz canim cok sukur herşey yolunda sen nasılsın
Günaydın canımmGünaydınnn kızlar
Yumurtlama haftan ay sonuna gelse kız keşke bu iş yoğunluğuyla hiç anlamadan bi bakmışın oluvermişKuzular iyi hafta sonları.
vallahi kardeşimin bohça işleri vardı onlara koştur. Bide ay sonu ben genelde her yerden kayboluyorum malum iş muhasebe nefer alcak vakıt kalmıyor:) e bizden herkez negatifi aldı. Yumurtlama zamanını bekliyor zaten:)
Birde küre başlamıştım ama devam edemedim bidahaki ay etmeyi düşünüyorum . Tarçın rahatsız etti sanırım beni. Çok ağır bahartlara gelemıyorum sanırım. Devam yanı :)
Ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır gittikce bence yarın yine yap var gibiKızlar merhaba,
İğnenin 6-8-9-10 günlerinde test yapıp 9.günden sonra negatifi gördüm. Dün 12.günümdü test yaptımm 15dk sonra çooook silik hayali bi çizgi gördüm. Bugün yine aynı şekilde ama hemen 10saniyede çıkan hayali çizgi gördüm. Geç mi döllendi acaba? Bide bel ağrılarım var 3 gündür. 11. gün Kasıklarımda hatta rahmimde ve sağlı sollu batmalar yaşadım. Ama yorulunca ayakta durunca olan ağrılar. 10dk da bi girip 5sn süren şiddetli sancılar. Bende korktum kist falan oluştu diye doktoruma sordum dün sabah(12.günümde) muayane için geleyim mi kist mi oluştu hocam diye o da hayır bekleyelim bol bol dinlenelim. Pazartesi günü 15.gün kan verelim dedi. Dün de batmalar yaşadım ama 11.gün gibi sık sık değil ama hep dinlendim dün. Testimde çoook silik çıktı resmini çeksem çıkmayacak çizgiyardımcı olur musunuz? Benim gibi yaşayan oldu mu?
Canım inşallah çok teşekkür ederim tekrarlycm yarınBende iyiyim canım bekliyorum ömrümü çürüttü beklemek
Günaydın canımm
Yumurtlama haftan ay sonuna gelse kız keşke bu iş yoğunluğuyla hiç anlamadan bi bakmışın oluvermiş
Ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır gittikce bence yarın yine yap var gibi
Kolay gelsin bebeğimKuzular iyi hafta sonları.
vallahi kardeşimin bohça işleri vardı onlara koştur. Bide ay sonu ben genelde her yerden kayboluyorum malum iş muhasebe nefer alcak vakıt kalmıyor:) e bizden herkez negatifi aldı. Yumurtlama zamanını bekliyor zaten:)
Birde küre başlamıştım ama devam edemedim bidahaki ay etmeyi düşünüyorum . Tarçın rahatsız etti sanırım beni. Çok ağır bahartlara gelemıyorum sanırım. Devam yanı :)
Çizgi gözüküyo canım inşallah vardırKızlar merhaba,
İğnenin 6-8-9-10 günlerinde test yapıp 9.günden sonra negatifi gördüm. Dün 12.günümdü test yaptımm 15dk sonra çooook silik hayali bi çizgi gördüm. Bugün yine aynı şekilde ama hemen 10saniyede çıkan hayali çizgi gördüm. Geç mi döllendi acaba? Bide bel ağrılarım var 3 gündür. 11. gün Kasıklarımda hatta rahmimde ve sağlı sollu batmalar yaşadım. Ama yorulunca ayakta durunca olan ağrılar. 10dk da bi girip 5sn süren şiddetli sancılar. Bende korktum kist falan oluştu diye doktoruma sordum dün sabah(12.günümde) muayane için geleyim mi kist mi oluştu hocam diye o da hayır bekleyelim bol bol dinlenelim. Pazartesi günü 15.gün kan verelim dedi. Dün de batmalar yaşadım ama 11.gün gibi sık sık değil ama hep dinlendim dün. Testimde çoook silik çıktı resmini çeksem çıkmayacak çizgiyardımcı olur musunuz? Benim gibi yaşayan oldu mu?
Günaydın canımGünaydın kızlarr
İnşallah canımÇizgi gözüküyo canım inşallah vardır