Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım

Iyilik tatlım devamke sen nasılsın aynen sev9 Drdr17 Defneninannisi nerdesiniz yahu

Kuzular iyi hafta sonları.
vallahi kardeşimin bohça işleri vardı onlara koştur. Bide ay sonu ben genelde her yerden kayboluyorum malum iş muhasebe nefer alcak vakıt kalmıyor:) e bizden herkez negatifi aldı. Yumurtlama zamanını bekliyor zaten:)
Birde küre başlamıştım ama devam edemedim bidahaki ay etmeyi düşünüyorum . Tarçın rahatsız etti sanırım beni. Çok ağır bahartlara gelemıyorum sanırım. Devam yanı :)

Kızlar merhaba,
İğnenin 6-8-9-10 günlerinde test yapıp 9.günden sonra negatifi gördüm. Dün 12.günümdü test yaptımm 15dk sonra çooook silik hayali bi çizgi gördüm. Bugün yine aynı şekilde ama hemen 10saniyede çıkan hayali çizgi gördüm. Geç mi döllendi acaba? Bide bel ağrılarım var 3 gündür. 11. gün Kasıklarımda hatta rahmimde ve sağlı sollu batmalar yaşadım. Ama yorulunca ayakta durunca olan ağrılar. 10dk da bi girip 5sn süren şiddetli sancılar. Bende korktum kist falan oluştu diye doktoruma sordum dün sabah(12.günümde) muayane için geleyim mi kist mi oluştu hocam diye o da hayır bekleyelim bol bol dinlenelim. Pazartesi günü 15.gün kan verelim dedi. Dün de batmalar yaşadım ama 11.gün gibi sık sık değil ama hep dinlendim dün. Testimde çoook silik çıktı resmini çeksem çıkmayacak çizgi yardımcı olur musunuz? Benim gibi yaşayan oldu mu?

Eklentiler

• 25C41323-0CB1-4EBE-BCBB-713DC207A115.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 21
Iyiz canim cok sukur herşey yolunda sen nasılsın
Bende iyiyim canım bekliyorum ömrümü çürüttü beklemek
Günaydınnn kızlar
Günaydın canımm
Yumurtlama haftan ay sonuna gelse kız keşke bu iş yoğunluğuyla hiç anlamadan bi bakmışın oluvermiş
Ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır gittikce bence yarın yine yap var gibi

Canım inşallah çok teşekkür ederim tekrarlycm yarın

Kolay gelsin bebeğim

Çizgi gözüküyo canım inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…