- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Inşallah canımİnşallah canım Yarın tekrarlayp yazacağım buraya inş güzel haberlerle gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canımİnşallah canım Yarın tekrarlayp yazacağım buraya inş güzel haberlerle gelirim
Bende iyiyim canım bekliyorum ömrümü çürüttü beklemek
Günaydın canımm
Yumurtlama haftan ay sonuna gelse kız keşke bu iş yoğunluğuyla hiç anlamadan bi bakmışın oluvermiş
Ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır gittikce bence yarın yine yap var gibi
Bel ağrın tek taraflı bir ağrı mı canım ?Canım inşallah çok teşekkür ederim tekrarlycm yarın
Ayy yanlış yorum altında sordum soruyu bel ağrım var demişsin tek taraflı bir ağrı mı?İnşallah canım Yarın tekrarlayp yazacağım buraya inş güzel haberlerle gelirim
Evet canım sağ tarafa doğru , bazende sırtım ağrıyorAyy yanlış yorum altında sordum soruyu bel ağrım var demişsin tek taraflı bir ağrı mı?
Bende yaşadıklarının çoğunu yaşıyorum. Canım olabilir tek seferde çook hamile kalanBende geçen ay 4 martta regl oldum adet döngüm 28 gün 2 sinde olmam gerekti normalde adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu dün ve ondan önceki gün hatta akıntımda oldu her seferinde tuvalete gittim oldum diye ama akıntı geldi dün akşamdan beride belimin sağ tarafında bir ağrı var eşime test yapayım dedim adam her seferinde olumsuz görmekten biraz bekle dedi yapmadım .Gerçi bu ay hiç ümidim yok iğneden sonra tek bir sefer değerlendirebildik acil şehir dışına çıkmam gerekti.sen bel ağrısı deyince acaba mı dedim bende
Belki mevsimsel bir durumdur bilemiyorum biraza daha bekliycem bakalım.Keşke olmuş olsa kuzum ama pek ümitli değilim Senin testinde silik bir çizgi var umarım gittikçe koyulaşır güzel haberlerini alırızBende yaşadıklarının çoğunu yaşıyorum. Canım olabilir tek seferde çook hamile kalan
Umarım canım inşallah koyulaşır birbirimize bolca dua edelim inşallahBelki mevsimsel bir durumdur bilemiyorum biraza daha bekliycem bakalım.Keşke olmuş olsa kuzum ama pek ümitli değilim Senin testinde silik bir çizgi var umarım gittikçe koyulaşır güzel haberlerini alırız
Edelim tabi kimin duasının kabul olacağı belli olmaz birbirimize ihtiyacımız var rabbim isteyen herkese en kısa zamanda aratmadan versin çünkü çok zor bir süreç yaşamayan anlamazUmarım canım inşallah koyulaşır birbirimize bolca dua edelim inşallah
Güzel haberini bekliyoruzCanım inşallah çok teşekkür ederim tekrarlycm yarın
Dün leke gelmişti regl başladı canm bu 3.igneydi ama yine olmadı kısmet..
vardır bi hayır kuzum sıkma canını ben 2 senedir istiyorum daha yok vakti zamanı var dememi.benimde umudum yok regl olmadım daha ama prolaktinim yükseliyor yanı yükseldi ya da kist oluştu o yüzden olamadım daha biraz daha bekliycem bakalım .Covid olmuştun o nasıl çok ağrın sızın var mı?Dün leke gelmişti regl başladı canm bu 3.igneydi ama yine olmadı kısmet..
Ayy kuzumm şimdi gördüm senin yazdığını.. kusura bakma geç dönüşüm için. Smothie yapabilirsin, Granola yapabilirsin. 3 kaşık yulaf kepeği yarım kase sütte 10dk bekletip içine meyve doğrayıp yoğurtla tüketebilirsin. Yulaf lapası hazırlayıp içine çikolata meyve tarcın vs ekleyebilirsin...Nasıl tüketelim. Her türlüsünü denedim. Krep ekmek kek ama zorla yedim hep tost gibi yapıp yiyordum işte biraz en kolay.
Dün kötüydm bugün iyiym halsizlik insanı fena yapıyor ya. İnşallah olmazsın hemen kötü düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsinvardır bi hayır kuzum sıkma canını ben 2 senedir istiyorum daha yok vakti zamanı var dememi.benimde umudum yok regl olmadım daha ama prolaktinim yükseliyor yanı yükseldi ya da kist oluştu o yüzden olamadım daha biraz daha bekliycem bakalım .Covid olmuştun o nasıl çok ağrın sızın var mı?
Benim de 3. iğnemdi olmadı malesef... Tüp açıklık konrolü de yaptırmıştım bu ay tek tüpüm tıkalı cıktı.. internetten biraz araştırdım, diğer tüpü açtırma için mi uğraşalım yoksa direkt tüp bebek mi yaptıralım.. Çoğu dr yumurta rezervi düşükse tüp yaptırın diyor.. Doktorla randevumuz var 7sinde bakalım ne diyecek.. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasınDün leke gelmişti regl başladı canm bu 3.igneydi ama yine olmadı kısmet..
Amin canım isteyen herkese versin Rabbim Hayırlısı ile zamanı var demek ki sabırlı olmamız lazımBenim de 3. iğnemdi olmadı malesef... Tüp açıklık konrolü de yaptırmıştım bu ay tek tüpüm tıkalı cıktı.. internetten biraz araştırdım, diğer tüpü açtırma için mi uğraşalım yoksa direkt tüp bebek mi yaptıralım.. Çoğu dr yumurta rezervi düşükse tüp yaptırın diyor.. Doktorla randevumuz var 7sinde bakalım ne diyecek.. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
çok geçmiş olsun canım benim.Hayırlısı bakalımDün kötüydm bugün iyiym halsizlik insanı fena yapıyor ya. İnşallah olmazsın hemen kötü düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin canım inşallah.Benim arkadaşım tek tüpü kapalıyken hamile kaldı rabbim ol deyince oluyorBenim de 3. iğnemdi olmadı malesef... Tüp açıklık konrolü de yaptırmıştım bu ay tek tüpüm tıkalı cıktı.. internetten biraz araştırdım, diğer tüpü açtırma için mi uğraşalım yoksa direkt tüp bebek mi yaptıralım.. Çoğu dr yumurta rezervi düşükse tüp yaptırın diyor.. Doktorla randevumuz var 7sinde bakalım ne diyecek.. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Regl oldum bendeDün kötüydm bugün iyiym halsizlik insanı fena yapıyor ya. İnşallah olmazsın hemen kötü düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsin