- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
iyiyim cnm ne olsun, klasik pazar günü eşim maç bakıyor ben de oyalanıyorum öylece...İyiym canım sanırım regli geliyor ağrılarım var kahverengilerden başladı sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim cnm ne olsun, klasik pazar günü eşim maç bakıyor ben de oyalanıyorum öylece...İyiym canım sanırım regli geliyor ağrılarım var kahverengilerden başladı sen nasılsın
Bende bugün çıkamadım mutfaktan gec kahvalyı yaptık bulaşıkları topladım dedim yemeğide yapayım bari öyle oturayım şindi bitti kahvemi yapıyorum erkekler hep bişey izlesin zaten benimkide film izleriyiyim cnm ne olsun, klasik pazar günü eşim maç bakıyor ben de oyalanıyorum öylece...
Benimki de öyle sürekli film dizi kök salıcak koltuğunaBende bugün çıkamadım mutfaktan gec kahvalyı yaptık bulaşıkları topladım dedim yemeğide yapayım bari öyle oturayım şindi bitti kahvemi yapıyorum erkekler hep bişey izlesin zaten benimkide film izler
Agaha valla sormaa yaaBenimki de öyle sürekli film dizi kök salıcak koltuğuna
Çok kullanıp fayda göreni gördüm canım. İnositol ve folic asid içeriği sanırımKızlar inofolic combi kullanan var mı devam etsem mi ona bilemedim faydası var mı acaba
Aynen canım tedavi olduğum ay kullandım devam etmedim önümüzdeki ay devam edeyim diyorum glifor dokunuyo şekerimi düşürdü bugün bayılıyodum elim ayağım titredi gözüm karardı ani açlık hissi oldu galiba ünsülin direnci de yok bende bırakcam hepsini Gelinimiz var kuzenimin eşi aynı yıl evlendik lokma döktürdüğümüz gün o da geldi 1 yaşındaki çocuğuyla ve bi daha hamile kalmış Hem bir yumurtalığı alınmış çocukken hem şeker hastası polikistik overı var şekeri 600e çıkıyo bizimkinden beter. Çok da düzemiş adetleri ayrıca benim iki üç katım kilosu var. Olunca oluyo işteAgaha valla sormaa yaa
Çok kullanıp fayda göreni gördüm canım. İnositol ve folic asid içeriği sanırım
Ay valla olunca oluyor yaa. Anlamıyorum bizi neden bu kadar zorluyoAynen canım tedavi olduğum ay kullandım devam etmedim önümüzdeki ay devam edeyim diyorum glifor dokunuyo şekerimi düşürdü bugün bayılıyodum elim ayağım titredi gözüm karardı ani açlık hissi oldu galiba ünsülin direnci de yok bende bırakcam hepsini Gelinimiz var kuzenimin eşi aynı yıl evlendik lokma döktürdüğümüz gün o da geldi 1 yaşındaki çocuğuyla ve bi daha hamile kalmış Hem bir yumurtalığı alınmış çocukken hem şeker hastası polikistik overı var şekeri 600e çıkıyo bizimkinden beter. Çok da düzemiş adetleri ayrıca benim iki üç katım kilosu var. Olunca oluyo işte
Ben ovülasyondan hiçbi şey anlamadım vücut ısısıyla takip edicem kuzum ovülasyon testi beni strese sokuyo ve gecikiyo bile bazen yumurtlama bu strestenAy valla olunca oluyor yaa. Anlamıyorum bizi neden bu kadar zorluyo
Bende bugün geldi sonunda kırmızılar. Yarın siparişleri gecicem. Ovü testide alsammı yaa
Ya clife alıcam ya o yumurtlamaya kadar kullanılıyor o yüzden bende düşünğyorum alsammı diyeBen ovülasyondan hiçbi şey anlamadım vücut ısısıyla takip edicem kuzum ovülasyon testi beni strese sokuyo ve gecikiyo bile bazen yumurtlama bu stresten
Slm kizlar Al tatlım kafan rahat olurYa clife alıcam ya o yumurtlamaya kadar kullanılıyor o yüzden bende düşünğyorum alsammı diye
Selam canım nasılsın. Sanırım alıcam canım yarın bakıcamSlm kizlar Al tatlım kafan rahat olur
Iyiyim canım aynı hayırlı olsun senin kırmızılar gelmiş benim hala gelmediSelam canım nasılsın. Sanırım alıcam canım yarın bakıcam
Vücut ısısıyla da takip et bu ay yükseldi bakSelam canım nasılsın. Sanırım alıcam canım yarın bakıcam
Geldi çok şükür canım. Sen testti bi tekrarlasan belki bebek vardır kuzuIyiyim canım aynı hayırlı olsun senin kırmızılar gelmiş benim hala gelmedi
Yükseldi ama yüksek kaldı hep canım. Bi bakcam bakalım yine öule takip ederim belkiVücut ısısıyla da takip et bu ay yükseldi bak
Kuzum çarşıya çıkmadım ki bakalım bu hafta gidebilirsem test alıp yapcam biGeldi çok şükür canım. Sen testti bi tekrarlasan belki bebek vardır kuzu
Yap canım inşallah vardır yaa Hiçgelicek gibi Ağrın falan varmı. Benim 2 3 gündür ağrım vardıKuzum çarşıya çıkmadım ki bakalım bu hafta gidebilirsem test alıp yapcam bi
Cok sukur azar azarda olsa duyduk kalp atislarini bu cuma tekrar gidicez daha guclu duymak icin insallahAy çok şükür canımm gittinmi bidaha kontrole kalbini duydunmu
Gümbür gümbür gelicek inşallah sesiCok sukur azar azarda olsa duyduk kalp atislarini bu cuma tekrar gidicez daha guclu duymak icin insallah
Ayy amin canim yaa inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinGümbür gümbür gelicek inşallah sesi