Günde 2 kaşık sanırım dimi. Sahurda bir kaşık iftarda bir kaşık al canımBende aldım ramazanda nasıl kullancam bilmiyorum
Adet oldunmu canım olmadan başlanabiliyormuBugün kargoya verilir pazartesi gelir herhalde bu ay kendimede kedimede macun aldım
Aç karna alıyorsun yemekten 10 dk önce bakalımGünde 2 kaşık sanırım dimi. Sahurda bir kaşık iftarda bir kaşık al canım
Bugün kargoya verilir pazartesi gelir herhalde bu ay kendimede kedimede macun aldım
Adet oldunmu canım olmadan başlanabiliyormu
3 lt su icmekk lazım ama nasıl olcak ramazanda bilmiyorumGünde 2 kaşık sanırım dimi. Sahurda bir kaşık iftarda bir kaşık al canım
Bugün kargoya verilir pazartesi gelir herhalde bu ay kendimede kedimede macun aldım
Adet oldunmu canım olmadan başlanabiliyormu
Aynen daha kötüsü bana göre tabiAma benim dediğimde güzel değil demekki seninki daha da kötüymüş
Evet yulaf ezmesi bir derece iyi ama maalesef Dukan diyetinde ezme yasak. Karbonhidrat olarak sadece yulaf kepeği yenilebiliyorYulaf kepeginin acı bı tadı var bence normal yulaftan yulaf lapası güzel oluyor kakaolu muzlu onu yaptım yarın kahvaltıya.
Ben bigun kurabiye yapım dedim ondan çöp olduEvet yulaf ezmesi bir derece iyi ama maalesef Dukan diyetinde ezme yasak. Karbonhidrat olarak sadece yulaf kepeği yenilebiliyor
Aaa bak onu bilmiyordum3 lt su icmekk lazım ama nasıl olcak ramazanda bilmiyorum
İşlevi güzel olsunda napalım idare edelimAynen daha kötüsü bana göre tabi
Midem bulandı gerçekten hiç sevmedim dahada almadımİnanırım
Evet çok su içmek lazım bide yapabilirsen yürüyüşte yap diyorlarAaa bak onu bilmiyordum
İşlevi güzel olsunda napalım idare edelim
Bak tam başlayım dedim onada ramazan denk geldi nasıl olcak şimdi kuzu. Sen nasıl yapmayı düşübüyosun iftar sahur arasıda 3 lt su içilirmikiEvet çok su içmek lazım bide yapabilirsen yürüyüşte yap diyorlar
Bilmiyorum kuzum ya sorcam aldığım yereBak tam başlayım dedim onada ramazan denk geldi nasıl olcak şimdi kuzu. Sen nasıl yapmayı düşübüyosun iftar sahur arasıda 3 lt su içilirmiki
İşlevi güzel ona şüphe yokAaa bak onu bilmiyordum
İşlevi güzel olsunda napalım idare edelim
Ben 2 3 ay kadar katlandımMidem bulandı gerçekten hiç sevmedim dahada almadım
O zaman azcık dayancaz kuzuİşlevi güzel ona şüphe yok
Ben eliptik aldım dışarıya çıkamadığım için.evde her gün yapıyorum şimdilikBen bu akşam yürüyüşe gidicem 3 gündür diyetteyim dün yapmadım spor bı gün yapıp bı gün yapmicamçabuk sıkılmim diye
0 diye bi sonuc olmazki canim kadinlarda bir miktar hcg bulunur
Tatlım bizim sağlık ocağında negatif çıkınca böyle yazıyorlarmış üstelik kendi doktoruma baktırdim sonuca0 diye bi sonuc olmazki canim kadinlarda bir miktar hcg bulunur