Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iyiyim canım bekliyorum ömrümü çürüttü beklemek 😅😅

Günaydın canımm❤️

Yumurtlama haftan ay sonuna gelse kız keşke bu iş yoğunluğuyla hiç anlamadan bi bakmışın oluvermiş🤣🤣

Ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır gittikce bence yarın yine yap var gibi 😍😍
Hic sorma hamile kalsan ayri bi stres kalmasan ayrı bi stres

Hic sorma hamile kalsan ayri bi stres kalmasan ayrı bi stres
Aynen öyle kalıncada aman sağ sağlim doğsun stresi olcak. Hepsi bizim için valla ne diyelim hayırlısı olsun herşeyin😅
Kaç haftalık oldu senin 🥰

Amin canım inşallah.Benim arkadaşım tek tüpü kapalıyken hamile kaldı rabbim ol deyince oluyor
Aynen canım, haklısın.. ama dediğim gibi beklemek istemiyoruz.. 35 yaş sınır bir yaş sonuçta ve olursa ilk gebelik olacak. Biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz takdir Allah'ın...

Burdayım canım geldim 😂 adağım vardı hamile kalırsam üç aylarda lokma döktürücem gelen geçene dağıtmak için demiştim olmadı dileğim ama lokmayı döktürdük dün şükür onunla uğraşıyodum 😂 Cookiie Cookiie
Allah kabul etsin canım inşallah olsun olucak elbet 😍 nasılsın nasıl gidiyor🤗

Maşallah maşallah kolay gelsin canımm🤣
Hala yok canım maleseff. Isı hala yüksek. Memintolar hala acıyo. Bugün olcak gibi ağrılarım var ama bakalım sanki iyice yaklaştı gibi

Maşallah maşallah kolay gelsin canımm🤣
Hala yok canım maleseff. Isı hala yüksek. Memintolar hala acıyo. Bugün olcak gibi ağrılarım var ama bakalım sanki iyice yaklaştı gibi
Yoksa artık olursun inşallah canım ya ❤️

Burdayım canım geldim 😂 adağım vardı hamile kalırsam üç aylarda lokma döktürücem gelen geçene dağıtmak için demiştim olmadı dileğim ama lokmayı döktürdük dün şükür onunla uğraşıyodum 😂 Cookiie Cookiie
Allah kabul etsin inşallah canım benim

İyiym canım sanırım regli geliyor ağrılarım var kahverengilerden başladı 😍 sen nasılsın 🤗

X