Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar,
Adetime 5 gün kala peçeteye sildiğimde açık kahverengi gelen bi akıntı oldu. Beraberinde hafif kasık ağrıları oldu daha sonra geçti ve bu akıntı 2 gündür devam ediyor.ve şuanda ortalama 3 gün var. Adet olacakmışım ama olamıyormuşum gibi bir durum. Bebek düşünüyoruz, tabiki jinekolojik tüm muayenelerimi oldum doktorum herhangi bi problem olmadığını söyledi. Hayatımda ilk kez böyle tuhaf bir kahverengi akıntı yaşıyorum. Normal şartlarda benim adetim koyu kahverengiyle başlayıp aynı gün içinde yarım saat bir saat içinde gelirdi. 2 gündür çamaşırıma bile geçmeyen akıntı beni çok tedirgin ediyor. Muayeneye gideceğim fakat malum virüste var hem hastaneyi hemde doktorlarımızı cok meşgul etmek istemiyorum. Günümün geçmesini bekleyeceğim. Daha sonrasında muayeneye gideceğim. Acaba başına böyle birşey gelen varmı ? Sebebi ne olabilir. Tabiki her vucut farklıdır altta yatan sebepler farklıdır. Var mı bu sekilde başına gelen..

Merhaba. Bazen hormonal olabilir, mevsim değişikliğinden olabilir, yada yerleşme kanaması olabilir. Bence takip edin regliye dönmez böyle kahverengi olup kesilirse 2 3 gün sonrasında test yapın

Ramazanda güzel geçirmek gerek. Uzun açlıklardan sonra tatlı krizlerini engelleyecek şeyler gerek aslında. Kuru incir falan alayım en iyisi akşam iftardan sonra çayın yanına 1 2 tane incir yesem o tatlı hissi gider. Regli olup yeni döneme geçebilirsem yumurta gelişimine de faydası olur inşallah

Evet tatlım kuru kayısıda al bagirsaklarini çalıştırır ve hurmalı yoğurt yap oda kesiyo tatlı krizini

Yerleşme olabilir canım kesilirse test yap bi derim ben

Bende daha önce kullandım 2 ayyy şimdi tekrar aldim

Bugün kargoya verilir pazartesi gelir herhalde bu ay kendimede kedimede macun aldım

İnşallah gebelik belirtisidir canım? Tedavi görüyor musun
Tedaviyi iki aydır bıraktım ocakta tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda çakşir suyu hayıt suyu soğan suyu içtim ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyu olmadı acaba bu ay yumurtlama olmadı o kullandığım kürler boşa gitti yumurtlama olmazsa hamile kalınmaz değil mi

Bazen yumurtlama olmuyor kadinlarda bazen 2 ay üst uste yumurtlama olmuyor kürler bazen sonraki aylarda fayda edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…