Hoşgeldin canım. Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim. Allah oğluna hayırlı sağlıklı bir ömür versin. İnşallah kardeşide gelicek yakın zamandaMerhaba beni de listeye ekler misiniz bat 26 Şubat folbiol kullanıyorum kür yok sağlık sorunum yok 2013 yılında bebek isteyip 2016 da gebe kalabildim ikinci gebeliği 2017 de isteyip 2020 de gebe kalabildim biri sağ diğeri vefat etti Aralık ayında ...bu ay ilk kez korunmayı bıraktım Allahım nasip eder mi bilmiyorum tek duam oğlum kardeşsiz kalmasın allahım dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Tamam canım ekleyeceğimTşk ederim canımben çatlatma iğnesinden 17 gün sonra adet oldum. 17 şubatta. Ben 17 mart deyim de bata çatlatma iğnesi vurulduğum zaman net tarih söylerim canım. 17 mart bat olarak ekle canım. Klomenede başladım
Canım insülin direnci homo-ir diye geçiyor ayrıca hesaplanıyor.Canım ama normal gibi gözüküyor referans aralığona baktığımızda. Değilmi, ben normal sandım
Matofinemi devam etmem gerek. Ona ederim zaten doktora gidene kadar yine
Aaaa bak bilmiyodummbunu. Ben insülin değerime baktım gluküza baktım normal tamam normal dedim kendimeCanım insülin direnci homo-ir diye geçiyor ayrıca hesaplanıyor.
Hesaplarken glikoz ile insülini çarpıp 405 e bölüyorsun sonuç 2.5 tan büyükse direnç var demektir
İnşallah Allah razı olsun canım inş bu da üç yıldan önce gelir sağlık sorunumuz yok ama hemen gebe kalamadım ikisinde deHoşgeldin canım. Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim. Allah oğluna hayırlı sağlıklı bir ömür versin. İnşallah kardeşide gelicek yakın zamanda
Kür falanmı kullansan canım acaba. Bu doğurganlığa iyi gelen şeyler oluyor. Arkadaşlar kullanıyor çoğu belki faydası olurİnşallah Allah razı olsun canım inş bu da üç yıldan önce gelir sağlık sorunumuz yok ama hemen gebe kalamadım ikisinde de
Olabilir aslında biraz araştırma yapmam lazım yaşım 37 yaş ile de alakalıdır belkiKür falanmı kullansan canım acaba. Bu doğurganlığa iyi gelen şeyler oluyor. Arkadaşlar kullanıyor çoğu belki faydası olur
Evet adetten sonra başlanılıyor tam bende bilmiyırum tabi canım hiç kullanmadım bende. Yalnış bi bilgim vermiyim yinede.Olabilir aslında biraz araştırma yapmam lazım yaşım 37 yaş ile de alakalıdır belkibir de stres tabi bu kürler adet olunca kullanılıyor değil mi
Ben bayağıdır haşır neşirim de bu insülin direnciyleAaaa bak bilmiyodummbunu. Ben insülin değerime baktım gluküza baktım normal tamam normal dedim kendimeiyiki söylemişim sana. Gerci doktorda da öğrencektimde en azından o zaman şaşırmıcam zaten bugün doktorun asistanını doktor. Doktoruda asistan sandım
Bal+tarçın+çörek otu yumurta gelişimi için çok iyi. Adetle başladım bu ay ben. Ama hormonlarınız normalse bi sorun yoksa kür kullanın. Bazı kürler hormon dengelerini bozabiliyor.Olabilir aslında biraz araştırma yapmam lazım yaşım 37 yaş ile de alakalıdır belkibir de stres tabi bu kürler adet olunca kullanılıyor değil mi
Insalalh canımİnşallah yanılırsın pozitif olur canımm
Ah ne güzel darısı bana ve isteyen herkese inşallah bu ay gebelik oluşmazsa bata 7 gün var daha ... bal çörek otu tarçın deneyecem ben yumurtladığımı ara kanamadan anlıyorum inş tutar bu ayEvet adetten sonra başlanılıyor tam bende bilmiyırum tabi canım hiç kullanmadım bende. Yalnış bi bilgim vermiyim yinede.sev9 şuan bal tarcın cörekotu yapıyordu. Çok iyi yumurta geliştiriyomuş galiba. O bilgi versin bi. Yaşta belki olabilir ama olacak şeye yine de hiçbişey engel değil. Benim yengem 2. Çocuk için tedavi gördü kaç kere olumsuz yanıt aldı senin yaşlarında. Bigün normal kontrol amaçlı gitti doktora bebeği gördü şok olmuştu Kendiliğinden olmuş 39 yaşında
Eşin ilk defa mı sperm verdi önce verdiyse o sonuçlarla karşılaştırdınız mı ? Benim eşim 2 kez verdi ilk verdiğinde çok düşük olmasa da az dı sayısal olarak. 2. Verişinde 4 katına çıktı toplam sayısı ve morfoloji falan da yükselmişti. Çakşır suyu, keçiboynuzu özü ve solgar marka bi takviye kullandı.Ayy inşallah canım ya. İleri haraket %20 haraketsiz %40 felan çıktı bi de en az 15 milyon olması gereken değer 8 buçuk milyon çıkmış canım normal morfoloji sperm sayısı %45. İleri haraket için en az %32 olması lazımmış. Bunlar bizim ihtimalimizi baya düşürmüş gibi gözüküyor. Ama muhtemelen bol lokosit yazısıyla alakalı çünkü hızı o çok etkiliyomuş diye okudum. Diyorum bi sebep varsa iyi çözmeye çalışırız sebepsiz olmaması beni aşırı üzüyodu
deme öyle deme kimler kimler hamile Bizim de bebeğimiz olacak ama birazcık uğraşarak artık napalımBana artık imkansız gibi geliyo ama
anaaaa o tsh var ya baskılıyor işte benimde ilk başladığımda 5 civarındaydı ilaçla düştü 3 civarında şu an daha da düşürmeye çalışıyorum. Sen onun için hemen ilaca başla. Ve dereotu ye bol bol bir de insülin değerlerinde sınırda gibi düşmesi lazım diyet şart bende aynı durumdayım sınırlardayım aslında kilolu da değilim 60 kiloyum boyum 1,65sutlaacc canım benim insülinim normal çıktı. Ama bide glikozile hemoglobin diye bişey var o daha açıklanmadı. Oda onunla alakalı bişeu sanırım.
D vitaminim aşırı düşük çıktı. Folat değerim biraz yüksek cıktı. O yüZden folik asiti doktora gidene kadar biraz kullanmıyım diyorum şimdi.
tsh 4.28 çıktı ona moralim bozuldu ya gebelik için 2.5 altı isteniliyor
12 Mart BAT.sev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
@ugurluyolum
@turuncu_girl
@Brctks
@izmirlibjkkartal
@Asenaasena96
@kbradlk
@Baede
@Mordus
@byzz1
pnaarozeer
@Bebyssss
S Siyahhhinci
@Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
@mrsbride
@mntait
@newmoon10
@Tuanna_
sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin
Polikistik görüntüsü var dedi doktor bu ay gittiğimde.12 Mart BAT.
Femara (26,Şubat çatlatma olacak).
DİOFOL
8 aydır deniyoruz
Aman yakın zamanda çıksın hayatından inşallahBen bayağıdır haşır neşirim de bu insülin direnciyleaynen iyi oldu
haha nasıl öyle sandın şaşkın
İnşallah bu olur canım gerek kalmazda. Olmazsada bi dene bakalımAh ne güzel darısı bana ve isteyen herkese inşallah bu ay gebelik oluşmazsa bata 7 gün var daha ... bal çörek otu tarçın deneyecem ben yumurtladığımı ara kanamadan anlıyorum inş tutar bu ay
Canım tshdan dolayı ilaç kullanıyorum. 2 ay önce tshm 2.2ydi antikorlarım yüksekti. Şimdi tshm yükselmiş ilaca rağmen. Yeterli gelmiyo sanırım dozunu arttırır. İnsülinle ilgili evet bişeyler yapmam gerekcek ciddi anlsmda artık. Ben pkoyum o yüzden insüline yatkınlığım var kuzum. Benimde tiroid annemlerden genetikEşin ilk defa mı sperm verdi önce verdiyse o sonuçlarla karşılaştırdınız mı ? Benim eşim 2 kez verdi ilk verdiğinde çok düşük olmasa da az dı sayısal olarak. 2. Verişinde 4 katına çıktı toplam sayısı ve morfoloji falan da yükselmişti. Çakşır suyu, keçiboynuzu özü ve solgar marka bi takviye kullandı.
deme öyle deme kimler kimler hamile Bizim de bebeğimiz olacak ama birazcık uğraşarak artık napalımumut hep olsun
anaaaa o tsh var ya baskılıyor işte benimde ilk başladığımda 5 civarındaydı ilaçla düştü 3 civarında şu an daha da düşürmeye çalışıyorum. Sen onun için hemen ilaca başla. Ve dereotu ye bol bol bir de insülin değerlerinde sınırda gibi düşmesi lazım diyet şart bende aynı durumdayım sınırlardayım aslında kilolu da değilim 60 kiloyum boyum 1,65Anlamadım genetik bende galiba annem şeker hastası çünkü
Hoşgeldin canım eklicem. İnşallah bebişin bu ay gelir12 Mart BAT.
Femara (26,Şubat çatlatma olacak).
DİOFOL
8 aydır deniyoruz
İlk defa verdi canım. Ama ben sürekli ona bu takviyeleri veriyodum. Hatta q10,arjinin gibi bir sürü destek aldı. Ama biz ne yapsak da o enfeksiyon geçmeden kolay kolay yükselmezmiş ilk onun tedavi edilmesi lazımmış. Prostat bezi enfeksiyonu tedavisi uygulanır demişler doktorlar bu durumu soranlara. Kimbilir ne zamandır var bu sorunEşin ilk defa mı sperm verdi önce verdiyse o sonuçlarla karşılaştırdınız mı ? Benim eşim 2 kez verdi ilk verdiğinde çok düşük olmasa da az dı sayısal olarak. 2. Verişinde 4 katına çıktı toplam sayısı ve morfoloji falan da yükselmişti. Çakşır suyu, keçiboynuzu özü ve solgar marka bi takviye kullandı.
deme öyle deme kimler kimler hamile Bizim de bebeğimiz olacak ama birazcık uğraşarak artık napalımumut hep olsun
anaaaa o tsh var ya baskılıyor işte benimde ilk başladığımda 5 civarındaydı ilaçla düştü 3 civarında şu an daha da düşürmeye çalışıyorum. Sen onun için hemen ilaca başla. Ve dereotu ye bol bol bir de insülin değerlerinde sınırda gibi düşmesi lazım diyet şart bende aynı durumdayım sınırlardayım aslında kilolu da değilim 60 kiloyum boyum 1,65Anlamadım genetik bende galiba annem şeker hastası çünkü