Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım. Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim. Allah oğluna hayırlı sağlıklı bir ömür versin. İnşallah kardeşide gelicek yakın zamanda

Tamam canım ekleyeceğim Hayırlısı olsun. Bu ay güzel sonuclansın

Canım ama normal gibi gözüküyor referans aralığona baktığımızda. Değilmi, ben normal sandım
Matofinemi devam etmem gerek. Ona ederim zaten doktora gidene kadar yine
Canım insülin direnci homo-ir diye geçiyor ayrıca hesaplanıyor.
Hesaplarken glikoz ile insülini çarpıp 405 e bölüyorsun sonuç 2.5 tan büyükse direnç var demektir

Canım insülin direnci homo-ir diye geçiyor ayrıca hesaplanıyor.
Hesaplarken glikoz ile insülini çarpıp 405 e bölüyorsun sonuç 2.5 tan büyükse direnç var demektir
Aaaa bak bilmiyodummbunu. Ben insülin değerime baktım gluküza baktım normal tamam normal dedim kendime iyiki söylemişim sana. Gerci doktorda da öğrencektimde en azından o zaman şaşırmıcam zaten bugün doktorun asistanını doktor. Doktoruda asistan sandım

Hoşgeldin canım. Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim. Allah oğluna hayırlı sağlıklı bir ömür versin. İnşallah kardeşide gelicek yakın zamanda
İnşallah Allah razı olsun canım inş bu da üç yıldan önce gelir sağlık sorunumuz yok ama hemen gebe kalamadım ikisinde de

İnşallah Allah razı olsun canım inş bu da üç yıldan önce gelir sağlık sorunumuz yok ama hemen gebe kalamadım ikisinde de
Kür falanmı kullansan canım acaba. Bu doğurganlığa iyi gelen şeyler oluyor. Arkadaşlar kullanıyor çoğu belki faydası olur

Kür falanmı kullansan canım acaba. Bu doğurganlığa iyi gelen şeyler oluyor. Arkadaşlar kullanıyor çoğu belki faydası olur
Olabilir aslında biraz araştırma yapmam lazım yaşım 37 yaş ile de alakalıdır belki bir de stres tabi bu kürler adet olunca kullanılıyor değil mi

Olabilir aslında biraz araştırma yapmam lazım yaşım 37 yaş ile de alakalıdır belki bir de stres tabi bu kürler adet olunca kullanılıyor değil mi
Evet adetten sonra başlanılıyor tam bende bilmiyırum tabi canım hiç kullanmadım bende. Yalnış bi bilgim vermiyim yinede. sev9 şuan bal tarcın cörekotu yapıyordu. Çok iyi yumurta geliştiriyomuş galiba. O bilgi versin bi. Yaşta belki olabilir ama olacak şeye yine de hiçbişey engel değil. Benim yengem 2. Çocuk için tedavi gördü kaç kere olumsuz yanıt aldı senin yaşlarında. Bigün normal kontrol amaçlı gitti doktora bebeği gördü şok olmuştu Kendiliğinden olmuş 39 yaşında

Ben bayağıdır haşır neşirim de bu insülin direnciyle aynen iyi oldu
haha nasıl öyle sandın şaşkın

Bal+tarçın+çörek otu yumurta gelişimi için çok iyi. Adetle başladım bu ay ben. Ama hormonlarınız normalse bi sorun yoksa kür kullanın. Bazı kürler hormon dengelerini bozabiliyor.

Ah ne güzel darısı bana ve isteyen herkese inşallah bu ay gebelik oluşmazsa bata 7 gün var daha ... bal çörek otu tarçın deneyecem ben yumurtladığımı ara kanamadan anlıyorum inş tutar bu ay

Eşin ilk defa mı sperm verdi önce verdiyse o sonuçlarla karşılaştırdınız mı ? Benim eşim 2 kez verdi ilk verdiğinde çok düşük olmasa da az dı sayısal olarak. 2. Verişinde 4 katına çıktı toplam sayısı ve morfoloji falan da yükselmişti. Çakşır suyu, keçiboynuzu özü ve solgar marka bi takviye kullandı.
Bana artık imkansız gibi geliyo ama
deme öyle deme kimler kimler hamile Bizim de bebeğimiz olacak ama birazcık uğraşarak artık napalım umut hep olsun
anaaaa o tsh var ya baskılıyor işte benimde ilk başladığımda 5 civarındaydı ilaçla düştü 3 civarında şu an daha da düşürmeye çalışıyorum. Sen onun için hemen ilaca başla. Ve dereotu ye bol bol bir de insülin değerlerinde sınırda gibi düşmesi lazım diyet şart bende aynı durumdayım sınırlardayım aslında kilolu da değilim 60 kiloyum boyum 1,65 Anlamadım genetik bende galiba annem şeker hastası çünkü

12 Mart BAT.
Femara (26,Şubat çatlatma olacak).
DİOFOL
8 aydır deniyoruz

Ben bayağıdır haşır neşirim de bu insülin direnciyle aynen iyi oldu
haha nasıl öyle sandın şaşkın
Aman yakın zamanda çıksın hayatından inşallah
ya girdim normalde asistan bilgisayar başında olur ya doktor normal oturur. Ben normal oturana anlatıyorum derdimi oda hiç benle alakadar olmuyor. Hep bilgisayar başındaki bana cevap veriyor. Sonra baktım dedim bunlar galiba tam tersi

Bayanlar iğnenin 15. Gününden günaydın İlk 5 dakika içinde ki fotoğrafı koydum

Eklentiler

• image.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 53
Ah ne güzel darısı bana ve isteyen herkese inşallah bu ay gebelik oluşmazsa bata 7 gün var daha ... bal çörek otu tarçın deneyecem ben yumurtladığımı ara kanamadan anlıyorum inş tutar bu ay
İnşallah bu olur canım gerek kalmazda. Olmazsada bi dene bakalım
Canım tshdan dolayı ilaç kullanıyorum. 2 ay önce tshm 2.2ydi antikorlarım yüksekti. Şimdi tshm yükselmiş ilaca rağmen. Yeterli gelmiyo sanırım dozunu arttırır. İnsülinle ilgili evet bişeyler yapmam gerekcek ciddi anlsmda artık. Ben pkoyum o yüzden insüline yatkınlığım var kuzum. Benimde tiroid annemlerden genetik
12 Mart BAT.
Femara (26,Şubat çatlatma olacak).
DİOFOL
8 aydır deniyoruz
Hoşgeldin canım eklicem. İnşallah bebişin bu ay gelir
Bayanlar iğnenin 15. Gününden günaydın İlk 5 dakika içinde ki fotoğrafı koydum
Sanki bi çizgi vRmı canımm @Siyahhhinci

İlk defa verdi canım. Ama ben sürekli ona bu takviyeleri veriyodum. Hatta q10,arjinin gibi bir sürü destek aldı. Ama biz ne yapsak da o enfeksiyon geçmeden kolay kolay yükselmezmiş ilk onun tedavi edilmesi lazımmış. Prostat bezi enfeksiyonu tedavisi uygulanır demişler doktorlar bu durumu soranlara. Kimbilir ne zamandır var bu sorun Bi de yani enfeksiyon zararlı bişey hiç haberimiz de yoktu çocuk konusunu geçtim sağlığı için zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…