Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar önce dahiliye sonuclarımı alıp sonra o sonuclarla gidiyim dimi doktora. Pazartesi dahiliyeye gitsem salı kadındoğuma. Gecikmiş olurmuyum

İlk defa verdi canım. Ama ben sürekli ona bu takviyeleri veriyodum. Hatta q10,arjinin gibi bir sürü destek aldı. Ama biz ne yapsak da o enfeksiyon geçmeden kolay kolay yükselmezmiş ilk onun tedavi edilmesi lazımmış. Prostat bezi enfeksiyonu tedavisi uygulanır demişler doktorlar bu durumu soranlara. Kimbilir ne zamandır var bu sorun 🤷 Bi de yani enfeksiyon zararlı bişey hiç haberimiz de yoktu çocuk konusunu geçtim sağlığı için zararlı
tabi haklısın canım neyse en azından sorunu buldun çözümü de var elbette tedaviden sonra hemen olsun bebişşn inşallaaaahhh

İleri haraket %20 normal sperm sayısı %45 çıktı. Bol miktarda lökosit gözlendi yazıyo canım sonuçta. Kendi edindiğim bilgilere göre enfeksiyon hızı ve kaliteyi etkiliyomuş. Doktor pazartesi görcek inşallah. Siz de nasıl durum önce eşlerin durumunu halletmek lazım galiba ya :KK48:
Benim doktorum ilk olarak eşimden test istedi. Sonra beni degerlendirdi. Öyle olmalı bence. Önce erkek gerekli testleri yapmalı. Yoksa biz kadınlar aylarca hormon almak zorunda kalıyoruz.😊

tabi haklısın canım neyse en azından sorunu buldun çözümü de var elbette tedaviden sonra hemen olsun bebişşn inşallaaaahhh
Ay canım inşallah ya 1 haftalık dediler tedavi için. Sonrasında yükselirmiş tecrübeli arkadaşlar sağolsun 😂 Ama ben de senin dediğin şeyleri yapıcam. Çakşır suyu yerine macun yapıcam balla karışım+keçiboynuzu badem felan gibi. Belki ben bilmeden çocuk için eşime bir sürü şey yedirirken ona çok büyük iyilik yapmışım. Enfeksiyon bazı durumlarda dönüşü olmayan sıkıntılara sebep oluyomş. Keçiboynuzu çok yedirdim çocuk olmadı ama durumunu kurtardı galba :KK48:

Benim doktorum ilk olarak eşimden test istedi. Sonra beni degerlendirdi. Öyle olmalı bence. Önce erkek gerekli testleri yapmalı. Yoksa biz kadınlar aylarca hormon almak zorunda kalıyoruz.😊
Evet canım haklısın benimki de öyle dedi ama eşim gitmiyodu bi türlü. Bi kere denedim ilaç tedavisini olmayınca bu sefer gitmeye karar verdi şükür 😂

Canım adetin bugün geldiyse yada gelirse pazartesi git kadın doğuma 2 yada üçüncü gün istiyolar kadın doğumcular
Dahiliye sonuclarımıda göstermek istemiştim ama e nabızdan gösteririm artık o zaman
Sanmıyorum canım gecikmezsin sonuçta yeni geldi adet
Az önce başladı canım. Ama hormon testi falan yaparsa 4. Gün oluyor salı günü. Olurmu
Yaa sana cok üzüldüm bide farklı bi ilac tedavisi uygulanmıştın. Canim ayıptır sorması sen hangi günleri degerlendirdin birliktelik için? Acaba gününü mu denk getiremedin 😔
Canım ya o ilk hafta kalpli günleri değerlendirdim. Biraz az değerlendirmişiz gibi geldi banada. Sonralarda zaten hiç takip etmemişim eklememişim buraya. Ama yine de doktorun dediği şekilde değerlendirdik. Nasip demekki olmayınca olmuyor bu ay değiştirğcem doktorumu Eki Görüntüle 2786790
675A7F08-4799-48E9-B2CE-82DEC31E4F47.png
Bence adetin 2. Yada 3. Günü kadın doğuma gözük adetli ilken farklı şeylere de bakıyorlar 👌
Dahiliye sonuclarımıda göstermek istiyordum insülinimi görsün diye ama e nabızfan gösteririm o zamannpazartesi giderim ☺️
Diğer aya kuzum ful enerjiyle💃🤩
Evet canımm bu ay olsun inşallau😍🤲🏼

Evet canım haklısın benimki de öyle dedi ama eşim gitmiyodu bi türlü. Bi kere denedim ilaç tedavisini olmayınca bu sefer gitmeye karar verdi şükür 😂
Benik doktorum sen gitmeden bisey yapamam demişti mecbur bıraktı biraz 😂 nasıl gitcem nasıl olcak diye stres yaptı ama gitti. Biz gidiyoruz o kadar fedakarlık yapıp onlarda gitsin bi zahmet😂

Ben göremedim ama varmı bazen ışıktan dolayı resimde çıkmıyor
Yok canım ilk 5 dakika içinde çıkmıyor 😂 negatif zaten 😂😂 ben sadece pozitife dönecek mi diye her gün yapıyor ve koyuyorum kuruyunca açılıyor ilk 5 dakika içinde asla çıkmıyor

Buda kurumuş hali 😂 kuruma çizgisi görmekten zevk almaya başladım😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 46
X