- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Aynen tatlımTutucam bebeğim valla olmuyor ye ye biyere varabildiğimiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen tatlımTutucam bebeğim valla olmuyor ye ye biyere varabildiğimiz yok
Merhaba. Bazen hormonal olabilir, mevsim değişikliğinden olabilir, yada yerleşme kanaması olabilir. Bence takip edin regliye dönmez böyle kahverengi olup kesilirse 2 3 gün sonrasında test yapınSelam kızlar,
Adetime 5 gün kala peçeteye sildiğimde açık kahverengi gelen bi akıntı oldu. Beraberinde hafif kasık ağrıları oldu daha sonra geçti ve bu akıntı 2 gündür devam ediyor.ve şuanda ortalama 3 gün var. Adet olacakmışım ama olamıyormuşum gibi bir durum. Bebek düşünüyoruz, tabiki jinekolojik tüm muayenelerimi oldum doktorum herhangi bi problem olmadığını söyledi. Hayatımda ilk kez böyle tuhaf bir kahverengi akıntı yaşıyorum. Normal şartlarda benim adetim koyu kahverengiyle başlayıp aynı gün içinde yarım saat bir saat içinde gelirdi. 2 gündür çamaşırıma bile geçmeyen akıntı beni çok tedirgin ediyor. Muayeneye gideceğim fakat malum virüste var hem hastaneyi hemde doktorlarımızı cok meşgul etmek istemiyorum. Günümün geçmesini bekleyeceğim. Daha sonrasında muayeneye gideceğim. Acaba başına böyle birşey gelen varmı ? Sebebi ne olabilir. Tabiki her vucut farklıdır altta yatan sebepler farklıdır. Var mı bu sekilde başına gelen..
Ramazanda güzel geçirmek gerek. Uzun açlıklardan sonra tatlı krizlerini engelleyecek şeyler gerek aslında. Kuru incir falan alayım en iyisi akşam iftardan sonra çayın yanına 1 2 tane incir yesem o tatlı hissi gider. Regli olup yeni döneme geçebilirsem yumurta gelişimine de faydası olur inşallahAynen tatlım
Evet tatlım kuru kayısıda al bagirsaklarini çalıştırır ve hurmalı yoğurt yap oda kesiyo tatlı kriziniRamazanda güzel geçirmek gerek. Uzun açlıklardan sonra tatlı krizlerini engelleyecek şeyler gerek aslında. Kuru incir falan alayım en iyisi akşam iftardan sonra çayın yanına 1 2 tane incir yesem o tatlı hissi gider. Regli olup yeni döneme geçebilirsem yumurta gelişimine de faydası olur inşallah
Yerleşme olabilir canım kesilirse test yap bi derim benSelam kızlar,
Adetime 5 gün kala peçeteye sildiğimde açık kahverengi gelen bi akıntı oldu. Beraberinde hafif kasık ağrıları oldu daha sonra geçti ve bu akıntı 2 gündür devam ediyor.ve şuanda ortalama 3 gün var. Adet olacakmışım ama olamıyormuşum gibi bir durum. Bebek düşünüyoruz, tabiki jinekolojik tüm muayenelerimi oldum doktorum herhangi bi problem olmadığını söyledi. Hayatımda ilk kez böyle tuhaf bir kahverengi akıntı yaşıyorum. Normal şartlarda benim adetim koyu kahverengiyle başlayıp aynı gün içinde yarım saat bir saat içinde gelirdi. 2 gündür çamaşırıma bile geçmeyen akıntı beni çok tedirgin ediyor. Muayeneye gideceğim fakat malum virüste var hem hastaneyi hemde doktorlarımızı cok meşgul etmek istemiyorum. Günümün geçmesini bekleyeceğim. Daha sonrasında muayeneye gideceğim. Acaba başına böyle birşey gelen varmı ? Sebebi ne olabilir. Tabiki her vucut farklıdır altta yatan sebepler farklıdır. Var mı bu sekilde başına gelen..
Bakalım bekleyeyim kesilmesini sonrasında test yapacağım ayrıcada doktora gideceğim. Teşekkür ederimYerleşme olabilir canım kesilirse test yap bi derim ben
Evet canım yapıcam. Allahım istikrar versin artıkEvet tatlım kuru kayısıda al bagirsaklarini çalıştırır ve hurmalı yoğurt yap oda kesiyo tatlı krizini
Bende daha önce kullandım 2 ayyy şimdi tekrar aldimBen kullanmadım ama adet olunca başlıcam bende canım sipariş edicem. Clife ve arı sütü bal polen
Of ya bn kendimi durduruyorum birde eşimi durdurmayq çalışıyorum. İstiyo tatlı yapmıyosun hiç diye söyleniyo
Günaydınlar hepinizeGünaydın cancagizlarim
Faydası oldu dimi canım 2 ayda. Onu kullanırken ovukasyon tesBende daha önce kullandım 2 ayyy şimdi tekrar aldim
Günaydın cancagizlarim
Günaydınlar hepinize
Canım adetimde yararı oldu benimFaydası oldu dimi canım 2 ayda. Onu kullanırken ovukasyon tes
günaydınnnn tatlımlarrr
İnşallah bebeğede faydasu olur bu ayCanım adetimde yararı oldu benim
Ovulasyon da geçen ay gördüm yumurtalamaİnşallah bebeğede faydasu olur bu ay
Yarım kalmış yazdığım ovu testi kullandınmı onunla beraber canım
Tamam canım. Bi gelsede şu regli alsam bendeOvulasyon da geçen ay gördüm yumurtalama
Tedaviyi iki aydır bıraktım ocakta tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda çakşir suyu hayıt suyu soğan suyu içtim ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyu olmadı acaba bu ay yumurtlama olmadı o kullandığım kürler boşa gitti yumurtlama olmazsa hamile kalınmaz değil miİnşallah gebelik belirtisidir canım? Tedavi görüyor musun
Bazen yumurtlama olmuyor kadinlarda bazen 2 ay üst uste yumurtlama olmuyor kürler bazen sonraki aylarda fayda edebiliyorTedaviyi iki aydır bıraktım ocakta tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda çakşir suyu hayıt suyu soğan suyu içtim ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyu olmadı acaba bu ay yumurtlama olmadı o kullandığım kürler boşa gitti yumurtlama olmazsa hamile kalınmaz değil mi