Yapıyormuş bakBiyerde okumustum yapıyor diye ama kesin bilgi değil geçmiş olsun canım hafif bı şekilde atlar inşallah
Covidin yarattığı strese bağlı oluyormuşYapıyormuş bak
Bekleyip göreceğiz artıkCovidin yarattığı strese bağlı oluyormuş
Slm canım napıyonGünaydın kızlarrrs
Bekleyip göreceğiz artık
İnşallah gecikme olmazBekleyip göreceğiz artık
Covid in yaptığını kimse yapmadı bizeCovidin yarattığı strese bağlı oluyormuş
İnşallah gebelik belirtisidir canım? Tedavi görüyor musunKızlar adetim ayın 8 bugun sağ kasığım çok ağrıyor midem bulanıyo
İyiyim bitanem bugün hava o kadar güzelki. Biraz evi topladım temizledim camları açtım. Sonra annemle baya uzak bi markete gittik hem yürüyüş oldu çok iyi geldi. Şimdide geldim yorgunluk kahvemi içiyorumSlm canım napıyon
Bende iyiyim bende çarşıya çıktım geldim burda hava yağmurluİyiyim bitanem bugün hava o kadar güzelki. Biraz evi topladım temizledim camları açtım. Sonra annemle baya uzak bi markete gittik hem yürüyüş oldu çok iyi geldi. Şimdide geldim yorgunluk kahvemi içiyorum
Gelirken baya karnım ağrıdı hastalandım sandım ama yok daha akıntım artmış baya ama
sen nasılsın neler yapıyorsun
Yağmurlu havalara ayrı bayılırımBende iyiyim bende çarşıya çıktım geldim burda hava yağmurluçocuğun ödevi filan uğraşıyoruz iste bana doktor günde üç defa ta4lusal al dedi ama ben almadım hala da adet olmadım ufak ufak şancı oluyo bazen ama bilemedim iste yuvarlanıp gidiyoruz toparlak dünyada
Bazen bana cabuk gelmesi için 3 veriyo canım valla ovulasyona göre yumurtladım gözüküyo ama bilemiyorum aman ne bileyim iste bekliyom ramazandan once olsaydim iyi olacakti bende severim yagmurlu havayi cok sicak havada basim agrir hele ciseleyen yagmurda yurumesini cok seviyorum sicak cikolata eşliğinde ama malum diyetteyimYağmurlu havalara ayrı bayılırımYumurtladıysan eğer bence adet gelir canım. Bir süre daha bekle istersen olmazsa alırsın. Birde tarlusal günde 2 kullandım ben hep canım 3 ilk defa duyuyorum
Sağlıklı olalım iyi olalımda bitanem yuvarlanıp gidelim olsun
Hee anladım hayatımm. Bir kaç gün daha bekle bskalım içersin olmadı. Bende çok severim canım. Hele kapalı havada camın kenarında kahve içicem yada film izlicemBazen bana cabuk gelmesi için 3 veriyo canım valla ovulasyona göre yumurtladım gözüküyo ama bilemiyorum aman ne bileyim iste bekliyom ramazandan once olsaydim iyi olacakti bende severim yagmurlu havayi cok sicak havada basim agrir hele ciseleyen yagmurda yurumesini cok seviyorum sicak cikolata eşliğinde ama malum diyetteyim
Benin aynı devamke tatlım ama takıldı 76.5 ga inmiyo aşağı hizlandiramadim bir türlü adet olacam diye herhaldeHee anladım hayatımm. Bir kaç gün daha bekle bskalım içersin olmadı. Bende çok severim canım. Hele kapalı havada camın kenarında kahve içicem yada film izlicem
Nasıl gidiyo canım diyet benim çok tatlı krizlerim geliyor adet öncesi. Böyle kalkıp helva kavurasım geliyo
Ben kullanmadım ama adet olunca başlıcam bende canım sipariş edicem. Clife ve arı sütü bal polenKızlar clife kullandınız mı ben kullanıyordum ara verdim adetlerimi düzenli oldum onla şimdi terkar sipariş verdim
Of ya bn kendimi durduruyorum birde eşimi durdurmayq çalışıyorum. İstiyo tatlı yapmıyosun hiç diye söyleniyoBenin aynı devamke tatlım ama takıldı 76.5 ga inmiyo aşağı hizlandiramadim bir türlü adet olacam diye herhaldeilk bir kaç gün öyle oluyo canım benim öyle kriz gelince 5 10 dk uyuyordum geciyodu birde evde tatlı yapabileceğim şeyleri bulundurmuyom
Anlaşılan enişte baya seviyi tatlıyı ama öyle olmazki bebeğim sana yardımcı olması lazımBen kullanmadım ama adet olunca başlıcam bende canım sipariş edicem. Clife ve arı sütü bal polen
Of ya bn kendimi durduruyorum birde eşimi durdurmayq çalışıyorum. İstiyo tatlı yapmıyosun hiç diye söyleniyo
Evet çok seviyo malesef hergün yapsam yerAnlaşılan enişte baya seviyi tatlıyı ama öyle olmazki bebeğim sana yardımcı olması lazım
Sen onu boş ver tut kendiniEvet çok seviyo malesef hergün yapsam yerkaç oldu diyorum bana yardım et diye Ama işte
Tutucam bebeğim valla olmuyor ye ye biyere varabildiğimiz yokSen onu boş ver tut kendini