- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Gebelik yok ama adet gelmedi daha bekliyorum bakalım kuzum bugün verdim testiİyiyim bende şükür canım neler yapıyorsunuz bu ay sanırım adet geldi bade senin öylemi okumuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik yok ama adet gelmedi daha bekliyorum bakalım kuzum bugün verdim testiİyiyim bende şükür canım neler yapıyorsunuz bu ay sanırım adet geldi bade senin öylemi okumuştum
Gecikmen var mı kaç günGebelik yok ama adet gelmedi daha bekliyorum bakalım kuzum bugün verdim testi
Biz bütün grub diyet yapiyom bakalım verebilecek miyiz kilolarıİyiyim bende şükür canım neler yapıyorsunuz bu ay sanırım adet geldi bade senin öylemi okumuştum
Yaaa evet gördüm ama sakıncalı olmaz mı gebelik varsaBiz bütün grub diyet yapiyom bakalım verebilecek miyiz kiloları
Tamam canım inşallah gerek kalmadan gelir bariYok valla yavrum belirti falan da yok bir kaç gün daha bekleyip söktürücü akçam olmazsa
Var canım 15 gün ama adet günümde yumurtlama oldu benimGecikmen var mı kaç gün
Inşallah canımTamam canım inşallah gerek kalmadan gelir bari
Adet gününde mi Aaa yumurtlama bozukluğu mu var daha önce böyle olmuşmuyduVar canım 15 gün ama adet günümde yumurtlama oldu benim
Pko var bende canımAdet gününde mi Aaa yumurtlama bozukluğu mu var daha önce böyle olmuşmuydu
Günaydın canimmmGünaydın kızlarrrs
Bende de brsey yok ya iğnenin 15.gunu testler negatif
Zaten koronayımGünaydın kızlar
Ben hiç test yapmadım kuzumBende de brsey yok ya iğnenin 15.gunu testler negatif
Aaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol sıvı tüketimi yap.Ne zaman oldun?Bu Corona musallat oldun kurtulsaydık hayırlısıylaZaten koronayım
Pazartesi öğrendim canm Allah'tan çok ağır değilim o verdikleri ilaçları da içmedim parol içiyorum. acaba korona adet gecikmesi yapar mıAaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol sıvı tüketimi yap.Ne zaman oldun?Bu Corona musallat oldun kurtulsaydık hayırlısıyla
Biyerde okumustum yapıyor diye ama kesin bilgi değil geçmiş olsun canım hafif bı şekilde atlar inşallahPazartesi öğrendim canm Allah'tan çok ağır değilim o verdikleri ilaçları da içmedim parol içiyorum. acaba korona adet gecikmesi yapar mı
Pazartesi öğrendim canm Allah'tan çok ağır değilim o verdikleri ilaçları da içmedim parol içiyorum. acaba korona adet gecikmesi yapar mı
çok şükür tekrardan çok geçmiş olsun bi daha göstermesin rabbim Hiç bilmiyorum canım ama ağrı kesici gecikme yapar diyorlarPazartesi öğrendim canm Allah'tan çok ağır değilim o verdikleri ilaçları da içmedim parol içiyorum. acaba korona adet gecikmesi yapar mı