Ye yeee buda eda icin deHagsh sufleee birazdan yapıcam inşallah senin yerine de yerim
Hahah canım benimYe yeee buda eda icin de
Cennette inşallahKeşke öyle bişey olsa ben sürekli yerim
Çok verdiğimden artık kuzu piiri oldum gibiAa doğru 0.100 çıkmıştı ben çok uzun zamandır kanda baktırmadım. Adetliyken hormon testinde benim garantici doktorum gebelik testi de yaptırmış bu sene bi orda yapıldıEn son kendim yeni evliyken yaptırmıştım kanda
Bi değişiklik yokmu canımKızlarsev9 @mimariye malesef Eki Görüntüle 2814190
Valla canım bilmiyorum böyle çıkmış e nabız a düştükten sonra değişir mi ki
Bu ay nasipse ben de vericem ama inadına erken adet olurumÇok verdiğimden artık kuzu piiri oldum gibi
Bi değişiklik yokmu canım
Senin dediğin yulaf lapasıdır canım o yine iyiHeee anladım bitanemm inşallah bu ay olmuş olur senin
Ay o cins çok güzel işte canım yaaavalla çok canım çekti şimdi keşke benimde olsa
Evet canım valla sadece kakaolu lapasını yaptım bikaç kere biraz öyle gitti
Nasıl tüketelim. Her türlüsünü denedim. Krep ekmek kek ama zorla yedim hepKızlar yulaf kepeğini yanlış tüketiyorsunuz ondan olabilir mi acaba....
İnşakkah olmazsın canım pozitif gelirBu ay nasipse ben de vericem ama inadına erken adet olurum
Senin dediğin yulaf lapasıdır canım o yine iyi
Hee doğru canım şimdi şu mesahından sonra baktımda sneinde farklı onu hiç denemedimNasıl tüketelim. Her türlüsünü denedim. Krep ekmek kek ama zorla yedim heptost gibi yapıp yiyordum işte biraz en kolay.
Yok kuzumÇok verdiğimden artık kuzu piiri oldum gibi
Bi değişiklik yokmu canım
Reglide yokmu daha canımYok kuzum
Yulaf kepeginin acı bı tadı var bence normal yulaftan yulaf lapası güzel oluyor kakaolu muzlu onu yaptım yarın kahvaltıya.Nasıl tüketelim. Her türlüsünü denedim. Krep ekmek kek ama zorla yedim heptost gibi yapıp yiyordum işte biraz en kolay.
Aynen canım o baya baya farklıİnşakkah olmazsın canım pozitif gelir
Hee doğru canım şimdi şu mesahından sonra baktımda sneinde farklı onu hiç denemedim
Ama benim dediğimde güzel değil demekki seninki daha da kötüymüşAynen canım o baya baya farklı
Yok valla yavrum belirti falan da yok bir kaç gün daha bekleyip söktürücü akçam olmazsaReglide yokmu daha canım
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamislikArkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız
İyiyim bende şükür canım neler yapıyorsunuz bu ay sanırım adet geldi bade senin öylemi okumuştumIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamislik