Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevilecek gibi değil ki

Heee anladım bitanemm inşallah bu ay olmuş olur senin
Adı Alex ama resim atamıyorum scottish fold cinsii bana iyi geldi ama moralim yerine geliyor onla bu ay gelişmez de yumurtam bidaki aya bakicaz
Ay o cins çok güzel işte canım yaaa valla çok canım çekti şimdi keşke benimde olsa
Sevilecek gibi değil ki
Evet canım valla sadece kakaolu lapasını yaptım bikaç kere biraz öyle gitti

Bende ağlaya ağlaya aldırdım dedim çocuğum olmuyor kedim bari olsun dedim

Doktordan geldim yumurtaligim gelişmemiş klomen sana etkili gelmemiş pek dedi kilo ver biraz daha dedi kiloyuda su yüzden ver diyorum iğneye baslaticam yumurta gelişimin için oda ağır bı iğne ondan diyorum dedi 2 ay sonra gidicem tekrar 2 . Adetinde yani bu durumu yaşayan var mı bu iğne nedir

Bende ağlaya ağlaya aldırdım dedim çocuğum olmuyor kedim bari olsun dedim
Dur 2 3 ay daha çocuğum olmazsa bende ağlamaya başlayım bari
Canım iğnenin adı ne acaba. Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğnelerden kullanıyorlar bazen. Ben tedavimin ilk ayında klomen çok az büyütmüştü banada klomene ek bi iğne vermişti. 3 gün kullanmıştım canım.
kaç kilo vermen gerek hayatım. Bende bi 10 kilo vermem gerek 1 ayda versem keşke

Benim çok vermem lazım ama şu 1.5 ayda 10 kilo vermem lazım iğneye başlamam için iğneler ağır dedi cunku

Bide iğnenin adını sormadım kuzum aklıma gelmedi

Benim çok vermem lazım ama şu 1.5 ayda 10 kilo vermem lazım iğneye başlamam için iğneler ağır dedi cunku
Bide iğnenin adını sormadım kuzum aklıma gelmedi
Ağır dediyse o tüp bebek tedavisinde kullanılanlardan olabilir kuzum.
Başlayalım diyete hadi grupta bak baede falanda yapıyor. Benimde bu ay vermem lazım artık doktor 75 ol öyle gel dedi. 6 ay müsaade ediyorum sana dedi ama veklemek istemiyorum 6 ay hiç. Bu ay versem hepsini çok güzel olcak.
aralıklı oruc denesene bitanem. Bende onu yapmaya çalışoyorum genel olarak. Birde karatay diyeti çok iyi gelmişti vana 1 hafta denedim. Ya ne olursa oldun akşam yemeğinden sonra ağzına bişey sürmeyince güZel veriliyor

Oruca baslicaz zaten kuzum bide çalışıyorum zor oluyor ondan dolayı akşamları bitki çayları falan icicem alışverişe gidicem diyetlik herşeyi Alicam bugün zaten başlamıştım.diyete şans eseri oldu

Haydi bol azimle inşallah gitsin kilolarımız kuzu bende bugün tekrar karataya başladım

Haydi bol azimle inşallah gitsin kilolarımız kuzu bende bugün tekrar karataya başladım
Getirden diyetlik sipariş verdim şimdi askısı mama diye bı granola var ondan alin diyetteki kızlar çok güzel kahvaltı için tokta tutuyor yulafli

Getirden diyetlik sipariş verdim şimdi askısı mama diye bı granola var ondan alin diyetteki kızlar çok güzel kahvaltı için tokta tutuyor yulafli
Granolayı instada da görüyorum sürekli ama hiç denemedim canım. Bende bi bakayım. Bu ara nedense hiç kahvaltı hazırlayıp yapasım gelmiyo benimde. Pratik geçiştirmelik olur hem

Granolayı instada da görüyorum sürekli ama hiç denemedim canım. Bende bi bakayım. Bu ara nedense hiç kahvaltı hazırlayıp yapasım gelmiyo benimde. Pratik geçiştirmelik olur hem
Canımı diyet çektirdiniz be bende gircem diyete ama vizelerim var şimdi kafam çalışmaz inşallah öbür ay da hamile olduğum için diyete başlayamam
Bu klomen bende de hiç işe yaramadı. Çok şükür benim normal düzenim iyi işte kendi büyüttü kendi gününde çatladı ilacı hiç takmadı desem yeridir Bazen diyorum ne kilolular hamile kalıyo çok rahat

Aynen kuzum kakolusunu al çok güzel nesquik gibi

Aynen bende diyorum valla

Canım şöyle diyet demeyelimde. Sağlıklı beslenmeye başlıyoruz diyelim. Öğünlerimizde daha çok sağlıklı şeyler seçelim. Su tüketimimiz günlül en az 2 lt yapalım. Mevsiminde sebzeleri yiyelim proteinimizi alalım. Abur cubur ve paketli gıdaları kesmeye çalışalım. Bunu diyet şeklinde değilde beslenmemizi düzene sokuyormuşuz algısıyla yaparsak diyet psikolojisinde olmayız. Ve kendimizi daha mutlu daha sağlıklı hissederiz. Aksinede kafamız daha çok çalışır

Cünkü pkodan kurtulmanın demiyimde etkilerini en aza indirmenin, sağlıklı yumurtalar elde etmenin en kesin yolu sağlıklı beslenmek ve egzersiz. Pko olmayan insanlardan daha çok dikkat etmemiz gerekiyor malesef. Bunu yaşam biçimi haline getirmemiz şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…