Benimde oluyo bitanem ara ara. Kendim içini bırakıyorum sonra. Eşime hiç o hissi babalık duygusunu yaşatamayacağım diye üzülüyorum.Hiç olmicakmis hissi var icimde
Bende çok korkuyorum eşimde çok istiyor olmayınca üzülüyorum oda üzülüyor belli etmiyor her ay bı umutla test yapıyorum soruyor yine yok demek o kadar uzuyorki beni hep hayal kuruyorum haber almışım ona haber vermişim biri bana hissediyorum seninde olcak diyince içime bı mutluluk giriyor ama sonra boyle yumurtam falan gelişmeyince umudum yavaş yavaş gidiyorBenimde oluyo bitanem ara ara. Kendim içini bırakıyorum sonra. Eşime hiç o hissi babalık duygusunu yaşatamayacağım diye üzülüyorum.
rabbim bizim sınavımızı bu yolda vermiş ama umarım sınavın sonunda evladımıza kavuşuruz.
hani bir ayet var ya 'dilediğimize veririz, dilediğimize hiç vermeyiz çocuk' diye. İsyan asla etmiyorum ama o verilmeyecek kısımda olmaktan çok korkuyorum gerçekten
Çok iyi anlıyorum bitanem. Allahım lütfen haketmeyenlerin hakkını hakedenlere versinBende çok korkuyorum eşimde çok istiyor olmayınca üzülüyorum oda üzülüyor belli etmiyor her ay bı umutla test yapıyorum soruyor yine yok demek o kadar uzuyorki beni hep hayal kuruyorum haber almışım ona haber vermişim biri bana hissediyorum seninde olcak diyince içime bı mutluluk giriyor ama sonra boyle yumurtam falan gelişmeyince umudum yavaş yavaş gidiyor
Ahh o düşünceler bende de var aklımdan çıkartıp atmak istiyorum ama gelip konuyor aklıma.Sanki hiç anne olamayacakmış gibi hissediyorum bu da beni çok üzüyorBenimde oluyo bitanem ara ara. Kendim içini bırakıyorum sonra. Eşime hiç o hissi babalık duygusunu yaşatamayacağım diye üzülüyorum.
rabbim bizim sınavımızı bu yolda vermiş ama umarım sınavın sonunda evladımıza kavuşuruz.
hani bir ayet var ya 'dilediğimize veririz, dilediğimize hiç vermeyiz çocuk' diye. İsyan asla etmiyorum ama o verilmeyecek kısımda olmaktan çok korkuyorum gerçekten
Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz resmen yaa. Allahım burada bebeklerimizle ilgilide konuşmyı nasip etsin hepimize yaa lütfennnAhh o düşünceler bende de var aklımdan çıkartıp atmak istiyorum ama gelip konuyor aklıma.Sanki hiç anne olamayacakmış gibi hissediyorum bu da beni çok üzüyor
Ederim tabiki kuzum etmemmi hiç valla hep dualarimdasinizYok kuzucum kusura bakılcak bişey yokİnşallah bakalım bu ay eşim ilaçlara başladı ben macunlara devam ediyorum dualarını bekliyorum
Artık birbirimize söyleyecek sözler de tükendihemen bu ay mı tüp bebeğe başlıyosun canım
Benim de nerdeyse 2 yıl olacak ilk istediğimde olsaydı çocuğum bir yaşına çok az kalmıştı arkadaşımlarımın hep öyleben daha hamile bile değilim
Amin kuzum inşallah hiç durmadan bı gece boyunca ağladığımi bilirim ben zor gerçekten zor eşim anlyisli Allah'a şükürÇok iyi anlıyorum bitanem. Allahım lütfen haketmeyenlerin hakkını hakedenlere versinbizlerinde yüzünü tez zamanda güldürsün
Amin çoook aminnn.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda meleklerimizi göndersinHepimiz aynı duyguları yaşıyoruz resmen yaa. Allahım burada bebeklerimizle ilgilide konuşmyı nasip etsin hepimize yaa lütfennn
Çok şükür canım. Benimkide öyle hep olcak der hiç umutsuz konuşmaz. Ama işte biz gelde içimize anlatAmin kuzum inşallah hiç durmadan bı gece boyunca ağladığımi bilirim ben zor gerçekten zor eşim anlyisli Allah'a şükür
Aynen aynen bugün kasıklarımda bı ağrı var hasta olcak gibi eve gidince bı ovulasyon testi yapcam bakalımÇok şükür canım. Benimkide öyle hep olcak der hiç umutsuz konuşmaz. Ama işte biz gelde içimize anlat
Kaç gün var canım bataAynen aynen bugün kasıklarımda bı ağrı var hasta olcak gibi eve gidince bı ovulasyon testi yapcam bakalım
Yarın 15 gün olcak canım kan testi vercem bakalım gidebilirsem ama hiç umudum yokEvet canım. Ara ara insana geliyor üzüntü. İnsan kıskanmak gibi demiyimde benimde olsa ya diye düşünüyor iç geçiriyor. Ne kadar sevsekte bi burukluğunu yaşıyoruz
Ulaşıcaksın canım eminimcanım senin kaç gün geçti batın üstünden. Bat günü yumurtlamıştın. 10 gün falan gectiyse bi test yapsanmı
Hmm anladım canım sürekli protein biraz sıkıcı olabilir. Ama yulaf kepeğini bende birtürlü sevemedim
15 gün falan varKaç gün var canım bata
Teşekkür ederim canım benimEderim tabiki kuzum etmemmi hiç valla hep dualarimdasiniz
Ohh hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsinYarın 15 gün olcak canım kan testi vercem bakalım gidebilirsem ama hiç umudum yok
Ayy bize güzel haber gelsin inşallah canım yaa bayadır hamilelik haberi almadıkkYarın 15 gün olcak canım kan testi vercem bakalım gidebilirsem ama hiç umudum yok
Ee tam yumurtlama dönemlerin o zaman kuzumm15 gün falan var
Bilmiyorumki bakalım kasıklarım agriyor bugunAyy bize güzel haber gelsin inşallah canım yaa bayadır hamilelik haberi almadıkk
Ee tam yumurtlama dönemlerin o zaman kuzumm
Tatlım hiç belirti yok o yüzden yoktur diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalımTeşekkür ederim canım benim
Ohh hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsinbu ay kan vermedim ya önümüzdeki ay ilaca devam edip etmiceğimize bakmak için mecbur vericem ayın 21i gibi
Inşallah canımAyy bize güzel haber gelsin inşallah canım yaa bayadır hamilelik haberi almadıkk
Ee tam yumurtlama dönemlerin o zaman kuzumm
Ağrı varsa gelişiyordur yumurtalar kuzum. Yap bakalım testi değerlendir sonradaBilmiyorumki bakalım kasıklarım agriyor bugun
Adet gecikmesi var ama 15.gün olmuş bu en büyük belirtiiTatlım hiç belirti yok o yüzden yoktur diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım