Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç olmicakmis hissi var icimde
Benimde oluyo bitanem ara ara. Kendim içini bırakıyorum sonra. Eşime hiç o hissi babalık duygusunu yaşatamayacağım diye üzülüyorum.
rabbim bizim sınavımızı bu yolda vermiş ama umarım sınavın sonunda evladımıza kavuşuruz.
hani bir ayet var ya 'dilediğimize veririz, dilediğimize hiç vermeyiz çocuk' diye. İsyan asla etmiyorum ama o verilmeyecek kısımda olmaktan çok korkuyorum gerçekten

Bende çok korkuyorum eşimde çok istiyor olmayınca üzülüyorum oda üzülüyor belli etmiyor her ay bı umutla test yapıyorum soruyor yine yok demek o kadar uzuyorki beni hep hayal kuruyorum haber almışım ona haber vermişim biri bana hissediyorum seninde olcak diyince içime bı mutluluk giriyor ama sonra boyle yumurtam falan gelişmeyince umudum yavaş yavaş gidiyor

Çok iyi anlıyorum bitanem. Allahım lütfen haketmeyenlerin hakkını hakedenlere versin bizlerinde yüzünü tez zamanda güldürsün

Ahh o düşünceler bende de var aklımdan çıkartıp atmak istiyorum ama gelip konuyor aklıma.Sanki hiç anne olamayacakmış gibi hissediyorum bu da beni çok üzüyor

Ahh o düşünceler bende de var aklımdan çıkartıp atmak istiyorum ama gelip konuyor aklıma.Sanki hiç anne olamayacakmış gibi hissediyorum bu da beni çok üzüyor
Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz resmen yaa. Allahım burada bebeklerimizle ilgilide konuşmyı nasip etsin hepimize yaa lütfennn

Ederim tabiki kuzum etmemmi hiç valla hep dualarimdasiniz

Çok iyi anlıyorum bitanem. Allahım lütfen haketmeyenlerin hakkını hakedenlere versin bizlerinde yüzünü tez zamanda güldürsün
Amin kuzum inşallah hiç durmadan bı gece boyunca ağladığımi bilirim ben zor gerçekten zor eşim anlyisli Allah'a şükür

Amin kuzum inşallah hiç durmadan bı gece boyunca ağladığımi bilirim ben zor gerçekten zor eşim anlyisli Allah'a şükür
Çok şükür canım. Benimkide öyle hep olcak der hiç umutsuz konuşmaz. Ama işte biz gelde içimize anlat

Yarın 15 gün olcak canım kan testi vercem bakalım gidebilirsem ama hiç umudum yok

Ederim tabiki kuzum etmemmi hiç valla hep dualarimdasiniz
Teşekkür ederim canım benim
Yarın 15 gün olcak canım kan testi vercem bakalım gidebilirsem ama hiç umudum yok
Ohh hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bu ay kan vermedim ya önümüzdeki ay ilaca devam edip etmiceğimize bakmak için mecbur vericem ayın 21i gibi

Teşekkür ederim canım benim

Ohh hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bu ay kan vermedim ya önümüzdeki ay ilaca devam edip etmiceğimize bakmak için mecbur vericem ayın 21i gibi
Tatlım hiç belirti yok o yüzden yoktur diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…