- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
Annem bende bakalım eve gidim yapcam 2 saat su icmemem lazımAğrı varsa gelişiyordur yumurtalar kuzum. Yap bakalım testi değerlendir sonrada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem bende bakalım eve gidim yapcam 2 saat su icmemem lazımAğrı varsa gelişiyordur yumurtalar kuzum. Yap bakalım testi değerlendir sonrada
7sinde doktorla Fiyat zaman vs hakkında detayları konusup kararımızı vereceğiz, en doğrusu bu şekilde ilerlemek. Hemen derse hemen başlarız tabi ki.Artık birbirimize söyleyecek sözler de tükendi hemen bu ay mı tüp bebeğe başlıyosun canım
Hayırlısı olsun canım haber ver bize de7sinde doktorla Fiyat zaman vs hakkında detayları konusup kararımızı vereceğiz, en doğrusu bu şekilde ilerlemek. Hemen derse hemen başlarız tabi ki.
Sendemi kalcak ah anne varkende değerlendirilmezki şimdiAnnem bende bakalım eve gidim yapcam 2 saat su icmemem lazım
Tatlım zaten adet gününde yumurtlama oldu ben 6 ay olmadığımı biliyorum gecikmesi gayet normalAdet gecikmesi var ama 15.gün olmuş bu en büyük belirtii
Sadece çocuk ve sonuç odaklı sessiz sessiz değerlendirilir CookiieAnnem bende bakalım eve gidim yapcam 2 saat su icmemem lazım
Ooo çokmuş canım yaa olumlu düşün ama sen yine deTatlım zaten adet gününde yumurtlama oldu ben 6 ay olmadığımı biliyorum gecikmesi gayet normal
Inşallah olumlu olur canım pko olduğu için gayet normal artık bana göre gecikmeSadece çocuk ve sonuç odaklı sessiz sessiz değerlendirilir Cookiie
Ooo çokmuş canım yaa olumlu düşün ama sen yine de
Doktor bana pkoda ovülasyon olmadığı ya da geç olduğu için gecikme olur dedi ovülasyon sonrası gecikme varsa gebelik belirtisi sayılır buna göre ama istisnalar da oluyo ovülasyon oluyo yine de gelmiyo bazılarındaInşallah olumlu olur canım pko olduğu için gayet normal artık bana göre gecikme
Hayırlısı kuzum yaaDoktor bana pkoda ovülasyon olmadığı ya da geç olduğu için gecikme olur dedi ovülasyon sonrası gecikme varsa gebelik belirtisi sayılır buna göre ama istisnalar da oluyo ovülasyon oluyo yine de gelmiyo bazılarında
Kedim var yeni aldım o onla salonda oluyor baktım çocuk yok kedi aldımSendemi kalcak ah anne varkende değerlendirilmezki şimdi
Sadece çocuk ve sonuç odaklı sessiz sessiz değerlendirilir Cookiie
Ooo çokmuş canım yaa olumlu düşün ama sen yine de
Ya komiksinnnn güldüm çok odaklı olunca olmuyor
Ayy ne güzel yaa bir kaç gündür bende aynı şeyi söylüyorum şu çin aslanı köpekler varya onlardan yada samoyed cinsi köpeklerden istiyorum yok ikna edemiyorum eşimiiKedim var yeni aldım o onla salonda oluyor baktım çocuk yok kedi aldım
Banada geldi o gülme ovulasyon testinde görünce karşılıklı güldük hatta bakma bana dedim köpeği bizimkilerde istemedi kedi çok tatlı ve temiz hayvan olduğu için kabul ettiler 48 günlük şuan oglusumAhaha evet kız odaklı olunca konsantre olmuyor. Ben tedavinin ilk ayı doktorun değerlendirin dediği an bir gülme geldi yok zorla oldu
Ayy ne güzel yaa bir kaç gündür bende aynı şeyi söylüyorum şu çin aslanı köpekler varya onlardan yada samoyed cinsi köpeklerden istiyorum yok ikna edemiyorum eşimii
Ahahh mecbur olunca olmuyo o iş gercekten konsantre olmuyoBanada geldi o gülme ovulasyon testinde görünce karşılıklı güldük hatta bakma bana dedim köpeği bizimkilerde istemedi kedi çok tatlı ve temiz hayvan olduğu için kabul ettiler 48 günlük şuan oglusum
Benim de çatlatma iğnesi sonrası çok zordu sanki ilk gece gibi bi his sanki ilk defa yapcaz CookiieYa komiksinnnn güldüm çok odaklı olunca olmuyor
Ahaha ya psikolojik baskı altında insan oluyor resmen bende öyleydim hemen hemen gülme geliyordu sürekliBenim de çatlatma iğnesi sonrası çok zordu sanki ilk gece gibi bi his sanki ilk defa yapcaz Cookiie
Bu ay ne ovülasyon ne iğne akışına bıraktım 24ünde kan vercem sadece onu belirledim nasipseAhaha ya psikolojik baskı altında insan oluyor resmen bende öyleydim hemen hemen gülme geliyordu sürekli
24ünde ne kanı canım hormonlaramı yoksa gebelikmiBu ay ne ovülasyon ne iğne akışına bıraktım 24ünde kan vercem sadece onu belirledim nasipse
Gebelik kuzum ilaç alıyoruz ya bi kutu 15 günlük oluyo tam o gün bitiyo ama adet günüm değil idrar testinde çıkmayabilir garanti olsun diye hamileysem sipariş vermiyim bizdeki yeni tedaviys başlamak gibi düşün onun tedaviysi de bizim ilaç tedavisine benzer24ünde ne kanı canım hormonlaramı yoksa gebelikmi
Adı Alex ama resim atamıyorum scottish fold cinsii bana iyi geldi ama moralim yerine geliyor onla bu ay gelişmez de yumurtam bidaki aya bakicazAhahh mecbur olunca olmuyo o iş gercekten konsantre olmuyo
Kedide istemiyor yaa. Karşı komşumda 4 tane var. Bazrn kapısı açık oluyo kediler apartmana cıkıyo tam o anda bizde bişey için açıyoruz kapıyı mesela hemen kapıyı kapatıyo eşim içeri gircekler diye ay maşallah yaaa ismi nee fotosu varmıı minikken daha sevilir