Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık birbirimize söyleyecek sözler de tükendi ☹️ hemen bu ay mı tüp bebeğe başlıyosun canım
7sinde doktorla Fiyat zaman vs hakkında detayları konusup kararımızı vereceğiz, en doğrusu bu şekilde ilerlemek. Hemen derse hemen başlarız tabi ki.

Inşallah olumlu olur canım pko olduğu için gayet normal artık bana göre gecikme
Doktor bana pkoda ovülasyon olmadığı ya da geç olduğu için gecikme olur dedi ovülasyon sonrası gecikme varsa gebelik belirtisi sayılır buna göre ama istisnalar da oluyo ovülasyon oluyo yine de gelmiyo bazılarında

Doktor bana pkoda ovülasyon olmadığı ya da geç olduğu için gecikme olur dedi ovülasyon sonrası gecikme varsa gebelik belirtisi sayılır buna göre ama istisnalar da oluyo ovülasyon oluyo yine de gelmiyo bazılarında
Hayırlısı kuzum yaa

Sadece çocuk ve sonuç odaklı sessiz sessiz değerlendirilir 😂😂 Cookiie Cookiie

Ooo çokmuş canım yaa olumlu düşün ama sen yine de 😘
Ya komiksinnnn güldüm 😂 çok odaklı olunca olmuyor 😂😂😂😂

Ahaha evet kız odaklı olunca konsantre olmuyor. Ben tedavinin ilk ayı doktorun değerlendirin dediği an bir gülme geldi yok zorla oldu:KK70: :KK70: :KK70:
Kedim var yeni aldım o onla salonda oluyor baktım çocuk yok kedi aldım ☺️
Ayy ne güzel yaa 😍 bir kaç gündür bende aynı şeyi söylüyorum şu çin aslanı köpekler varya onlardan yada samoyed cinsi köpeklerden istiyorum yok ikna edemiyorum eşimii ☹️

Ahaha evet kız odaklı olunca konsantre olmuyor. Ben tedavinin ilk ayı doktorun değerlendirin dediği an bir gülme geldi yok zorla oldu:KK70: :KK70: :KK70:

Ayy ne güzel yaa 😍 bir kaç gündür bende aynı şeyi söylüyorum şu çin aslanı köpekler varya onlardan yada samoyed cinsi köpeklerden istiyorum yok ikna edemiyorum eşimii ☹️
Banada geldi o gülme ovulasyon testinde görünce 😂😂 karşılıklı güldük hatta bakma bana dedim 😂😂😂😂 köpeği bizimkilerde istemedi kedi çok tatlı ve temiz hayvan olduğu için kabul ettiler 48 günlük şuan oglusum

Banada geldi o gülme ovulasyon testinde görünce 😂😂 karşılıklı güldük hatta bakma bana dedim 😂😂😂😂 köpeği bizimkilerde istemedi kedi çok tatlı ve temiz hayvan olduğu için kabul ettiler 48 günlük şuan oglusum
Ahahh mecbur olunca olmuyo o iş gercekten konsantre olmuyo😂
Kedide istemiyor yaa. Karşı komşumda 4 tane var. Bazrn kapısı açık oluyo kediler apartmana cıkıyo tam o anda bizde bişey için açıyoruz kapıyı mesela hemen kapıyı kapatıyo eşim içeri gircekler diye 😂😂 ay maşallah yaaa ismi nee fotosu varmıı minikken daha sevilir 😍😍

24ünde ne kanı canım hormonlaramı yoksa gebelikmi 😃
Gebelik kuzum ilaç alıyoruz ya bi kutu 15 günlük oluyo tam o gün bitiyo ama adet günüm değil idrar testinde çıkmayabilir garanti olsun diye hamileysem sipariş vermiyim 😂 bizdeki yeni tedaviys başlamak gibi düşün onun tedaviysi de bizim ilaç tedavisine benzer

Ahahh mecbur olunca olmuyo o iş gercekten konsantre olmuyo😂
Kedide istemiyor yaa. Karşı komşumda 4 tane var. Bazrn kapısı açık oluyo kediler apartmana cıkıyo tam o anda bizde bişey için açıyoruz kapıyı mesela hemen kapıyı kapatıyo eşim içeri gircekler diye 😂😂 ay maşallah yaaa ismi nee fotosu varmıı minikken daha sevilir 😍😍
Adı Alex ama resim atamıyorum scottish fold cinsii ☺️ bana iyi geldi ama moralim yerine geliyor onla bu ay gelişmez de yumurtam bidaki aya bakicaz ☺️

X